Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Merhaba kızlar,
Girmiyordum buralara.. Bugün test günümdü ama ben Dayanamayıp pazartesi tahlil yaptırmıştım. Aynen geçen sefer ki gibi sonuç 5.4 çıktı. Tecrübe ile olmadığını anladım değer yükselmişte olsa, yeterli değildi. Bugün de tahlil günüm olduğu için yaptırdım. Tahmin ettiğim gibi düşmüş ve 0,7 olmuş. Sonuç negatif yani. Ben negatif hissiyatını pazartesi Yaşadığım için bugün üzülmedim. Pazartesi yeterince ağlayıp zırlamıştım..
Çok şükür Allah'a.. İçim o kadar rahat ki, inanılmaz..,demek ki hayırlı olan buymuş. Bunda benim şuan için bilmediğim bir hayır var mutlaka.. Tevekkülle devam ederim inşallah.. Hepimiz de inşallah.. Allah Hakkımızda hayırlısını versin her daim..
yase07 canımsın sana çok dua ediyorum, inşallah minik Meleğin seninle hayata devam etsin.. Sağlıklı olsun, senin olsun ve en önemlisi hayırlı olsun..
kuddus canımın içi yeğenimizle sana sevgilerimi yolluyorum..
ensu canım o görünen foliküllerden biri sana meleğini kazandırsın inşallah..
D dnzdry doğum yaklaştı kuzum, iyi misin? Meer7 monkey acmila çok çok teşekkür ederim.. Umarım Herşey yolundadır.. Size yazarken bir duygusallık çöktü..
Beni kesin anlayan insanların okuduğunu bilmekten mi Kaynaklı bilmem.. Hepinizi çok seviyorum ve hepiniz için en güzelini diliyorum Herşeyin.. 2220 WishhDuygu sara_28 portakales Lulinda alpcemre B belki37 kese06 ve yazamadıklarım..
Ben artık tedavi olmayacağım, istemiyorum o kadar hormon almak.. Zaten istesem de maddi olarak karşılayamayız.. Rabbim doğal verirse ne ala Başımızın üstünde yeri var.. Vermezse de vardır bilmediğimiz O'nun bildiği bir hayır..
Sevgiler

Seni o kadar iyi anlıyorum ki su anda ne desem teselli olmayacağını da biliyorum o yüzden yapmamız gereken sadece Allaha sığınmak Allahım içini ferahlatıp sana huzur versin inşallah melegin kendiliğinden gelir

Geçmiş OLSUN seni nasıl iyi anlıyorum ve yazacak bir şey bulamıyorum

Merhaba, henüz zamanı gelmemiş demekki, inş doğalından çok bekletmeden gelir, seni seviyoruz. Biz de gün sayıyoruz. Hakkında her zaman güzel gelişmelerin olmasını dileriz.

Kızlar çok büyük bir sorunum var benim ama bunu kimseye anlatamam,dile getiremem size bile ama nasıl başedeceğimide bilmiyorum,çok karışık ve anlamsız duygular içindeyim ben...buraya niye yazdığımıda bilmiyorum,neyapacağımı bunu kafamdan nasıl atacağımı bilmiyorum,hiç doğru olmayan şeyler yaşıyorum ben bu ara ...

Tatlim canim birtanem neler düsünüp neler yasadigini bizden baska kimse bilemez ayni duygulari az cok hepimiz yasadik topladim herseyimi ayarladim tedaviye geldim olmayacagini bilsem bböyle gelmezdim birde 4 hafta izin aldim iptal oldu yikildik esimde bende cok yiprandik Üstelik tedavi parasida carcur oldu yani ayni durumdayiz sabir diliyorum canim Allah yardimcin olsun yarin yola cikiyorum su ayrilik faslini hic sevmiyorum annecim agliyor ben agliyorum sanki yeni gelin gidiyorum tovbe yaa hüzünlendim birde seni duydum tam koptum gelde aglama yaaa

Yapma canim yaaa her ne derdin varsa allah yardim etsin diyorum

ah benim guzelcigimmm.... guzel yurekli Eua mm... diliyorum yaradandan hayatin her seyin en hayitli ve en guzel olani serpilsin..,. kalbim seninle...

tedavin iptalmi oldu canım geçmiş olsun üzme canını demiyeceğim çünkü bunun boş bir laf olduğunu biliyorum Rabbim sabır versin yeniden tedavi olma ümidi versin bitecek bu çileler güzel günler gelecek biliyorum ama inşallah çok yakında gelir güzel günler senide çok seviyorum canım benim dualarım seninle

Günaydın, insanız her türlü duygu da insana münhasır, kendince çıkmazda hissettiğin zaman boşluklara başka duyguların girmesi de ihtimal dahilindedir, başta kendine karşı sorumlu olduğun için inş ileride pişman olacağın eylemlerde bulunmazsın. Gecenin sonunda aydınlık gelir, buda gelir buda geçer ağlama şarkısı bana moral verirdi. Bol şans, sağduyu ve mutluluk dilerim.

canım konuyu bilmeyince bir şey diyemiyeceğim ama inş üstesinden gelirsin kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…