Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Kızlar ben dun negatıf sonuc aldım. 2 yılda 5. Denemem oldu. Hep 2 tane 1. Kalıte 3. Gun embrıyoları transfer edıldı. Adet az oldugu için rıske atmayıp 3. Gun transfer edıldıler.
Yas da 40 oldu. Ne yapabılırım daha fazla artık gerçekten bılmıyorum.
Hepınıze hayırlı sonuçlar dılıyorum..

14. denemesinde başarılı olanları biliyoruz. hiç üzülmeyin. moralinizi bozmayın. 43 yaşında biriyle tanıştım geçenlerde kuaförde. tüp bebek merkezinden çıkıp gitmiştim. kuaförüme anlatırken duymuş, müdahil oldu. "eşim kadın doğumcuydu, rahmimle ilgili yapısal bir sorun vardı ve yumurta rezervim de çok azalmıştı, son kontrolümde sadece bir folikül görebildiler, o kadar azalmıştı yumurtam, defalarca denedik tüp bebek ancak olmadı. 39 yaşıma geldiğimde artık denemeyelim dedik ve ondan kısa bir süre sonra hamile kaldım doğal yollardan" dedi. sonuçta dünya tatlısı bir oğlu var şu an 3 yaşında. ben daha çok başındayım. ilk denemem. geç de kaldım. denemek için bile geç kaldım belki de... ama umutluyum. Var çünkü örnekleri. Niye biz de onlardan olmayalım? inşallah bebeklerimizi kucağımıza almak nasip olur .

olmazsa da çok üzüleceğim evet, ama dünyanın sonu değil elbet. dünya tatlısı bir eşim, sevgi dolu fedakar annem, babam, kardeşlerim, canımdan bir parça dediğim 3 yaşında bir yeğenim var, ona şükrederim :) çünkü sahip olduklarım da henüz sahip olamadığım kadar değerli... üzmeyin kendinizi. güzel olacağına iyi olacağına inanalım ki güzellik yolunu bulsun. :)

Kızlar test günüme 2 gun kaldı benim bazal isim hala 36.8 36.9 o civarda sizce tutturmak olabilirmiyim bu defa çok umutlanmak istemiyorum ama bu konuda deneyimi olan varmi
Benim yuzumde cok yanma oluyordu cnm teste yakin gunlerde. insalllah tutunmustur bebisin annesi dualarim seninle :dua:

14. denemesinde başarılı olanları biliyoruz. hiç üzülmeyin. moralinizi bozmayın. 43 yaşında biriyle tanıştım geçenlerde kuaförde. tüp bebek merkezinden çıkıp gitmiştim. kuaförüme anlatırken duymuş, müdahil oldu. "eşim kadın doğumcuydu, rahmimle ilgili yapısal bir sorun vardı ve yumurta rezervim de çok azalmıştı, son kontrolümde sadece bir folikül görebildiler, o kadar azalmıştı yumurtam, defalarca denedik tüp bebek ancak olmadı. 39 yaşıma geldiğimde artık denemeyelim dedik ve ondan kısa bir süre sonra hamile kaldım doğal yollardan" dedi. sonuçta dünya tatlısı bir oğlu var şu an 3 yaşında. ben daha çok başındayım. ilk denemem. geç de kaldım. denemek için bile geç kaldım belki de... ama umutluyum. Var çünkü örnekleri. Niye biz de onlardan olmayalım? inşallah bebeklerimizi kucağımıza almak nasip olur .

olmazsa da çok üzüleceğim evet, ama dünyanın sonu değil elbet. dünya tatlısı bir eşim, sevgi dolu fedakar annem, babam, kardeşlerim, canımdan bir parça dediğim 3 yaşında bir yeğenim var, ona şükrederim :) çünkü sahip olduklarım da henüz sahip olamadığım kadar değerli... üzmeyin kendinizi. güzel olacağına iyi olacağına inanalım ki güzellik yolunu bulsun. :)
Can'ım cok tsk ederim yanıtın icin. Tedavin hayırlısıyla güzelliklerle sonuçlanır umarım. Ben de aynı sekılde sahip olduklarım icin cok mutluyum mutlaka. Ancak bu yola girince insan bırakmak da istemiyor Dr bırak artık falan dese belki umudu kesicem ama oyle degıl durumum. 5 negatiften sonra tekrar deneyim demek de cok zor bir psikoloji. Zaten 5 seferınde de aynı seyler yapıldığı icin artık farklı bırseyler yapılması lazım bana. Su embrıyo havuzu hikayesini duydum. Sperm dna hasarı olayını arastiricam. Ama sanki artık İzmir de bu is olmayacak gibi görünüyor. Sperm sirunumuz olmasa normal sekılde belki olur derım ama o da nerdeyse imkansız. O yüzden gücümü toplayıp yeniden tedavi olmam gerek sanırım. En azından yumurtalarım oldugu surece şansım var.
Bana 5. Gun transferı rahım ıcı cızık era testi chipli uygulama pgt cgh gibi benim duyduğum pek cok sey hıc yapılmadı. Ayrıca sperm kalitesinde sorun oldugu icin sperm seciminin düzgün yapılması gerekiyor. Tum bu konularla ilgili bana yanıt verebilecek Dr ve merkez bulmam gerekiyor. O yüzden bana her turlu tavsiyenizi verin dostlar hepsini arastiricam.
Sevgıler

Günaydın kızlar.bugün nslsınız.ben bişey sormak istiyorum.ovulasyon dönemimde yumurtladığınızı anlıyormusunuz.şu malum uzayan akıntıdan geliyor mu.ben hiç rastlamadım.

Can'ım cok tsk ederim yanıtın icin. Tedavin hayırlısıyla güzelliklerle sonuçlanır umarım. Ben de aynı sekılde sahip olduklarım icin cok mutluyum mutlaka. Ancak bu yola girince insan bırakmak da istemiyor Dr bırak artık falan dese belki umudu kesicem ama oyle degıl durumum. 5 negatiften sonra tekrar deneyim demek de cok zor bir psikoloji. Zaten 5 seferınde de aynı seyler yapıldığı icin artık farklı bırseyler yapılması lazım bana. Su embrıyo havuzu hikayesini duydum. Sperm dna hasarı olayını arastiricam. Ama sanki artık İzmir de bu is olmayacak gibi görünüyor. Sperm sirunumuz olmasa normal sekılde belki olur derım ama o da nerdeyse imkansız. O yüzden gücümü toplayıp yeniden tedavi olmam gerek sanırım. En azından yumurtalarım oldugu surece şansım var.
Bana 5. Gun transferı rahım ıcı cızık era testi chipli uygulama pgt cgh gibi benim duyduğum pek cok sey hıc yapılmadı. Ayrıca sperm kalitesinde sorun oldugu icin sperm seciminin düzgün yapılması gerekiyor. Tum bu konularla ilgili bana yanıt verebilecek Dr ve merkez bulmam gerekiyor. O yüzden bana her turlu tavsiyenizi verin dostlar hepsini arastiricam.
Sevgıler
Spermle ilgili sorunlarda Kaan Ayds'u öneriyorlar o da İzmir'de.

Sevgıler

Bizim de sorunumuz benzer. hem yumurta rezervim azalmış, hem de eşimin sperm değerleri çok düşükmüş. Sizinle yaşıtız aynı zamanda. yazınızda bahsettiğiniz era testi chipli uygulama pgt cgh gibi şeyleri hiç bilmiyorum. ilk tüp bebek denemem ve bu sürece girene dek ben istediğim zaman kolayca hamile kalabileceğimi sanıyordum. :) tüp bebek merkezinin ilgisiz olduğunu ve çok ticari çalıştığını düşünüyorum. doktorumuz başlangıçtan itibaren şansımızın çok düşük olduğunu söylüyor. Merkezin laboratuar koşulları nedir, bilmiyorum. Çok yoğunlar ve ben onlar için "zaman kaybı" statüsünde hasta gibi hissediyorum kendimi. Şu kesin, ben onlardan daha çok inanıyorum olacağına :) belki üst üste başarısız denemelerim olursa polyanna'lıktan vazgeçerim ama deneyeceğim gücüm yettiğince. bu arada bu kısa süreçte şunu anladım: en doğru merkezi bulmak ve doğru ve özenli tedaviyi uygulatmak için bizim çabalamamız gerekiyor. çünkü bir çok tüp bebek deneyenin "en iyisi" dedikleri yerde bile ne kadar özensiz olunabileceğine daha ilk denememde tanık oldum. üstelik işin profesyonellik gerektiren ve bizim bilemeyeceğimiz anlayamayacağımız kısmında neler oluyor bilme şansımız yok. O yüzden buradan, bizim kendi tecrübelerimizden yararlanmamız çok önemli hakikaten. ben de merakla bekliyorum önerileri, paylaşılacak tecrübeleri...

Kişler slm forum sahibiyim ama girmiyordum çünkü bu isin peşini bıraktım yaş 45 oldu ama bu ay yeni bir umutla ispanyaya gidiyorum.son kez
merhaba hanımlar ben de 31 yaşındayım 10 gün sonra 32 ye giriyorum ilk çocuğum olacak eğer ALLAH hayırlarla nasip ederse 2.5 senedir olmuyor 3 seneyi geçti evliliğimiz sorun olmamasına rağmen kısmet diyoruz bazen de..
bu ay bir sürü kürdür folik asit içmeler su içmeler kabak çekirdeği yemeler eşime macunkar yedirmeler falan hepsini yaptım bşr de ben bir sene önce daha çok heyecanlıyken interneti didik didik etmiştim bebek için dualar diye
110 besmeleyi bir kağıda yazıp üzerinde taşırsan ve karı koca olurken de üzerinde yakınlarında olursa ALLAH nasip ediyormuş ama bir yapmak elim kalkmadı burada 2-3 arkdaştan da yazıp taşıdığını ve hamile kaldığını öğrendim ben de bu ay yatsı namazımdan sonra abdestli olarak erinmedim tek tek 110 tane besmeleyi türkçe şekilde yazdım önemli olan niyettir zaten bakalım uğur getirsin diye takvim de yaptım hamilelik takvimi eğer müjde alırsam sizlerle de paylaşırım ama siz de yapın hanımlar ALLAH inşallah OL DER...hepimiz için hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlar için inşallah amin

kızlar ben de 39 oldum gecen sene devlette ıkı aşaıla ıkı tup negatif oldu ...ondan öncede de baya maceralarım oldu yıpranmıslığım.benim içimde cocuk istedgı yok lutfen beni yargılamayın aile baskısı annem falan diye denedim zaten esim de hic destek degil maddi manevi ...cok bunaldım bu ara yıne özelde denemek için ailem baskıda baskıda ama maddi acıdan destek olan da yok bir kaç altınım vardı dugunden kalma herkes gözünü ona dikmiş.eviliğimde sorun var yasımda 39 oldu cocuk istegi duyamıyorum

Herkese merhaba,
Ben de eskilerdenim. Yeni gelenler hoşgelmiş:)

Arkadaşımız WishhDuygu WishhDuygu nun derlediği ve yeni başlayan ya da tedavi süreci devam edenler için hazırladığı bir asistan hsap var.
Aramalara 40Asistani 40Asistani yazarak ulaşabilirsiniz. Bütün tanımlar, alternatif tedaviler mevcut.

gulneva77 gulneva77 Hamile olduğunu gördüm. Çok sevindim. Kucağına sağlıkla almanı temenni ederim.
Sevgiler

Herkese merhabalar... sizlere bir sorum olacak arkadaşlar... cobancantasi aslanpencesi ve civan percemi otların karısımi ile yapılan bir kur var sabah akşam iciliyormus.bu Ebru Destan'in hamile kalmak için uyguladığı bir kür..Soruma gelince bu oyıl karışımlari ile içilen çay; kist ve yahut kötü bir hastalığa sebeb olabilir mi? Hiç denemedim bugün başlamak istiyordum yoksa vazgeçicem

Herkese merhaba,
Ben de eskilerdenim. Yeni gelenler hoşgelmiş:)

Arkadaşımız WishhDuygu WishhDuygu nun derlediği ve yeni başlayan ya da tedavi süreci devam edenler için hazırladığı bir asistan hsap var.
Aramalara 40Asistani 40Asistani yazarak ulaşabilirsiniz. Bütün tanımlar, alternatif tedaviler mevcut.

gulneva77 gulneva77 Hamile olduğunu gördüm. Çok sevindim. Kucağına sağlıkla almanı temenni ederim.
Sevgiler
Amin canım sağol güzel dileklerin için ali bebekte büyümüstur op benim için bizimde pasamiz yolda inş.. sen neler yapıyorsun ikinci bebis dusunuyormusunuz

Back
X