- 13 Ekim 2015
- 489
- 768
- 23
- 53
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #45.301
Canım benim üzme kendini Rabbim sana bana hepimize inşallah tez zamanda anne olmayı o eşsiz duyguyu yaşatır ve kucaklarımızı yavrularımızla doldurur. Allaha emanet ol, seni üzdüysem özür dilerim.canım ben 6.5 haftada kaybettim bebeğimi bu 3 kayıp bide kimyasal şimdi araştırıyorum nedenini yumurta kaliteli dedi tek yumurtaydı ama yaş faktörü ve tam tununamama bağışıklık sistemi yabancılayıp atmışta olabilir dediler rabbim tam bi 9 ay saglıklı hamilelikler versin hepimize inşallah kucaga almak nasip olsun bi dahaki sefere
Evet ben 10 yıldır lupus um. İlaçlar kullanıyorum 5 tane. Zaten yumurta rezerv azalması bunlar bağlıntılı muhtemelen. Sen ist. Damıydın dr umu tavsiye ederimKELEBEK0908 canım lopus konusuna girdim seni gördüm bendede arştırılan tahlil bu nasıl ilaç kullanıyormusun
Arkadaslar,
Ben dun 46 yasina girdim ve Ankarada Dr. Murat Sonmezer ile randevum vardi. Bana hic yumurtam olmadigini soyledi ve donasyon onerdi
Aranizda dr.tarafindan hic yumurtasi olmadigi soylenipte sonra baska Doktor tarafindan yumurtasi oldugu soylenen oldumu?
anladim canim. burda da dogumu biran once baslasin diye yerler ki bende oyle yapmistim. artik karnimi tasiycak gucum kalmamisti gunum gecicek diye korkumdan yemistim. kisa sure sonra dogum yaptim..Bi dr yazmış okudum ilk zamanlar tutunmaya yarar diye az az yedim bir hafta vardı teste bıraktımm zaten bulamadımm havadan bozulmuştu ananas inşallah düşüge sebeb degildir evet bagzı topiklerde yediklerinide yazmışlar nede olsa c vitamini dedimm
Amiiiinnn bitanem Allah bizlere de inşallah nasip eder ve burada sizlere güzel haberler veririz.sibel15 canım rahimde tutunmaya iyi gelir dendiği için yedim malum c vitaminide portakal suyu içtim her gün en önemlisi
yumurta toplamayla başladım ananasa 6 gün kadar yedim 3 tane yarım bi gün yarım bi gün şeklinde zaten 6 dilim falan cıkıyor orta boylardan bide kabız olmayacaksın pirobiyotik yogurt puding yedim umarım bi faydam dokunur sana stresten uzak dur inşallah o bebiş yapacak yumuni bulursun
canım bu yaşlarda altın yumurta denilen yumurtalar vardır bir kaç ay yumurtanın olmayıp sonra olması gibi her ay takip yaptırmalısın ve o yumurtayı yakaldığınız ay tedaviye başlamalısınArkadaslar,
Ben dun 46 yasina girdim ve Ankarada Dr. Murat Sonmezer ile randevum vardi. Bana hic yumurtam olmadigini soyledi ve donasyon onerdi
Aranizda dr.tarafindan hic yumurtasi olmadigi soylenipte sonra baska Doktor tarafindan yumurtasi oldugu soylenen oldumu?
Arkadaslar,
SEVGİLİLERİM MİİİMerhaba kızlar... İçimden size 'Sevgililerim' demek geldi nedense. Sapıtıyor muyum ne?
AMİNN AMİNGünaydin Cumaniz mübarek olsun kizlar Allahim Dualarinizi kabul etsin
Merhaba kızlar... İçimden size 'Sevgililerim' demek geldi nedense. Sapıtıyor muyum ne?
Merhaba. Öncelikle yeni yaşın sana hiç tatmadığın mutluluklar getirsin. Sevenlerin ve sevdiklerinle sımsıcak yaşların olsun...
Eğer adet düzensizliği başlamadıysa yumurta takibi yaptırman gerekecek. Her ay düzenli kontrole giderek folikül görüldüğü ay tedaviye başlayabilirsin. Menapoz öncesi dönemde önce yumurta üretimi azalarak bitiyor, sonra kanamalar kesiliyor. Bu arada birkaç ayda bir de olsa yumurta üretmen mümkün. Adını hatırlayamadığım bir arkadaş vardı burada. Eskilerden. 11 (12 de olabilir) tüp denemesi, bir donasyon denemesinden sonra kendi yumurtasıyla hamile kalıp bebeğini kucağına almıştı. Puffy68 miydi kızlar? Eski sayfaları karıştırırsan yazılarını görürsün. Arkadaşlar da hatırlayacaktır. Hep anlattığım bir örnek var. 72 yaşında tamamen menapozlu kadın, yaklaşık 1 yıllık tedaviyle tekrar adet görüp yumurta üretiyor ve kendi yumurtasıyla hamile kalıp bebeğini kucağına alıyor. Şimdilerde yumurtalık hücrelerinden yumurta ve sperm elde etme yöntemi üzerine çalışılıyor. Menapoza girmiş kadınlar ve hiç sperm üretemeyen erkekler için anne- baba olma yolunu açan bir yöntem. Araştırmalar devam ediyor ancak ilk sonuçlara göre yumurta ve sperm elde edilmiş. Şimdi bunların döllenme kabiliyetini sağlama ve artırma için araştırma yapılıyor. Kaldı ki çevremizde ileri yaşta, menapozda denilen ama hamile kalan pek çok örnek var. Kendi anneannem, 70 yaşından sonra rahim sarkmasından ameliyat olduğunda doktoru hala yumurtlamaya çalışıyor demişti. Ümidini kaybetmeden, çok fazla da hayal kurmadan takibini yaptırmanı öneririm. Eğer anne olmak alnına yazıldıysa, mutlaka bir yol çıkacaktır karşına. Dilerim bir sonraki doğum gününü kucağında bebeğinle karşılarsın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?