Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Darisi sizlerin olmayanlarin basina insallah

Günaydın kızlar adet gördüm maalesef doğalından da gelmedi iğneyle rağmen.bahçeci yolları gözüktü yine...

Kızlar transfer adet başlangıcındanmı sayılıyor,yoksa 2.gün doktora gidiyoruz ya 2.gündenmi sayılıyor,kaç gün sonra oluyor,2. Gün embriyosu benim

kızlar okadar başım ağrıyorki sabahtan beri ağrıdan mahvoldum.. güzel bi haberin başlangıcını size vermek istedim test yaptırdım hamileyim.. umarım bu sefer devam eder..
transferden bu yana aralıksız çalışmaya devam ediyorum ama bugünlerde yorgunluktan bitiklerdeyim.. şimdilik bende son durumlar bunlar.. hepinizi öpüyorum.. k.i.b.

Ensummmm ya çok çok sevindim,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah,ya akşam akşam Nasıl güzel bir haber verdin.

çook sevindim canım kötü düşünmek yook bu sefer kucağına alıcan inş sağlıklı bir şekilde..işe biraz ara ver canım rapor al bu bebiş çook değerli biliyorsun dinlenmek gerek..

Gozunaydin canim inşallah bu sefer kucağına almakda nasip olur kendine cok dikkat et

Canım gözün aydın çok sevindim sağlıkla devam etsin inş

obigunone nedir arkadaşim bu kelimenin anlamina da baktim bulamadim anlatirmisin...

Günaydın :))
tebrik ederim Allah tamamına erdirsin inşallah.Haber düşmüş ama ben yeni gördüm adına çok sevindim.
İnşallah hepimiz böyle güzel haberler veririz.
İyilikler dilerim...

ensuuuuu canim cok ama cok sevindim Allahim kucagina almayida nasip etsin insallah. dualarim seninle tatlim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…