Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

ne güzel yüz güldürücü haberler:anneadayı:;inşallah saglıkla kucağınıza alırsınız;bu gruptaki her güzel haber beni çok mutlu ediyor umutlandırıyor

evleneli 10 ay; hemen hamilelik ama düşük-kürtaj yaşa :110:; üstüne 6 ay denedik bekledik ;sonra tüp bebek için doktora gittiğimizde endomtriımda miyom tespit etti; üstüne haziranda histeroskopik miyom operasyonu; iyileşmeden sonra doktor bir kaç ay deneyin olmazsa gelin gelin dedi:süslü:; en geç eylülde tüp bebek. geçiyor aylar hızla 40 yaş telaşı basıyor:KK64:

bu arada birkaç doktor -bunun içinde perinatolog da var- 677 heterozigot olmamı hiç sallamadı ,iğnye gerek yok;coraspin bile gerek yok şimdi dedi

size neler söylendi bu konuda acaba?[/QUOTEtedavini nerde yaptirmistiniz arkdasim operasyonlar,bol şanslar .

ne güzel yüz güldürücü haberler:anneadayı:;inşallah saglıkla kucağınıza alırsınız;bu gruptaki her güzel haber beni çok mutlu ediyor umutlandırıyor

evleneli 10 ay; hemen hamilelik ama düşük-kürtaj yaşa :110:; üstüne 6 ay denedik bekledik ;sonra tüp bebek için doktora gittiğimizde endomtriımda miyom tespit etti; üstüne haziranda histeroskopik miyom operasyonu; iyileşmeden sonra doktor bir kaç ay deneyin olmazsa gelin gelin dedi:süslü:; en geç eylülde tüp bebek. geçiyor aylar hızla 40 yaş telaşı basıyor:KK64:

bu arada birkaç doktor -bunun içinde perinatolog da var- 677 heterozigot olmamı hiç sallamadı ,iğnye gerek yok;coraspin bile gerek yok şimdi dedi

size neler söylendi bu konuda acaba?

Bende de 677 heterizigot var doktorlar onemsemiyor bunu ben coraspin kullanıyorum.

Arkadaslar size birsey sorcam benim adetim hep erken olurdu bu aralar fakat bu ay 4 gun geciktim. Gecen aksam test yaptim once negatif cikti fakat 1 2 saat sonra tekrar baktigimda cok hafid 2. Cizgi silik olarak cikti. Bi an umitlendim. Bu aksamda akinti seklinde ara ara kirmizi ve koyu akintim oldu bu nedir bilgisi olan var mi acaba hamilemiyim yada baska biseymi cokta umitlenmistim hamileyim diye ...

Arkadaslar size birsey sorcam benim adetim hep erken olurdu bu aralar fakat bu ay 4 gun geciktim. Gecen aksam test yaptim once negatif cikti fakat 1 2 saat sonra tekrar baktigimda cok hafid 2. Cizgi silik olarak cikti. Bi an umitlendim. Bu aksamda akinti seklinde ara ara kirmizi ve koyu akintim oldu bu nedir bilgisi olan var mi acaba hamilemiyim yada baska biseymi cokta umitlenmistim hamileyim diye ...
kan testı verin herhangi bir hastanede, herşey belli olur ;)

Arkadaşlar umarım hepiniz iyisinizdir iyi olun mutlu olun hepiniz en önemlisi bu
Ben aynen yogun tempoda çalışıyorum klima dan mı vucud agrılarım var bacaklarım cok agrıyor stressellde yani sinirselde olabilir bende hacamati duyuyorum bu aralar bide sülük vucudumu rahatlatayim en önemlisi
Şu an dr gitmedim cocuk meselesi kafamı karıştırıyor ya kabullen hayatı yaşa kendine bırak yada tüp ama düşüklerden korkum işte sebebi bilinmemesi kötü....tek avuntumm bi mucize hepimiz içinn ....su akar yolunu bulur ya hayatta öyle akıyor su gibi elden bi şey gelmiyor

bazen bende senin gibi düşünüyorum,ama aklımdan çıkaramıyorum stres yapmıyorum ama olacak diye düşünüyorum o yüzden hep devam canım bizimde mucizemiz gelecek..

Arkadaşlar merhaba
ben 42 yaşında evlendim, evlendikten 3 ay sonra kalp damarımın biri tıkandı ve stent takıldı. mecburen 1 yıl beklemek zorunda kaldım gebelik için. 4 ay önce yasağım kalktı ve hemen tüp bebek denedik. eşimin değerleri çok iyi çıktı ama benim amh değerim 0,34 çıktı. rahimde polip var dedi doktorum, onu da aldırdım. Rahim duvarım ince olduğu için 20 gün ilaç kullandım. Alınan 4 yumurtadan 3 tane embriyo oluştu ve hepsini transfer etti doktorum. ve 3 gün önce kan tahlilim negatif çıktı :KK43:(
tekrar denemek konusunda çok kararsızım açıkçası. aranızda ilk denemesi negatif olup sonrasında hamile kalan var mı ? yaşımdan dolayı çok karamsarım da :KK43:(((

bence doğru soru ilk denemesinde pozitifi gören varmı ? :) genelde ilk deneme negatif oluyor maalesef ama daha sonrası için iyi düşünmeli iyi merkez iyi bi dr.la devam et ,yaşa kafayı takma derim, bol şans.

Selam 1.5 senelik evliyim 41 yaşındayım işim sebebiyle ilk 8 ay korunduk. Ardından 6 ay doğal yoldan denedik ve bir süpriz sonucu hamile kaldım (yaştan dolayı tüp bebek tedavisi düşünüyorduk) maalesef 6 haftanın içinde düşükle sonuçlandı. Doktorum gerek rezerve azlığından dolayı 3 yumurtam varmış gerek yaştan dolayı tüp bebek tedavisi önerdi düşükten sonraki ilk adetimde tedaviye başladım. 3 yumurtadan 1 tanesi boş çıktı ve diğer 2 si toplandı. Transfer sırasında doktorum iki yumurtamın 1. ci sınıf kalitede olduğunu söyleyince çok umutlandık. Rahimde sorun yoktu diagnostik histeroskopi yaparak 2 çizikte atmıştı. Bugün negatif sonuçla çok üzüldük. Umut kesilmez.. Doktorum 1 ay dinlendereceğini ve bir sonraki adetimde gelmemi söyledi tekrardan bakıp neler yapabileceğimize bakalım dedi.
Bu ay yumurtlama takip etmeyi düşünüyorum belki doğal yoldan yine hamile kalabilirim. Allahtan umut kesilmez.

Selam 1.5 senelik evliyim 41 yaşındayım işim sebebiyle ilk 8 ay korunduk. Ardından 6 ay doğal yoldan denedik ve bir süpriz sonucu hamile kaldım (yaştan dolayı tüp bebek tedavisi düşünüyorduk) maalesef 6 haftanın içinde düşükle sonuçlandı. Doktorum gerek rezerve azlığından dolayı 3 yumurtam varmış gerek yaştan dolayı tüp bebek tedavisi önerdi düşükten sonraki ilk adetimde tedaviye başladım. 3 yumurtadan 1 tanesi boş çıktı ve diğer 2 si toplandı. Transfer sırasında doktorum iki yumurtamın 1. ci sınıf kalitede olduğunu söyleyince çok umutlandık. Rahimde sorun yoktu diagnostik histeroskopi yaparak 2 çizikte atmıştı. Bugün negatif sonuçla çok üzüldük. Umut kesilmez.. Doktorum 1 ay dinlendereceğini ve bir sonraki adetimde gelmemi söyledi tekrardan bakıp neler yapabileceğimize bakalım dedi.
Bu ay yumurtlama takip etmeyi düşünüyorum belki doğal yoldan yine hamile kalabilirim. Allahtan umut kesilmez.
41 yasindayim 10 yil cocugum olmadi 38 yaşında ilk tüp bebek denemesinde hamile kaldim 1 oglum oldu 41 yaşında ikinci kez tup bebek denemem oldu oda pozitif ama 9haftalikken bebegimin kalbi durdu bende ciddi sorunlar var derin endometriozis ve yapisiklik var cok fazla ama dr guvendim ve oldu tekrar ve son kez 3 ay sonra deniycez dr um prof Bülent baysal once allah sonra o bana iyo

Arkadaslar halamin kizi annemle yasit 47 yasinda ama esinin cocugu olmuyor yani vucut sperm uretmiyor 4 kez tup bebek denediler ama yaklasik 8 senedir hic denemediler cunku kuzenim pes eti duygusal olarak bunalima giriyor bu durumda olan veya tanidigi olan ve sonrasinda hamile kalan var mi? Onerebileceginiz doktor hastane metod var mi? İstanbul icin?

S Selimoglum allah bağışlasın. İnşallah 2ci yavrunuda kucağına alırsın.
Doktorum rahmimin küçük olduğunu ama limit içinde olduğundandan her hangi bir işlem yapmayacağını söyledi. Eğer limitte olmasaydı traşlama yapacaktım dedi. 1 ay bekleyecem bu arada yumurta takibi yapıcam doğal yoldan kalabilirim tekrardan belki. Olumsuz sonuçlanırsa bir sonraki adetimde doktorum ne yapacağımıza bakalım dedi.
İnşallah allahın izniyle herkez yavrusunu kucağına alır. Umut kesilmez gideceği yere kadar deneyecem.

Ben bu ay umitlendim kizima kardes gelicek diye ama regli oldum fakat bu seferki bi baskaydi ilk gun akinti seklinde 2. Gun yogun pihtili 3. Gun bisey yok iki gundurde pembemsi damla damla persembe dojtora gidicem bu sekilde regli olan var mi. Ilk kiizmda hemen hamile kaldim dogal yoldan 8 yasinda deli gibi kardes istiyor bende 41 olucam bir ay sonra fsh degerim yuksek cikmisti gecen ay bol bol hayit iciyorum sogan kuru yaptim. Regliykende incir ve havuc kurune basladim. Rabbim hayirlisi ile saglikla bebeklerimize kavusmayi nasip eder insallah...

Kızlar bende 38 yaşı yeni bitmiş yumurta rezervi azalmış ve erken menapoz teşhisi koyulmuş biriyim ve hiç çocuğum yok bu güne kadar beklettik ve bu gerçeği öğrendim tam istiyorum dediğimde :( yaşla ilgili doğurganlık ama eğer yumurta üretimi devam ediyorsa asla ümidinizi kaybetmeyin.

Kızlar bende 38 yaşı yeni bitmiş yumurta rezervi azalmış ve erken menapoz teşhisi koyulmuş biriyim ve hiç çocuğum yok bu güne kadar beklettik ve bu gerçeği öğrendim tam istiyorum dediğimde :KK43: yaşla ilgili doğurganlık ama eğer yumurta üretimi devam ediyorsa asla ümidinizi kaybetmeyin.

Kizlar bugun reglyken ilkkez ultRasona girdim devlet Hastanesinde doktor hormon testini gormeden yorum yapmam dedi ulstarson raporum soyle sag over 1_2 antral folik sol over 4_5 antral folik sol over 10×11 endonotritma endoline 3.5 mm gibi biseler yaziyor ne demek bunlar anlayaniniz varmi lutfen YARDIM...

Kizlar bugun reglyken ilkkez ultRasona girdim devlet Hastanesinde doktor hormon testini gormeden yorum yapmam dedi ulstarson raporum soyle sag over 1_2 antral folik sol over 4_5 antral folik sol over 10×11 endonotritma endoline 3.5 mm gibi biseler yaziyor ne demek bunlar anlayaniniz varmi lutfen YARDIM...
Can'ım sağ yumurtalıkta 2 yumurtan var ve solda 5 yumurtan var toplam 7 yumurtan var 10 mm civarlarında ve rahim kalınlığında 5 mm anladığım bu benim. Bunlar antral yumurtalar yani bu ay olan büyüyecek olan yumurtalar bu yumurtaları değerlendir Can'ım 7 tane yumurta cok harıka bir durum ve rahım kalınlığında iyi tedavi ye başladın mı?

Can'ım sağ yumurtalıkta 2 yumurtan var ve solda 5 yumurtan var toplam 7 yumurtan var 10 mm civarlarında ve rahim kalınlığında 5 mm anladığım bu benim. Bunlar antral yumurtalar yani bu ay olan büyüyecek olan yumurtalar bu yumurtaları değerlendir Can'ım 7 tane yumurta cok harıka bir durum ve rahım kalınlığında iyi tedavi ye başladın mı?
Ilk adimi bugun adim doktor hormon testin ciksin dedi oda pazartesi cikarmis birde rahim filmi cekilmem gerekmis. Hayirlisi insallah peki bu 10 ×11 mm endrotritma nedir googla yaziyorum kistle alakali biseyler cikiyor.

Fsh en son 25 ti 2 aydir hayit ociyorum acaba kac cikcak kafamda deli sorular.
Can'ım bence evet rahim filmi çektir ben de çektirdim onda bir sıkıntı yok ama o mevcut olan yumurtalarını en azından toplattırsan diyorum fsh falan hiç takılmadan bu mevcutlar içim bişey yapılamıyor mu kist mi bilemiyorum ama o kadar küçük kisti doktor Nasıl anladı bilemiyorum 10x11 yazılanı yani. Ayrıca fsh a çoğu doktor bakmıyor mesela benim doktorum hiç bakmıyor önemli olan yumurtadır çoğu için. Sen de var şu an 7 tane bence çok güzel Can'ım. Kist varsa da korkma onlar adetle gidiyor çoğu benim geçen ay vardı 2 tane bu ay yok oldular yani.

Cnm devlet hastanesi oldgu icin saniirm pek umursamiyorlar oyle aksi donemki ozele gitme sansimda cok az maalesef zor donemden gexiyoruz parasal olarak imkanimi zorlayip denesemmi ozeli diyorum. Bakalim hayirlisi. Rabbim isteyen herkesle beraber bizleride lutfuna nail eylesin insallah...

Back
X