Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Merhaba, hakkında hayırlı ise inş bebişin kalmaya karar verir.

Kızlar herkese selamlar... ben geldim ama nasıl geldim bilmiyorum....şaşkın telaşlı . ... o kadar uzun süredir yazmamisim ki nereden başlayacağim bilemiyorum.

Kızımı evlendirdim. Peşinden transfer oldum apar topar. Rabbim bir mucize verdi biri tuttu. Hamileydim... inanamamistim. Önce kese sonra kalp atışını gördüm. Sizlere yazmayi çok istedim ama olmadı. Sohbetlerinize düzenli katılamadıgim için transferden önce yazmaya cekinmistim. Sonrada kalp atışını duydüktan sonra yazmaya karar verdim. 7. haftada once vucudumda kizarikliklar sonra müthiş kaşıntılar başladı. Birsey yok normal dediler. Sonra kalp atışını duymaya gittim bebeğimin. .. ama duymadım. . O beni bırakmış ama ben bilememisim. Aslında ben hissettim ama kimse bana inanmadi. Erbil beye mesaj attım ben kötüyüm geleyim dedim. Korkuyorum dedim. Kızardı kaşiniyorum dedim. Herşey normal gününde gel dedi.. ve kalp atışını duymaya beklerken .. apar topar kendimi kürtaj masasında buldum. Gitmişti bebeğim. . Yine de şükür. .. bunu yaşadığım içinde bin şükür. ..

Çok kötüydü hersey. Sonra benim üzüntüme dayanamayan eşim son bir tedavi için ikna oldu.. yeni bir tedaviye başladım yine apar topar. Cuma günü opum var... Korkuyorum. .. neredeyse 1 buçuk yılda bir tedavi yaşayan ben 2 ayda yeni bir tedaviye başladım. Ya döllenmezse ya bölünmez se ya ya... aslında henüz tedaviye hazır değildim ama erbil bey 4 Yumi var hatta goremediklerim de var deyince baslayiverdim. Ama şimdi 3 e düştüler anlamadım ne oldu... stresten ölecegim zaten. Yazmak istedim bunları size. Gormedigim ama kalplerini bildiğim gönül dostlarıma. .. Rabbim hep yanımızda olsun inşallah. ..allaha emanet olun...

İnşallah tutunurlar canim... Bugün erbil beydeydim canim. Seni tanımıyorum ama biz yaşlarda biri gelince sen zannettim... sordum hatta ama sen degilmişsin. Az kalmış bebeklerine kavuşmaniz. .. yolu yarilamişsin inşallah. Hep dualarimdasin... sevgi ve dua ile kal...

Canım allah kolaylik versin... ınanki söyleyecek kelime bulamıyorum. . Rabbim bize bizi ahirette karşılayacak evlat vermeyi uygun gördü. . Meleklerimizi inşallah orada görürüz. ..

inşallah tedaviye gerek kalmadan bir mucize gelir en yakın zamanda ve göbışime konar. . Sevgi ve dua ile kal

Kuddus Cum seni de tebrik ederim canim... mucizenle hep iyi olun... ve sağlıkla kucağına al inşallah. . Sevgi ve dua ile kalın canim

canımcığım yazılarını gözyaşlarıyla okudum ççook duyguandım çook üzüldüm dediğin gibi ne güzel bir tane meleğin karşılıycak seni ahirete o duyguyu yaşamakta güzel..bana gelince bende böbrekte taş var önce ilaç tedavisi olucam düşmese taş ameliyat olucam canım erbil beyle konuştum önce onu tedavi et öyle transfer hazırlığına başlayalım dedi..hakımızda hayırlısı olsun canım seni tanımyaı çook isterdim bende... inş seninde üç yumoşun üçüde dölenir Allah kan can versin onlara hayırlı sağlıklı evlat olsunlar..arada gir habersiz bırakma canım..

evet cnm transferimm oldu iki tane.. iki tanede donduruldu.. hayirlisi herseyin..
sende hicbirseye canini sıkma hayatim.. aylardir ust uste yipratici bi tedavi sureci gecirdin kafan bi dunya oldu.. kendine iyi bak canim..

Canıııııım, inşallah Allahım hayırlısıyla tutunsunlar anneciklerine

Dualarım seninle

rkadaslar Rabbim bana mucizeyi gosterdi. Gecen sene 1 tane yumurtasi olupta onu donduran ben tekrar yumurta toplamak icin Bahceciye gittim. 4 tane yumurtam gorulmustu. Allahima sukur bugun ogrendimki hepsi dondurulmus 4 tane 2.gun yumurtam daha onceden de 1 tane olan benim 5 yumurtayla yola devam edicem Allahin izniyle.Bin kere yuzbin kere sukretsem az.
Inancinizi kaybetmeyin. Allahim hepimizin yanimizda olsun. Bebeklerime kavusmak icin can atiyorum.

Kuddus Cum seni de tebrik ederim canim... mucizenle hep iyi olun... ve sağlıkla kucağına al inşallah. . Sevgi ve dua ile kalın canim
ah canim cok duygulandim yazdiklarin okurken... yasadiklarini... ne diyebilirim ki... ama simdiki tedavin icin yurekten dualarim seninle insallah en guzeli ve hayirlisi olsun canimm

ne diyoosuunnn,harika bir haber bu canım,nasıl sevindim anlatamam sana;-))biliyosun bende de 1 yıldır 1 tane oldu ancak,ama artık bu ay transfer inşallah bakalım,doktorumu bekliyorum kongreden dönüyor,yarı gitcem bakalım.

Kelebekcim inanamazsin nasil sevindim sasirdim agladim sok oldum :) 0.19 amh la bin sukur diyorum. 2 tane kistim var onlar nasil ericek bakalim. Ama kismetse bu ay dinlencem insallah bidahaki ay diyorum. Kac hucreli olduklarini bilmiyorum. Ama bu kadar olmasi bile benim icin mucize. Tesekkur ederim kelebekcim darisi sana al ornek benim 1 tane olurmu olmaz mi diye beklerken Rabbim bana 4 tane verdi. 5 cocuk diyorum kulaga nasil hos geliyor :)

canım sende incir ,vitamin filan kullanmış mıydın sanki öyle hatırlıyorum ama .

Canım tedavi inşallah bebişli sıkı sıkı sana sarılan bebişli hemde olsun
Aynen ya bende cok kaşındım hep bantlar kızarık ve akıntılı iz yaptı sanki ütü bastık ve heryerim kaşındı duş alınca rahatladımm alerjen kayıplar olmasın bizimkiler bagışlık falan bişey demedimi düşüge dr
Ay bide hala uyuyamıyorum tedaviden beri uyanık uyuyorum resmen stresten aman yapma sen fazlada yatma ben cok yattım ayaga kalkınca bile maratoon koşmuş gibi yoruluyordum yeni yeni bacaklarım acıldı
Cennette meleklerim var 3 tane inşallah rabbim elimize almayı dünya gözüyle evlat kokusuna doymayı nasip eder
Ne güzel senin evladın var ama bu yaşta bebek harika olacak asıl bu yaşlarda eve neşe lazımm
Rabbim yar ve yardımcın olsun

Maşallah kuzucuklara ay cok güzel işte ay ay belli olmuyo Allahım sana mucizeni 9 ay saglıkla versin

canım sende incir ,vitamin filan kullanmış mıydın sanki öyle hatırlıyorum ama .

Cnm incir kuru falan yapmadim tek yaptigim solar in vitaminlerinden q10 ve b vitamini kompleksi ben inaniyorum ki kelebekcim seninde olcak bi de ben 6-7 ay verdim 1.tupden sonra. Hormonlari attim vucuttan belki o ise yaramistir. Bide D vitamini cok onemli

günaydın kızlar
Ya Rahman! Ya Vedud! Ya Rahim! Ya Latif!

Ey beni en en çok sevenim..
Ey beni en en çok kollayıp gözetenim..
Ey sesimi hep duyanım! Yaralarımı saranım..
Ey hiç darılmayanım! Çağırınca koşarak gelenim!
Ey bana benden yakınım! Ey beni en çok bilenim!
Ey en çirkinimden sonra bile “gel” diyenim!
Ey Dünya terketse, hiç terketmeyenim!
Ey en en vefalım..
Ey Sevgili, en sevgili!
Meded!.. Ahh..
Ey kadrini hiç bilemediğim!
Ey nefsimin ilk şahlanışında bir kenara ittiğim..
Ey “Sendeyim” deyip, ülfetlerde kaybettiğim!
Ey “Yalnız Sana..” deyip, gayrısına kulluk ettiğim..
Ahh Sevgili! En en Sevgili.. Ahh ya Vedud! Ya Rahim! Ya Sabur... Ahh ya Tevvab! Ya Afuvv.. Ahh ya Rabbi! Ahh Allah’ım Af Allah’ım!
Tut sana müştak yüreğimi, affet beni... Hani Rabbim, bir anne nasıl korur-kollar evlatlarını, Onlar istemeden ulaştırır ihtiyaçlarını Bilir neye ihtiyaçları olduğunu Hep hazır ve nazırdır hani Hep verir, hiç düşünmez canını Hani Rabbim, yavrusunun canı acısa canı yanar annenin Hasta olsa yavrusu, kalkmaz eli-kolu, hüznünden kalbi acır hani?
Ey Annelerin kalbine, onları “anne yapan” merhameti, Sevgiyi koyan Rabbim! Onlar, okyanusundan bir zerre ile böyle iseler Sen nasılsın kimbilir? Bu duyguyla, gözyaşlarımla kapındayım Rabbim Geri çevirme sana müştak yüreğimi, kabul eyle dileğimi Ya Rahman! Ya Vedud! Ya Rahim! Ya Latif! Tut yüreğimi, bırakma beni ALLAH'ım

Amin!

gözün aydın maşallah

ahhh canım rabbim yüzümüze baksın muharrem ayı hürmetine dualarımızı kabul etsin rabbimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…