Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Geç olsa okudum benim bölümümü. Çok teşekkür ederim. Havin cik iyi maşallah, hergünümüz ayrı bir heycan! Sevgiler yolluyor!

Bu arada size bahsetmedim. Bizim buralarda adettir, bebek doğunca, çevreye bebeğin resmi, ve bilgileri ile kartpostal şeklinde çevreye haber verilir. Ben bir kartta, özel olarak teşekkür ederek, memorial dr. Semra hanıma gönderdim. Bi sabah telefona uyandım, kim arıyor? Semra Kahraman! Kendisinin araması beni çok sevindirmişti. Sohbet ettik, tebrik etti oda. Kartı klinikte bir bölüm varmış oraya asabilirmiyim diye sordu. Asabilirsiniz dedim. Oraya gidenler, bi baksın sağsola, görürsünüz belki. Sizinle paylaşmak istedim.

Herkese merhaba, uzun zamandir girmiyorum foruma, ancak bit sorunla karsilastim, bilgisi olan varsa nolur yardimci olun bana.
Adet gormedigim icin doktora gittim folikul patlamadigi icin adet olmamış olabilirsin dedi ne tarlusal verdi bana, kullandim, ilac bittikten 8 gun sonra akinti seklinde kahverengi ve pembemsi akinti geldi, ara ara da devam ediyor.
Bu belirtiler normal regl degil, sizce normalmi, ilk kez boyle bisey basima geliyor. Isim nedeniyle sık sık Doktora gidemiyorum. Nolur bilgilerinizi benimle paylasin

Benimde bir ara adet 50 gün gecikti dtp tarlusal verdi bitince aynı şekilde adet oldum kahveydi dr kist olduğu için demişti yani bir önceki tedavide çatlamayan yumurta kiste dönüşmüştü bende

Cok güzel bir adettt bebişıne öpücük

Üzme kendini. Kanama normal düzende sökülemediğinde bu tip renk farklılıkları olabiliyor. En kısa zamanda yine doktorunla görüşmen en doğrusu elbette. Ama telaşlanacak bir durum değil. İhmal etme yeter

2. tedaviye başlamak için adeti beklerken folikül kistleri yüzünden adetim gecikmişti. Östrojen bandı, çatlatma iğnesi ve tarlusaldan sonra nihayet adet oldum. İlk kez bu kadar gecikti ve inanılmaz stres oldum. Pozitif düşünmeye rahat olmaya çalışırken üst üste aksilikler çıkınca daha da artıyo insanın stresi. Tarlusaldan sonraki adette başlanmıyormuş tedaviye neden böyle bilgisi olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…