Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Yani siz yazdıkça bana umut oluyor, içim kıpır kıpır oldu, kafama takılan bir şey daha var, benim hiç akıntım olmuyor iyi ya da kötü az ya da yok hiç yok sadece arada ıslanma, int araştırdım bulamadım bir şey

Hikayem şöyle başlıyor; 15 Eylül 1976 doğumluyum. 22 Şubat 2014 yılında evlendim.Hemen doğal yolla hamile kaldım ama kalp atışı ve gelişim yoktu kürtaj oldum. Sonrasında 3 ay sonra yine doğal yolla yine hamile kaldım yine kalp atışı ve gelişim yoktu kürtaj oldum. Sonrasında korundum 1 sene tekrar hamile kaldım beta hgc yükselmiyordu ve bu sefer kürtaj istemediğim için ilaç ile düşürdüm.

Bu süre içinde değerlerim hep çok iyiydi fsh herşey Amh 3.51 di. Sadece yaşa bağlı kromozonal bir sorun olarak gördü doktorlar.
Sonrasında hiç sorun yokken ve hamile kalabilirken tüp bebek denedik. Maslak acıbademde bülent tıraş ile şunura belirtmek istiyorum hiç memnun kalmadım. Önce yumurta toplandı 15 tane 10 döllendi ikisi 5. güne gitti,Cgh den biri temiz geldi sonrasında histeroskopi oldum ve transfer koca bir negatif. Benki hep hamile kalan ben tüp bebekte başarısız olmuştum.

Sonra iyi bir endokoronoji doktoruna gittim insilün direncim yüksekti ilaç verdi iyot çok düşüktü ilaç verdi bende gidip biraz kalite sorunun kafama taktığım için biestroen aldım üç ay dolmadan doğal yolla yine hamile kaldım. İnşallah Bir oğlum olacak Rabbimin izniyle.

Tabi yine aynı şeyler olurmu diye çok korktum ama Rabbime şükürler olsun ki 21 haftalık hamileyim. Nift test temiz çıktı ve detaylı yaptırdım herşey yolunda Şükürler olsun.
Umarım sizlerede rabbim nasip eylesin.

Rabbim kucagina almayi nasip etsin..

Canım akıntı ostrejenle ilgili bizde azaldığı için ıslanmakta olmuyor malesef

Canım çok sağol hikayeni paylaştığın için rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Bizlere umut oluyorsunuz ben de bie...tron içiyorum 3 ay olacak inşallah faydasını görürüm canım ama benim amh 0.08 olduğu için rezervim çok az ama yine de ümit tabi..

Canım Allah Razı olsun cevap için.. Yaşadığın hayal kırıklıklarını tahmin edebiliyorum ama sonu güzel olmuş. Ben de adet olmasam bile yumurta takibi yaptırıyorum canım cylco için tereddütüm vardı ama kullanıyım madem bir doktor kullan dedi diğeri vermemişti ama kullanayım canım. peki şu an amh değerin güncel nedir acaba?

östrojen dediğimiz tahlillerdeki e2 değil mi bildiğim kadarıyla ki bende çok iyi e2 sanırım 50 küsürdü
Benimde öyle çıkıyor ama normalde onun adetin ilk on günü yumurta sayısına göre 200-300-400 lerde olması lazım. erken menapozda zaten azalıyor işte.

Doktor yazmasa eczane asla satmiyor

Benim ilaclara verdigim paranin haddi hesabi yok. Birgün ödülüme kavuşurum diye mücadeledeyim

Amh ye baktirmadim fsh 25 di iki ay oncede 10 cikti ben bir iki ke gittim doktora oda sirf hormon testi sve 3. Gunu altan muayane icin bu ay gidicem tekrar regli olunca hormonlara baktirmaya hayit iciyom surekli bakalim artik hayirlisi belki tupe baslarim bende ama inan senin ve diger arkadaslar kadar cesur degilim sanirim. Bakalim artik nasip...

Canım hiç amh ve Fsh yapıp moralini bozma derim çünkü çok sterste erken menopozu tetikliyor..ben en son dört yıl önce amh yaptırdım sonra yaptırmadım en son Fsh ikinyil önce yaptırdım sonra yaptırmadım..sana tavsiyem her zaman umutlu ol ,Q enzim10 imuneksin beta glutenli olanı kullan.. saf ari sutu bul egri cayirin tavsiye ederim şuan incir zamanı taze incir ye bol bol canım..

İnsan kan tahlili için kan verirken bile ağlayabiliyormuş... Bu hormonların alt üst olması delirtecek beni sadece 1 saat sonra sonucu alıcam ama zaman yine durdu ...
İlk denememde herkese söylemiştim olumsuz olunca çok ama çok üzülmüştüm.. Şu anda sizleri tanımasam da eşim dışında sadece sizlere yazıyorum 2. denemede olduğumu.. Tanımadan bile duyguları paylaşabilmek bu olsa gerek .... İyi ki varsınız kızlar

Umarim sonuclar cok guzel cikar ve tedavine yuksek morelle baslarsin. Burdan sonuclarini bildir lutfen merak ettim. Rabbim herseyin hayirlisini nasip etsin insallah isteyen herkesle birlikte bizlerede

Umarim sonuclar cok guzel cikar ve tedavine yuksek morelle baslarsin. Burdan sonuclarini bildir lutfen merak ettim. Rabbim herseyin hayirlisini nasip etsin insallah isteyen herkesle birlikte bizlerede

2. tedavime başladım canım .. 1 saat sonra gebelik testi sonucumu alıcam... Mutlaka haber veririm sizlere .. Dilerim Allah hepimizin yüzünü güldürür...

Aaaaa super bende tedaviye yeni baslican sandim ayyy cok heycanli hadi insallahhhhh kocaman pozitifi gorceksinnn cnm. Bu heycanli bekleyiste dualarim seninle.

arkadaşlar yukardaki arkadasin dediği gibi fsh, amh baktirip durmayın.çünkü her ay değişebilir.benim doktorum kesinlikle bakmıyor usg gore tedavi belirliyor.hatta o kan tahlilleri eski de kaldığını söyledi.birde yumurta sayısına takılmayı önemli olan kaliteli olmasi hepinize bol şans dilerimm

Cok haklisin kotu ciktikca insan demorolize oluyor bir doktorun dedigi digerini tutmuyor olan bizim hormonlara oluyor ben iki aydir baktirmiyorum. Akisina biraktim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…