- Konu Sahibi akideciknane
-
- #47.281
Ben rahim filmini echomar da çektirdim şu an acıbadem Dr. Fatih beye gidiyorum Yeşilköy'de ki. Yaşım gereği erken menapoz teşhisim var 38 im bu arada Bebek için geç kaldım yani bu ay 2 yumurtacığım var onlar için başladık tedaviyeBide cnm bu arada sen hangi sehirdesin ve hangi doktora gidiyosun ben istanbul marmara universitesinde doc. Dr. Erdin bey varmis onu cok duydum
Masallah canim hayirli olsun prensin . Rabbim saglikla buyutmeyide nasip etsin insallah darisi bize dualarinda bizide unutma ...beni bilenler bilir burada yaşım 43 ve 35 gün oldu oğlumu kucağıma aldım vazgeçmeyin rabbim hepenize nasip etsin inşallah
Ayyy ne güzel bir haber bu :))) bize umut oldun canım sağol.. Sağlıkla, huzurla upuzun bir ömür diliyorum size 41 kere maşallah....beni bilenler bilir burada yaşım 43 ve 35 gün oldu oğlumu kucağıma aldım vazgeçmeyin rabbim hepenize nasip etsin inşallah
Film icin randevu aldim ecomar sisliden cnm ama hala tedirginim. Telefondaki kizda son teknoloji ve asla acimiyor dedi. Bakalim hayirlisiCan'ım bence evet rahim filmi çektir ben de çektirdim onda bir sıkıntı yok ama o mevcut olan yumurtalarını en azından toplattırsan diyorum fsh falan hiç takılmadan bu mevcutlar içim bişey yapılamıyor mu kist mi bilemiyorum ama o kadar küçük kisti doktor Nasıl anladı bilemiyorum 10x11 yazılanı yani. Ayrıca fsh a çoğu doktor bakmıyor mesela benim doktorum hiç bakmıyor önemli olan yumurtadır çoğu için. Sen de var şu an 7 tane bence çok güzel Can'ım. Kist varsa da korkma onlar adetle gidiyor çoğu benim geçen ay vardı 2 tane bu ay yok oldular yani.
Canım bana da aynısını demişlerdi aklında olsun işlem 3 dakika sürmüyor bile.. İlk iki dakika hiç bişey anlamıyorsun son 1 dakika adet sancısı gibi bir ağrı oluyor o kadar ve 1 dakika bile sürmüyor ve işlem bir bakmışsın bitmiş.Film icin randevu aldim ecomar sisliden cnm ama hala tedirginim. Telefondaki kizda son teknoloji ve asla acimiyor dedi. Bakalim hayirlisi
Ay çokkkkk sevindim canım benim ya teyzesi onu koklasınnnnn Allah saglıkla mutlulukla analı babalı büyüttürsün kuzummm canım benim bizede mucizeler konsa senin gibi rabbim büyük elbet hakkımızda hayırlısı dualarını esirgeme hepimizden...Allah sizi korusunbeni bilenler bilir burada yaşım 43 ve 35 gün oldu oğlumu kucağıma aldım vazgeçmeyin rabbim hepenize nasip etsin inşallah
E hadi insallah sonucu bildir bize.Merhaba arkadaşlar
10 temmuz da ilk tüp bebek denememin olumsuzluğu ile moralim çok bozuldu. Eşimin ısrarıyla bu ay tekrar denemeye karar verdik. Doktorum reglimin 2. günü bekliyor beni ama 2 gün geçti hala bende ne belirti ne regl var. Yarın test alıp evde yapmaya karar verdim... Tüp bebek beklerken normal yoldan olursa dünyalar benim olacak :)
Canımmm allah sağlıkla büyümeyi nasip etsin bende 41 yaşındayım 5. Kez deniycem bu ay nasip se bu yazdıkların ba coooook iyi geldi Sağol. ..beni bilenler bilir burada yaşım 43 ve 35 gün oldu oğlumu kucağıma aldım vazgeçmeyin rabbim hepenize nasip etsin inşallah
Ay çokkkkk sevindim canım benim ya teyzesi onu koklasınnnnn Allah saglıkla mutlulukla analı babalı büyüttürsün kuzummm canım benim bizede mucizeler konsa senin gibi rabbim büyük elbet hakkımızda hayırlısı dualarını esirgeme hepimizden...Allah sizi korusun[/QU
Masallah canim hayirli olsun prensin . Rabbim saglikla buyutmeyide nasip etsin insallah darisi bize dualarinda bizide unutma ...[/QUOT
sağol canım içimde seninde yakında olacak gibi bir his var .Allah hayırlı bir evlatta sana nasip etsin teyzesi öpuldun
Eger problem sizdeyse denemeden önce ankarada ulus çarşısında istanbul baharat mustafa kırıcı amcaya ulaşın derim .ben onun yaptığı macun ve çayları kullandım.yumurta kalitesini artırıyor ve tutunmayı.eşinle beraber kullanıyorsun.macunu hamileliktede gözümu karartıp kullNDIM .çOcugumda iyi çok şukur.Tahlillerine göre macun ve çay veriyor .İnternetten ulaşabilrsin.Darısı başına olsun canımCanımmm allah sağlıkla büyümeyi nasip etsin bende 41 yaşındayım 5. Kez deniycem bu ay nasip se bu yazdıkların ba coooook iyi geldi Sağol. ..
sagol teyzesi sanada versin verecek rabbim inşaallah .Ay çokkkkk sevindim canım benim ya teyzesi onu koklasınnnnn Allah saglıkla mutlulukla analı babalı büyüttürsün kuzummm canım benim bizede mucizeler konsa senin gibi rabbim büyük elbet hakkımızda hayırlısı dualarını esirgeme hepimizden...Allah sizi korusun
Sen bu saatlerde kucagina bebegini kokluyorsundur muhtemelen. Allah anasi babali buyutsun. Banti acik olsun. Ben de gecen sene bugun Ali yle karnimdaki son gunu gecirmistim. Yarin 1 yasinda olacak:)Merhaba kızlar,uzuuuunnn süren bir süreci yarın hayırlısıyla tamamlıyorum,bugün son kontrolüm vardı ve yarın sabah 07.30 da çok şükür nefesime kavuşuyoruz...hepiniz için ,bu uğurda uğraşan tüm arkadaşlarım için dua edicem,benim uzuuunnnn hikayemi burda bilen çok arkadaşım var,ve yine bu grupta okadar güzel haberlere şahit olduk ki ...hepiniz aklımda ve kalbimdesiniz bizdende dualarınızı eksik etmeyin...ve hiç vazgeçmeyin,önce Allah'a sonra doktorunuza güvenin....inanın bir gün olacak hayırlısıyla...ben bunun canlı bir örneğiyim ...
Merhaba kızlar,uzuuuunnn süren bir süreci yarın hayırlısıyla tamamlıyorum,bugün son kontrolüm vardı ve yarın sabah 07.30 da çok şükür nefesime kavuşuyoruz...hepiniz için ,bu uğurda uğraşan tüm arkadaşlarım için dua edicem,benim uzuuunnnn hikayemi burda bilen çok arkadaşım var,ve yine bu grupta okadar güzel haberlere şahit olduk ki ...hepiniz aklımda ve kalbimdesiniz bizdende dualarınızı eksik etmeyin...ve hiç vazgeçmeyin,önce Allah'a sonra doktorunuza güvenin....inanın bir gün olacak hayırlısıyla...ben bunun canlı bir örneğiyim ...
BİR yıl oldu haaa maşallah sağlıklı nice nice yaşlaraSen bu saatlerde kucagina bebegini kokluyorsundur muhtemelen. Allah anasi babali buyutsun. Banti acik olsun. Ben de gecen sene bugun Ali yle karnimdaki son gunu gecirmistim. Yarin 1 yasinda olacak:)
Dileyen herkesin hayalleri olsun, pes etmeyin.
sara_28 ne zaman nerede nasıl tanıştık bilmiyorum ama çok eski olduğunu biliyorum zor zamanlarımdı eşim ölümün kıyısındaydı bana ne çok destek olmuştun (olmuştunuz ) iyi olacak güzel olacak diye günerce dualar okumuştunuz oysa bzim bağımız daha eski derdimiz daha başkaydı anne olma yolunda karşılamıştık evlat hasreti ile içi yanana kadınlardık aynı yaşlarda aynı hasretle aynı özlemle aynı savaşın içindeydik ve bir gün geldi sen hamile olduğunu söyledin güzeldi ama sonu güzel bitmedi bebeğini kaybetin acına ne kadar oratk olmaya çaşışsamda acını bölmeye çalışsamda ne kadar başardım bilmiyorum canım sen benim GÜZEL YÜREKLİMSİN çok özledim senin mütevazi yazılarını yorumlarını nayif cevaplarını sevgili sarammmmm sen kk nin bana kazandırdığı dostlardansın kıymetlisin değerlisin ve bir gün bu acıların arkasından bakacaksın geçecek gidecek gelen zaman sana çok da hada güzel şeyler getirecek her duamda her dileğimdesin GÜZEL YÜREKLİM rabbim yüreğindeki güzelikleri yaşamayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?