- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 798
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #45.321
kızlar selam,kontrolden çıktım herşey yolun dedi dr.estrofem ile başladık bakalım 1.12 de kontrol ondan sonra transfer inşallah.
VE BÖYLEEEE
HER SEY GÜZEL OLACAK canım dualarımdasınkızlar selam,kontrolden çıktım herşey yolun dedi dr.estrofem ile başladık bakalım 1.12 de kontrol ondan sonra transfer inşallah.
Merhaba kızlar... İçimden size 'Sevgililerim' demek geldi nedense. Sapıtıyor muyum ne?
Varya valla bende kocamla konuştuğumdan çok bura sizlerle vakit geçiriyorum gün içinde
İnşallah acmilacım,hem ilk hem son tedavim olsun;-)hayırlısıysaCanim hayirli tedaviler dilerim bu son tedavin olsun ve kelebegin göbüşüne konsun hep pozitif ol lütfen
kız ananas değil kuru incirden bahsettim ben;-))
Amiiiinnn İnşallahBÖYLE OLUN İNŞŞŞŞŞ
pufy degildi canim. pufy ikinci denemesinde altin yumurtasiyla hamile kaldi. senin bahsettigin kampa arkadasim olsa gerek. @Lesyaz onun hikayesini okumani tavsiye ederim. burayada arada yazmisti ama 38 yas ustu topikteydi genelde.
Ne güzel dedin sen öyle.Birdaha söyle .......ne
dersende bize hersey yakisir
Geç olsa okudum benim bölümümü. Çok teşekkür ederim. Havin cik iyi maşallah, hergünümüz ayrı bir heycan! Sevgiler yolluyor!Sayfaları okumaya çalıştım ama sanırım çok karışık okudum. Bildirimlerdeki mesajlarla iyice çorba oldu :) Gözden kaçırdıklarım için affolayım :) Herkesin gelişmelerini merak ediyorum.
CapsLocked canım minik mucizen kollarında keyifle uyuyordur umarım. (Gerçi bu ara kim doğurduysa gaz, uykusuzluk vs. mütemadiyen sendromda keyfini henüz çıkaramıyor) Sen daha olgun anne olmanın tecrübesiyle tüm güzelliklerini yaşıyorsundur umarım. Minik kuzuya kocaman sevgiler, sana da kolaylıklar diliyorum.
@Meer7 hoşbuldum canım, keyifler yerindedir umarım. Uzun soluklu yokluklar olunca sudan çıkmış gibi oluyor insan :)
@kese06 güzeller güzeli 3 çocuk annesi keyfin yerinde mi, kızına kardeş çalışmaları ne durumda var mı gelişme... yolundadır her şey umarım.
@Eua okuduklarımın arasında gördüm, iyi misin? Sessizliğin yoğunluğundan olsun... Kalbinin derinliklerinden gelenler duyulsun pozitif olsun her şey...
acmila canım TR seyahatiniz güzel geçmiş ama pek beklediğin gibi gelişmeler olmamış sanırım. Bölük pörçük okudum idrak edememiş olabilirim. Sen kalbini ferah tut güzelim :) Üstelik senin dondiriklerin var :) Isıtmayı ne zaman düşünüyorsun.
@portakales başucuma koyduğummmmmmmmmmmmm canım terfi mi ettin sen hayırlı olsun :) Zamanını mı çaldılar bizden kaytar kaytar gel olur mu... Malum ağzınla kuş tutsan yaranamazsın :))) Havadislerin bol olsun, güzel olsun, keyifli olsun...
@kuddus @esnacan hamileliğinin keyfini sürmekten imtina etmiyorsunuz değil mi :) Keyfinizi bozacak hiçbir şey olmasın hiç. İyisiniz değil mi? Öperim sizi artık kocaman olmaya başlayan göbeğinizden.
@guzbahar emin olamadım geriye gittim ama göremedim... Müjdeli haber senin miydi isimle arattım bulamadım. Dilerim öyledir ve güzel haberlerin vardır. Sağlıklı haberlerin olsun.
@monkey yazdan kalma mesajını gördüm. Aynı zamanda Palamutbükü'ndeymişiz. Tüh ya :) Neredeydiniz? Biz 1 ay kaldık bu yaz :) Tesiste arkadaşlarıyla gelmiş bir çift vardı her iki çiftin de kızları vardı. Ne keyifli idiler. Haberleri yok keyifleriyle beni de şezlongda keyiflendirler :)))
@nisanduru beklemeye ve aramaya devam, azimle umut etmek en güzeli :) Keyfin yerindedir umarım... Oğlun nasıl ameliyat sonrası süreç nasıl geçti? Her şey beklendiği gibi iyi olsun...
KELEBEK0908 dondurulmuşlarla ilerlemek en kolay olanı, hayırlı olsun... Daha önceki olumsuzlukları ve ertelenmeleri dikkate alma. (Dondurulmuş transferi 3 kez ertelenmiş biri olarak yazıyorum) Farklı sebeplerle iptaller olabiliyor. Dilerim rahim kalınlığın en güzel boyuta ulaşsın, herhangi bir enfeksiyon olmasın, değerlerin çok güzel olsun sıcacık olup sımsıkı tutunsunlar...
@gulneva77 neler yaptı, havuz için ne güzel sürpriz yumurtalarıyla ilerledi. Son durumun nedir bilmiyorum umarım sağlığın da keyfin de yerindedir. GÜzel haberlerin olsun...
ve uzun süredir göremediğim yazmaya yetişemediğim diğer arkadaşlar umarım güzel şeyler yaşanıyordur hayatlarınızda...
Amaaa kocada kimmiş bizim yanımızdaVarya valla bende kocamla konuştuğumdan çok bura sizlerle vakit geçiriyorum gün içinde
Benimde bir ara adet 50 gün gecikti dtp tarlusal verdi bitince aynı şekilde adet oldum kahveydi dr kist olduğu için demişti yani bir önceki tedavide çatlamayan yumurta kiste dönüşmüştü bendeHerkese merhaba, uzun zamandir girmiyorum foruma, ancak bit sorunla karsilastim, bilgisi olan varsa nolur yardimci olun bana.
Adet gormedigim icin doktora gittim folikul patlamadigi icin adet olmamış olabilirsin dedi ne tarlusal verdi bana, kullandim, ilac bittikten 8 gun sonra akinti seklinde kahverengi ve pembemsi akinti geldi, ara ara da devam ediyor.
Bu belirtiler normal regl degil, sizce normalmi, ilk kez boyle bisey basima geliyor. Isim nedeniyle sık sık Doktora gidemiyorum. Nolur bilgilerinizi benimle paylasin
Canımmm sende bizim en degerlimissinnnn biraz yüzükler efendisi variiiiDerim tabi: SEVGİLİLERİMMMM...
Cok güzel bir adettt bebişıne öpücükBu arada size bahsetmedim. Bizim buralarda adettir, bebek doğunca, çevreye bebeğin resmi, ve bilgileri ile kartpostal şeklinde çevreye haber verilir. Ben bir kartta, özel olarak teşekkür ederek, memorial dr. Semra hanıma gönderdim. Bi sabah telefona uyandım, kim arıyor? Semra Kahraman! Kendisinin araması beni çok sevindirmişti. Sohbet ettik, tebrik etti oda. Kartı klinikte bir bölüm varmış oraya asabilirmiyim diye sordu. Asabilirsiniz dedim. Oraya gidenler, bi baksın sağsola, görürsünüz belki. Sizinle paylaşmak istedim.
Herkese merhaba, uzun zamandir girmiyorum foruma, ancak bit sorunla karsilastim, bilgisi olan varsa nolur yardimci olun bana.
Adet gormedigim icin doktora gittim folikul patlamadigi icin adet olmamış olabilirsin dedi ne tarlusal verdi bana, kullandim, ilac bittikten 8 gun sonra akinti seklinde kahverengi ve pembemsi akinti geldi, ara ara da devam ediyor.
Bu belirtiler normal regl degil, sizce normalmi, ilk kez boyle bisey basima geliyor. Isim nedeniyle sık sık Doktora gidemiyorum. Nolur bilgilerinizi benimle paylasin
Canımmm sende bizim en degerlimissinnnn biraz yüzükler efendisi variiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?