- 2 Ekim 2009
- 1.170
- 980
- 323
- Konu Sahibi akideciknane
- #47.861
Kişler slm forum sahibiyim ama girmiyordum çünkü bu isin peşini bıraktım yaş 45 oldu ama bu ay yeni bir umutla ispanyaya gidiyorum.son kez
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar ben dun negatıf sonuc aldım. 2 yılda 5. Denemem oldu. Hep 2 tane 1. Kalıte 3. Gun embrıyoları transfer edıldı. Adet az oldugu için rıske atmayıp 3. Gun transfer edıldıler.
Yas da 40 oldu. Ne yapabılırım daha fazla artık gerçekten bılmıyorum.
Hepınıze hayırlı sonuçlar dılıyorum..
Sonuçtan bizi de haberdar edin lütfen... şansınız bol olsun.Kişler slm forum sahibiyim ama girmiyordum çünkü bu isin peşini bıraktım yaş 45 oldu ama bu ay yeni bir umutla ispanyaya gidiyorum.son kez
Benim yuzumde cok yanma oluyordu cnm teste yakin gunlerde. insalllah tutunmustur bebisin annesi dualarim seninleKızlar test günüme 2 gun kaldı benim bazal isim hala 36.8 36.9 o civarda sizce tutturmak olabilirmiyim bu defa çok umutlanmak istemiyorum ama bu konuda deneyimi olan varmi
Neden ispanya. ? Belçika'da yapılmıyor mu?Kişler slm forum sahibiyim ama girmiyordum çünkü bu isin peşini bıraktım yaş 45 oldu ama bu ay yeni bir umutla ispanyaya gidiyorum.son kez
Can'ım cok tsk ederim yanıtın icin. Tedavin hayırlısıyla güzelliklerle sonuçlanır umarım. Ben de aynı sekılde sahip olduklarım icin cok mutluyum mutlaka. Ancak bu yola girince insan bırakmak da istemiyor Dr bırak artık falan dese belki umudu kesicem ama oyle degıl durumum. 5 negatiften sonra tekrar deneyim demek de cok zor bir psikoloji. Zaten 5 seferınde de aynı seyler yapıldığı icin artık farklı bırseyler yapılması lazım bana. Su embrıyo havuzu hikayesini duydum. Sperm dna hasarı olayını arastiricam. Ama sanki artık İzmir de bu is olmayacak gibi görünüyor. Sperm sirunumuz olmasa normal sekılde belki olur derım ama o da nerdeyse imkansız. O yüzden gücümü toplayıp yeniden tedavi olmam gerek sanırım. En azından yumurtalarım oldugu surece şansım var.14. denemesinde başarılı olanları biliyoruz. hiç üzülmeyin. moralinizi bozmayın. 43 yaşında biriyle tanıştım geçenlerde kuaförde. tüp bebek merkezinden çıkıp gitmiştim. kuaförüme anlatırken duymuş, müdahil oldu. "eşim kadın doğumcuydu, rahmimle ilgili yapısal bir sorun vardı ve yumurta rezervim de çok azalmıştı, son kontrolümde sadece bir folikül görebildiler, o kadar azalmıştı yumurtam, defalarca denedik tüp bebek ancak olmadı. 39 yaşıma geldiğimde artık denemeyelim dedik ve ondan kısa bir süre sonra hamile kaldım doğal yollardan" dedi. sonuçta dünya tatlısı bir oğlu var şu an 3 yaşında. ben daha çok başındayım. ilk denemem. geç de kaldım. denemek için bile geç kaldım belki de... ama umutluyum. Var çünkü örnekleri. Niye biz de onlardan olmayalım? inşallah bebeklerimizi kucağımıza almak nasip olur .
olmazsa da çok üzüleceğim evet, ama dünyanın sonu değil elbet. dünya tatlısı bir eşim, sevgi dolu fedakar annem, babam, kardeşlerim, canımdan bir parça dediğim 3 yaşında bir yeğenim var, ona şükrederim :) çünkü sahip olduklarım da henüz sahip olamadığım kadar değerli... üzmeyin kendinizi. güzel olacağına iyi olacağına inanalım ki güzellik yolunu bulsun. :)
Spermle ilgili sorunlarda Kaan Ayds'u öneriyorlar o da İzmir'de.Can'ım cok tsk ederim yanıtın icin. Tedavin hayırlısıyla güzelliklerle sonuçlanır umarım. Ben de aynı sekılde sahip olduklarım icin cok mutluyum mutlaka. Ancak bu yola girince insan bırakmak da istemiyor Dr bırak artık falan dese belki umudu kesicem ama oyle degıl durumum. 5 negatiften sonra tekrar deneyim demek de cok zor bir psikoloji. Zaten 5 seferınde de aynı seyler yapıldığı icin artık farklı bırseyler yapılması lazım bana. Su embrıyo havuzu hikayesini duydum. Sperm dna hasarı olayını arastiricam. Ama sanki artık İzmir de bu is olmayacak gibi görünüyor. Sperm sirunumuz olmasa normal sekılde belki olur derım ama o da nerdeyse imkansız. O yüzden gücümü toplayıp yeniden tedavi olmam gerek sanırım. En azından yumurtalarım oldugu surece şansım var.
Bana 5. Gun transferı rahım ıcı cızık era testi chipli uygulama pgt cgh gibi benim duyduğum pek cok sey hıc yapılmadı. Ayrıca sperm kalitesinde sorun oldugu icin sperm seciminin düzgün yapılması gerekiyor. Tum bu konularla ilgili bana yanıt verebilecek Dr ve merkez bulmam gerekiyor. O yüzden bana her turlu tavsiyenizi verin dostlar hepsini arastiricam.
Sevgıler
Can'ım cok tsk ederim yanıtın icin. Tedavin hayırlısıyla güzelliklerle sonuçlanır umarım. Ben de aynı sekılde sahip olduklarım icin cok mutluyum mutlaka. Ancak bu yola girince insan bırakmak da istemiyor Dr bırak artık falan dese belki umudu kesicem ama oyle degıl durumum. 5 negatiften sonra tekrar deneyim demek de cok zor bir psikoloji. Zaten 5 seferınde de aynı seyler yapıldığı icin artık farklı bırseyler yapılması lazım bana. Su embrıyo havuzu hikayesini duydum. Sperm dna hasarı olayını arastiricam. Ama sanki artık İzmir de bu is olmayacak gibi görünüyor. Sperm sirunumuz olmasa normal sekılde belki olur derım ama o da nerdeyse imkansız. O yüzden gücümü toplayıp yeniden tedavi olmam gerek sanırım. En azından yumurtalarım oldugu surece şansım var.
Bana 5. Gun transferı rahım ıcı cızık era testi chipli uygulama pgt cgh gibi benim duyduğum pek cok sey hıc yapılmadı. Ayrıca sperm kalitesinde sorun oldugu icin sperm seciminin düzgün yapılması gerekiyor. Tum bu konularla ilgili bana yanıt verebilecek Dr ve merkez bulmam gerekiyor. O yüzden bana her turlu tavsiyenizi verin dostlar hepsini arastiricam.
Sevgıler
Can'ım birkaç yıl önceki mesajlara bakmışsın. Tüp bebek maliyeti 8500 falan şimdilerde.Mrb bnim yas23 tüp bebek maliyeti yazdığınız gibi mi ama ssk yok
AnkaradaSpermle ilgili sorunlarda Kaan Ayds'u öneriyorlar o da İzmir'de.
merhaba hanımlar ben de 31 yaşındayım 10 gün sonra 32 ye giriyorum ilk çocuğum olacak eğer ALLAH hayırlarla nasip ederse 2.5 senedir olmuyor 3 seneyi geçti evliliğimiz sorun olmamasına rağmen kısmet diyoruz bazen de..Kişler slm forum sahibiyim ama girmiyordum çünkü bu isin peşini bıraktım yaş 45 oldu ama bu ay yeni bir umutla ispanyaya gidiyorum.son kez
Doğrudur aklımda yanlış kalmış olabilir.Ankarada
Izmir'deki kaan bozkurtDoğrudur aklımda yanlış kalmış olabilir.
Amin canım sağol güzel dileklerin için ali bebekte büyümüstur op benim için bizimde pasamiz yolda inş.. sen neler yapıyorsun ikinci bebis dusunuyormusunuzHerkese merhaba,
Ben de eskilerdenim. Yeni gelenler hoşgelmiş:)
ArkadaşımızWishhDuygu nun derlediği ve yeni başlayan ya da tedavi süreci devam edenler için hazırladığı bir asistan hsap var.
Aramalara40Asistani yazarak ulaşabilirsiniz. Bütün tanımlar, alternatif tedaviler mevcut.
gulneva77 Hamile olduğunu gördüm. Çok sevindim. Kucağına sağlıkla almanı temenni ederim.
Sevgiler