Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Cok haklisin kotu ciktikca insan demorolize oluyor bir doktorun dedigi digerini tutmuyor olan bizim hormonlara oluyor ben iki aydir baktirmiyorum. Akisina biraktim
canim benim gecen sene yuksek cikiyordu.normal devlet hastahanelerinde bakiniyordum.neredeyse her adet bakiyordu.sonra dr.yanina gittim benim bitun tahlillerimmi cope atti.sadece cebine zarar dedi.ultrasonda ne cikarsa oyledir dedi.yumurta sayim gayet iyi cikti ama nevarki hepsi sayiyla bitmiyor.temmuzda 20yumurta toplandi sadece 5tane orta kalite kaldi onlarda 5gune gidemediler anlayacagin tedavi iptal oldu. suan tedaviye balamak icin adetimi bekliyorum yukardaki arkadasin dedigi gibi vitamin takviyesi ek olarak incir kuru birde arisutu bal polen karisimi kullaniyorum

Aaaaa super bende tedaviye yeni baslican sandim ayyy cok heycanli hadi insallahhhhh kocaman pozitifi gorceksinnn cnm. Bu heycanli bekleyiste dualarim seninle.
test sonucum 0.27 2. denememde başarısız..
yazdıklarınız dualarınız için çok teşekkür ederim ama benim için bebek isteği bugün bitti.. Allah hepinizin yardımcısı olsun arkadaşlar

yazdıklarınız dualarınız için çok teşekkür ederim ama benim için bebek isteği bugün bitti.. Allah hepinizin yardımcısı olsun arkadaşlar
Allah sabır versin canım inan şuan çok üzgünsun seni iyi anlıyorum ama bu annelik isteği içimizden sokup atmak çok zor canim sakin umutsuz olma inan zamanı gelince sende hamiş kalıcaksin..şuan acini yasa ama inan iki gün sonra tekrar ayag kalkicaksin tekrar savaşa devam..bu bizim sinavimiz bu sınavı zorda olsa geciceksin sabrının mukafatini vericektir Rabim saglikli evlat olarak.ben 3 tüp negatif yaşadım çok zor günlerdi ama hiç vazgeçmedim ve çok sukur Allahım dualarimi kabul etti..sende vazgeçme sakin canımm..

Cnmmm Allah in hakki uctur bence bi ay dinlen vitamin takviyelerini al vucuduna sonra huclu ve daha donanimli olarak bir kere daha denemelisin ben hic tup vs yaptirmadim henuz surec hakkinda fikrim yada bilgim yok ama maddi vede manevi cok zor asamalardan gecildiginin farkindayim. Rabbim guc versin isteyen kimsenin kucagini bos birakmasin insalah. He olmasada dunyanin sonu degil vardir Rabbimizin bir bildigi yapcak bisey yok. Herseyin hayirlisi

hanımlar hepinize mutlu bayramlar, bugün bende tuhaf birşey oldu, sabah koyu renkli bir akıntı geldi koyu dediğim koyu sarı şeklinde ve nokta gibi kırmızı birşey, kana benzetemedim ama toplu iğne ucu büyüklüğünde kırmızımsı birşey, herhangi bir fikri olan var mı?

Allah kimseyi böyle caresiz arayis icinde biarkmasin rabbim hayirli saglikli evlatlar nasip etsin
ümidini yitiren gönlü defalarca kirilanlar icin birdaha yazayim dedim kizlar siz hasta degilsiniz Allahin sevdigi secilmis kularsiniz bende sizin gibiydim cok yikildim cok üzüldüm madi manevi cöküntüdeydim 6 . Denemede geldi ücüzlerim 18/08 dogdular cok sükür binlerce sükür iyiler teyzeleri hastanedeler simdilik yakinda insallah evimize geliriz demem o ki nerden nasil gelecegi beli olmaz sabredin istemekten vaz gecmeyin Allah sabreden kulunun yanindadir benim olduysa sizilerin hayda hay olur dua edin ve hic mücadeleden vaz gecmeyin
bu arada benim miniklerimede dua edin bir an önce evimize gelelim
herdaim dualarimdasiniz

Allah analı babalı büyütsün canın hayırlı saglikli evlat olsunlar inş en kısa sürede kavuşursun meleklerine..Allah varsa umutsuzluk yok eskilerden hamiş kalmayan çok az inş bu sayfada ve bebek sahibi olmak için bu yolla baş vuran bütün annne adaylarini Allahım kucaklarini boş birakmasin hamiş kalanlarada sağlıklı kavussunlar yavrularına..

canım rahimle ilgili problem olabilir benim tüpümde sıvı birikmesi oldu ve tüpüm alındı şimdi bende ekim gibi dondurulmuşları deneyeceğim bahçeci kliniği çok iyi bu konularda ilk muayene de bildiler buradakiler tamamıyla yanlış teşhis koydular hiçbirşeyin yok dediler

Maşallah yavrulara sana canım Allah yardımcın olsun saglıkla büyüsünler inşallah. Bılemiyorum rabbim bizede kısmet etsin kilomenle 5 gün geçiktim ama adet oldum bi umutlandık kısmet herşey hem alışıyoruz hem peşini bırakmıyoruz bu arada 40 yaşımada girdim .dualar her zaman sınavımızın mükafatını alırız inşallah bebişler kaç kilo cinsiyetler ve isimler neler yazda teyzeleri sevsin onları maşallah 41 kere onları kokladım senide sımsıkı sardım yanaklarına öpücükler kondurdum arkadasımm tebrikler saglıkla analı babalı büyütün

Tutunma olabilir inşallah hadi hayırlısı

Geçmiş olsun yoluna yinede devam et tüpten sonra dogal hamilelikler daha cok takviye al ihmal etme ilaçların etkisi hala vücutta var rabbim inşallah kısmet edecek umudumuzu yitirmeyelim

Tutunma olabilir inşallah hadi hayırlısı

Allahım bunu duymak bile çok heyecan veriyor, 3 test yaptım ama üçünde de birşey anlamadım, kırmızı dalgalar yaptı üçü de, bugün yine yapsam mı acaba ama hiç karın ağrısı felan kalmadı ki o akıntıdan sonra :)

Rabbim isteğen herkese sağlıkla minik meleklerine kavuştursun. Sizlerin hiç değilse umudunuz cabalariniz sonuclariniz var bende o da yok

Rabbim isteğen herkese sağlıkla minik meleklerine kavuştursun. Sizlerin hiç değilse umudunuz cabalariniz sonuclariniz var bende o da yok

Umutsuz olmuyor be arkadaşım, bende de sıfır desem yeridir ihtimal ama allah tan ümit kesilmez diyorum, yine rabbim isteyen herkesin bebeğini kucağına versin hayırlısıyla

Allah üçüzlerini sana bağışlasın inşallah sağlıkla

Arkadaşlar herkese merhaba,
Öncelikle Rabbim hepinizin yardımcısı olsun tez zamanda evlatlarımıza kavuştursun hepimizi
Bende kısaca hikayemden bahsedeyim sizlere 5 kez tüp bebek tedavisi oldum yumurtalık rezervim azalmış 2 kez transfer olabildim ancak hiç hamile kalamadım.istanbul tüp bebekte oldu son iki tedavim bir donmuşum vardı ancak ohal kapsamında kapatıldı raporumun transfer kısmk yandı.Bende bekleme süresinde ameliyat olup miyomlarımı aldırdım evde dinleniyorum şimdi çok yorgun hissediyorum bazen hiç çocuğum olmayacak gibi hissediyorum sizler olmasanız bukadar güçlü durup devam edemezdim kızlar Rabbim hepinizin gönlündekinin fazlasını versin

Merhaba, çok sevindimmm. Sağlıklı, sıhhatli, anneli babalı büyüsünler, bahtları açık olsun. 3. tane yavru büyütmesi keyifli olduğu kadar biraz uğraştırıcı olur ama her şeye değer. Bir tanesine bakarken bile insan çok mutlu oluyor, 3 miniği yemede yanında yat, inş. sütün de çok olur, keyifle büyütürsün, sevgiler. Yaradan isteyen her kadına erkeğe bu güzelliği nasip etsin.

Selam, ben bu topğin eskilerindenim. Yani eskiler beni çok iyi tanırlar. Uzun zamandır yoktum. 1972 doğumluyum 2014 yılında kızım dünyaya geldi. 1 düşukten sonra spontane hamilelikti. Prensesim şimdi 25 aylık ve ben tekrar 13 haftalık hamileyim. Yine1 düşük ve yine spontane beklenmedik bi hamilelik. Sanki dejavu yaşadıklarım. Rabbim sizlerede kısa zamanda kavuştursun bebeklerinize isteyen herkese nasip etsin.
magnesya arkadaşım çok geçmiş olsun melegin sana şifa getirsin. Mesajına cevap veremedim o sıra düşük yapmıştım moralim yerlerdeydi. Güzel haberlerle gel inşallah.
sub nerelerdesin? Umarım oğluna kardeş geliyordur canım benim.
@yase07 darısı sana olsun kuzum ki melegin hiç ummadığın anda sana gelecektir.
Ve diğer eski ve yeni arkadaşlar hepinize selamlar sevgiler.
acmila senin 3üzlerini yirimmm beeeennn...

Merhabalar, doktorun dediği ultrasonda ne çıkarsa derken neyi kastettiki, testlerı neden çöpe attı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…