Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Bide cnm bu arada sen hangi sehirdesin ve hangi doktora gidiyosun ben istanbul marmara universitesinde doc. Dr. Erdin bey varmis onu cok duydum

Bide cnm bu arada sen hangi sehirdesin ve hangi doktora gidiyosun ben istanbul marmara universitesinde doc. Dr. Erdin bey varmis onu cok duydum
Ben rahim filmini echomar da çektirdim şu an acıbadem Dr. Fatih beye gidiyorum Yeşilköy'de ki. Yaşım gereği erken menapoz teşhisim var 38 im bu arada Bebek için geç kaldım yani bu ay 2 yumurtacığım var onlar için başladık tedaviye

beni bilenler bilir burada yaşım 43 ve 35 gün oldu oğlumu kucağıma aldım vazgeçmeyin rabbim hepenize nasip etsin inşallah
Ayyy ne güzel bir haber bu :))) bize umut oldun canım sağol.. Sağlıkla, huzurla upuzun bir ömür diliyorum size 41 kere maşallah....

Film icin randevu aldim ecomar sisliden cnm ama hala tedirginim. Telefondaki kizda son teknoloji ve asla acimiyor dedi. Bakalim hayirlisi

Film icin randevu aldim ecomar sisliden cnm ama hala tedirginim. Telefondaki kizda son teknoloji ve asla acimiyor dedi. Bakalim hayirlisi
Canım bana da aynısını demişlerdi aklında olsun işlem 3 dakika sürmüyor bile.. İlk iki dakika hiç bişey anlamıyorsun son 1 dakika adet sancısı gibi bir ağrı oluyor o kadar ve 1 dakika bile sürmüyor ve işlem bir bakmışsın bitmiş.
Sen dua et bol bol tüplerin açık olsun yoksa filmde hiç bişey yok. Herşey anne olmak için deyip yaptırıyoruz.
Ben karnımı tutarak bebeğim senin için dedim ve bol dua ettim canım. sakın sıkma kendini hepimiz çektirdik büyütecek inan bişey yok.

beni bilenler bilir burada yaşım 43 ve 35 gün oldu oğlumu kucağıma aldım vazgeçmeyin rabbim hepenize nasip etsin inşallah
Ay çokkkkk sevindim canım benim ya teyzesi onu koklasınnnnn Allah saglıkla mutlulukla analı babalı büyüttürsün kuzummm canım benim bizede mucizeler konsa senin gibi rabbim büyük elbet hakkımızda hayırlısı dualarını esirgeme hepimizden...Allah sizi korusun

Merhaba arkadaşlar
10 temmuz da ilk tüp bebek denememin olumsuzluğu ile moralim çok bozuldu. Eşimin ısrarıyla bu ay tekrar denemeye karar verdik. Doktorum reglimin 2. günü bekliyor beni ama 2 gün geçti hala bende ne belirti ne regl var. Yarın test alıp evde yapmaya karar verdim... Tüp bebek beklerken normal yoldan olursa dünyalar benim olacak :)

E hadi insallah sonucu bildir bize.

Merhaba kızlar,uzuuuunnn süren bir süreci yarın hayırlısıyla tamamlıyorum,bugün son kontrolüm vardı ve yarın sabah 07.30 da çok şükür nefesime kavuşuyoruz...hepiniz için ,bu uğurda uğraşan tüm arkadaşlarım için dua edicem,benim uzuuunnnn hikayemi burda bilen çok arkadaşım var,ve yine bu grupta okadar güzel haberlere şahit olduk ki ...hepiniz aklımda ve kalbimdesiniz bizdende dualarınızı eksik etmeyin...ve hiç vazgeçmeyin,önce Allah'a sonra doktorunuza güvenin....inanın bir gün olacak hayırlısıyla...ben bunun canlı bir örneğiyim ...

Canımmm allah sağlıkla büyümeyi nasip etsin bende 41 yaşındayım 5. Kez deniycem bu ay nasip se bu yazdıkların ba coooook iyi geldi Sağol. ..
Eger problem sizdeyse denemeden önce ankarada ulus çarşısında istanbul baharat mustafa kırıcı amcaya ulaşın derim .ben onun yaptığı macun ve çayları kullandım.yumurta kalitesini artırıyor ve tutunmayı.eşinle beraber kullanıyorsun.macunu hamileliktede gözümu karartıp kullNDIM .çOcugumda iyi çok şukur.Tahlillerine göre macun ve çay veriyor .İnternetten ulaşabilrsin.Darısı başına olsun canım

sagol teyzesi sanada versin verecek rabbim inşaallah .

Sen bu saatlerde kucagina bebegini kokluyorsundur muhtemelen. Allah anasi babali buyutsun. Banti acik olsun. Ben de gecen sene bugun Ali yle karnimdaki son gunu gecirmistim. Yarin 1 yasinda olacak:)
Dileyen herkesin hayalleri olsun, pes etmeyin.

bir süredir gelemedim kk ve topiğe açınca ne güzel bir haberle karşılaştım böyle canım biz seninle uzun zamandır tanışırız neler yaşadık hangi yollardan geçtik nasıl yıprandık iyi biliriz sonu böyle güzel bittiği için senin adına çok çok mutluyum savaşı kazanmış ödülünü almış bir kadın daha çok şükür bunu yaşatana gelelimn küçük mucizeye KÜÇÜK MUCİZE SANA BU HAYATTTA SAĞLIK HUZUR AİLENLE MUSMUTLU BİR ÖMÜR DİLİYORUM

Sen bu saatlerde kucagina bebegini kokluyorsundur muhtemelen. Allah anasi babali buyutsun. Banti acik olsun. Ben de gecen sene bugun Ali yle karnimdaki son gunu gecirmistim. Yarin 1 yasinda olacak:)
Dileyen herkesin hayalleri olsun, pes etmeyin.
BİR yıl oldu haaa maşallah sağlıklı nice nice yaşlara

sara_28 ne zaman nerede nasıl tanıştık bilmiyorum ama çok eski olduğunu biliyorum zor zamanlarımdı eşim ölümün kıyısındaydı bana ne çok destek olmuştun (olmuştunuz ) iyi olacak güzel olacak diye günerce dualar okumuştunuz oysa bzim bağımız daha eski derdimiz daha başkaydı anne olma yolunda karşılamıştık evlat hasreti ile içi yanana kadınlardık aynı yaşlarda aynı hasretle aynı özlemle aynı savaşın içindeydik ve bir gün geldi sen hamile olduğunu söyledin güzeldi ama sonu güzel bitmedi bebeğini kaybetin acına ne kadar oratk olmaya çaşışsamda acını bölmeye çalışsamda ne kadar başardım bilmiyorum canım sen benim GÜZEL YÜREKLİMSİN çok özledim senin mütevazi yazılarını yorumlarını nayif cevaplarını sevgili sarammmmm sen kk nin bana kazandırdığı dostlardansın kıymetlisin değerlisin ve bir gün bu acıların arkasından bakacaksın geçecek gidecek gelen zaman sana çok da hada güzel şeyler getirecek her duamda her dileğimdesin GÜZEL YÜREKLİM rabbim yüreğindeki güzelikleri yaşamayı nasip etsin

Canım arkadaşım bende seni cok seviyorum oglumun ameliyatı sırasında verdigin destegi ettigin duaları unutamam sende kocaman yürekli bir kadınsin birgun gelecek ve inşallah o gün cok yakındır ikimizde anne olacaz evlatlarimizi saglikla kucagimiza alacaz

Ben bu aralar zor bir sinavdan geciyorum evladımı kaybetmenin acısı beni yakıp kavuruyor ama yeniden anne olma isteğimi hergün biraz daha kamciliyor Rabbim hicbir anne babaya evlat acısı yasatmasin bizlerede sabrini ve mukafat olarakda saglikli uzun omurlu ikiz evlatlar nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…