Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Hayirli olsun cnm transferin. insallah tutunur bebisin . benim aksamlari yanaklarimda ve yuz kismimda birde ayaklarimda acayip bir icten yanma oluyordu tatlim. insallah hamissindir cnm. :dua::dua:
Canim bu arada hamileymis sin ben bu haberi kaçırmışim allah hayırlısı ile kucağına Almayı nasip etsin kendim kadar sevindim emin ol darısı başımıza insallah

Canim bu arada hamileymis sin ben bu haberi kaçırmışim allah hayırlısı ile kucağına Almayı nasip etsin kendim kadar sevindim emin ol darısı başımıza insallah
Allah Razi olsun cnm insallah darisi sizlere kimde yaptirdin tup bebek tedavini cnm insallah pozitifi gorceksin tatlim. hayirlisi ve saglikla Rabbim bebislerimizi kucaklarimiza aldirsin.

Amin canım sağ ol bu defa soranus serbulent orhaner daha önce art acibadem bu benim 5.denemem 2 de dondurulmus var bu son deneme dedim ama allah bana 2 embriyo fazla verip sen son deyince değil ben deyince dedi galiba inşallah bu defa hayırlı haberler alırız. ..

Amin canım sağ ol bu defa soranus serbulent orhaner daha önce art acibadem bu benim 5.denemem 2 de dondurulmus var bu son deneme dedim ama allah bana 2 embriyo fazla verip sen son deyince değil ben deyince dedi galiba inşallah bu defa hayırlı haberler alırız. ..
Insallah cnm sorun neydi sizde acaba benin fsh yuksek amh surunuyodu 0.2 ydi ama dedigin gibi Rabbim ol dedikten sobra butun hersey bahane .

Tüp bebeği nerde yaptırdın. Ablan o dönemlerde Ankara'ya gitti Dr kısırsın dedi başka yerlerde tüp yaptırdı iğne yöntemini denedi olmadı 6 yıl böyle devam etti tüp bebek iğne vs. 6 yıl sonra Kemal beye gitti tüp bebek tuttu. Ben de Kemal beye gidecem
Soyadı ne kemal beyin. ? Hangi hastanede

Kızlar test günüme 2 gun kaldı benim bazal isim hala 36.8 36.9 o civarda sizce tutturmak olabilirmiyim bu defa çok umutlanmak istemiyorum ama bu konuda deneyimi olan varmi

Cnmmmmm evet cok sukur bugun ikinci testimi yaptilarr degerlerim hamdolsun guzelmis. darisi sizlere cnm gonulden dualarimdasiniz ve tup bebek dusunen herkese gonul rahatligiyla Bahceci Umut klinigi Cem bey diyorum zaman kaybetmeden hareket etmekte fayda var. buradaki kizlarla aglastik resmen suan hala merkezdyim. rabbime sukurler olsun dariso sizlere canlar insallah :dua::dua:
Hayırlı olsun. Kaca maloldu

Kızlar ben dun negatıf sonuc aldım. 2 yılda 5. Denemem oldu. Hep 2 tane 1. Kalıte 3. Gun embrıyoları transfer edıldı. Adet az oldugu için rıske atmayıp 3. Gun transfer edıldıler.
Yas da 40 oldu. Ne yapabılırım daha fazla artık gerçekten bılmıyorum.
Hepınıze hayırlı sonuçlar dılıyorum..

Kızlar ben dun negatıf sonuc aldım. 2 yılda 5. Denemem oldu. Hep 2 tane 1. Kalıte 3. Gun embrıyoları transfer edıldı. Adet az oldugu için rıske atmayıp 3. Gun transfer edıldıler.
Yas da 40 oldu. Ne yapabılırım daha fazla artık gerçekten bılmıyorum.
Hepınıze hayırlı sonuçlar dılıyorum..
Gerçekten çok üzüldüm ama 3. Gün embriyosu diye takılma benimde 3 yılda 5. deneme hepsi 5 gunluk transfer yapıldı ve benle ilgili hiç bi sorun yoktu olmadım olmuyor galiba vakit saat meselesi ben artık öyle diyorum şu an test günüme 2 gun kaldı bu defa 3. Gün 2 adet kondu nasip gorucez ama maddi manevi gücün varsa son yumurta çıkana kadar vazgeçme derim ...

Gerçekten çok üzüldüm ama 3. Gün embriyosu diye takılma benimde 3 yılda 5. deneme hepsi 5 gunluk transfer yapıldı ve benle ilgili hiç bi sorun yoktu olmadım olmuyor galiba vakit saat meselesi ben artık öyle diyorum şu an test günüme 2 gun kaldı bu defa 3. Gün 2 adet kondu nasip gorucez ama maddi manevi gücün varsa son yumurta çıkana kadar vazgeçme derim ...
Insallah hayırlısıyla güzel haberlerını alırız cnm.
Benım de artık 5. Tedavı bıttıgı ıcın artık gerçekten farklı bırseyler olmalı dıyorum. Izmır de 3 farklı merkezde tedavı gördüm. Dıyorum Ankara ya da ıstanbul da acaba farklı seyler yapıyorlar mı.. Bızım ısımız laboratuvarda. Her Dr hemen hemen aynı sayıda yumurta elde ettı benden. Sanıyorum sonrasında yanı laboratuvar aşamasında bırseyler belkı daha ıyı olabılmelı dıye düşünüyorum.
Ornegın sperm seçimi. Bızım morfolojı %1. Acaba düzgün spermi bulup da mı mıkro yapıyorlar yoksa oyle uzerınde fazla durmadan mı yapıyorlar bılmıyorum. Ancak 3.gunden sonra sperm embrıyo gelusımınde devreye görüyormuş. Yanı sperm sorunlu ıse zaten bosuna uğraşmış oluyoruz. En basıtınden bızım ornegımızde bu konuyu laboratuvarlar Nasıl ele alıyorlar bılmıyorum. Buradakı merkezler hıc bılgı vermıyor bız en ıyısını yapıyoruz vs deyıp gecıyorlar. Belkı spermde dna hasarı var kımse bunu araştırmıyor. Belkı esıme hormon tedavısı yapılmalı kımse bakmıyor. 1 sperm evet yetıyor ama bızım gıbı cok dusuk morfolojı oldugunda belkı de düzgün görünen sperm bıle düzgün degıl. Bu konularda Bızı tatmın edecek bır merkez bulmam lazım.
Onerısı olan var ıse telefonla arayıp danışmak ıstıyorum. Bundan sonra deneyeceksem bu konu ıle ılgılı tatmın olacağım bır merkez bulmam gerek.
Yorumlarınıza ıhtıyacım var hanımlar..

Kizlar akideniz donduu kendi sayfasinda hadi gelin hepinizi bekliyorum.uzun zamandir yokdumm biraz gonul kirginligi biraaz hayata kuskunluk biraz umutsuzlu be bebeksiz mutsuzluk ben tedaavi istemedim bir muddet oldumu yas 42 simdi gidcegim bir istanbula ver elini son sanssss
Mrb bnde geldim ama yaş 23 sizin kadar mutsuz umutsuz um

Selam akidecik,
Ben aslında yeniyim tüp bebekte, ilk denememin negatif sonucunu Aralık ayı sonunda aldım hemen akabinde memorialle görüştüm Ocak sonu regl olur olmaz gideceğim yeni tedavi basliyacak reglime 10 gün kaldı heycanla bekliyorum.
Benim sorunum yas rezerv azlığı başka hiç bir sorunum yok esimdede sorun yok.
Benimle cok olumlu konuştular yumurta adedinden cok yumurta kalitesi önemli dediler ilk denememde 4 yumurtam 2 birinci kalite embiryom olmuştu bunları cok olumlu buldular. Şansımın iyi olduğunu düşünüyorlar bu arada kan ve amh testlerini yaptılar. Ultrosona aldılar hiç bir tedavi olmamasına rağmen 3 yumurtam vardi bunu iyi buldular.
Bu arada genc yasta normal yoldan hamileliğim ve doğumum var daha önce dogum yapmak tutunma şansınıza arttırıyormuş bu da iyiymis benim için.
Verilen fiyat 2200€ + ilaçlar / ilaçlarda 1500tl gibi tutuyormuş
Bu arada senin kaçıncı denemen olacak, memeorialdeysen doktorun kim acaba bilgi verirsen sevinirim
Mrb bnim yas23 tüp bebek maliyeti yazdığınız gibi mi ama ssk yok

Back
X