Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Insallah canim,insallah hepimiz hamile kaliriz.Saglik ocaginda yaptiriyorum canim.Evime 100 mt kadar yakin,ucretsiz de.Hormonlarima da ayda bir baktiriyorum.21. Gunu de progesterona baktidim bu ay.Allah dan benim prolaktin 13.Fsh 22 di,o da agnucastonla iki ayda 7 ye dustu.Biz cabalayalim ugrasalim tevekkul Allahtan.Rabbim hepimiz hakkinda hayirlisini versin.
Amin inşallah ,
Saglik ocagini düşünemedim. Bir gün sonra normal o zaman. bana da hastane cok yakin o konuda sansliyim.
Progestana hic baktirmadim ya da kisa kodu nedir belki vermiştir doktorum farkında değilim. Ne ise yariyor ?

Kizlar adetime 3 gun kala hcg 2 cikmisti.Bugun adet gunum.Hcg sonucunu yarin sabah alicam.Allahim insallah yukselmistir.

Presed jel belki duymusunuzdur.Spermin daha hizli hareket etmesini ve daha uzun sure yasamasini sagliyormus.Kullanip da hamile kalan cok arkadasimiz var .Bide bunu mu denesek acaba?

Ne oldu test sonucun merak ettim. Insallah hayirlisi ile pozitiftir.
Preseed i birkaç kez denedim fakat amaç farkliydi bende kuruluk vardi o yüzden kullanmistim. sonrasinda arastirdigimda sperm hizlandirdigi için birçok kişinin bu yolla hamile kaldigini okudum da bende ise yaramamis demek ki : )

Bebegimhadi Bebegimhadi kaba bir hesap yaptım.

350 ilk muayene ücreti

6750 bir tüp bebek tedavi masrafı +2000 ilaç =8750
4100 iki kez opu ×2=8200

2000 her bir opu için ilaç ücreti ×2=4000

5.güne kalan toplamda 6 yumurtan olsa 3 opu işleminden sonra, 350$ × 6= 2100 $ yaklaşık 8000 pgt ücreti.

Rahim dinlendirme 500

era 1000 € yaklaşık 4000

Cg56 726

Sadece bu kısmı bile 35.000e yakın bir tutar yapıyor :skandal:

Buna rahim filmi, olası 2., 3. Betahcg tahlilleri, gidiş gelişler, orda kaldığında harcayacakların vs. dahil değil.

Kaldı ki bana da 1500-2000 ilaç masrafı demişlerdi. Transferden sonra kullandıklarımı da dahil edersek 2500den de fazla tuttu. İlaç fiyatları arttı falan... öngörülemeyenler ve ulaşım yemek konaklama vb diğer giderlerle ennn iyi ihtimalle 40.000 tl yapıyor.:silah:
Ben hiç bu rakamları geçirmemiştim aklımdan.

Bebegimhadi Bebegimhadi kaba bir hesap yaptım.

350 ilk muayene ücreti

6750 bir tüp bebek tedavi masrafı +2000 ilaç =8750
4100 iki kez opu ×2=8200

2000 her bir opu için ilaç ücreti ×2=4000

5.güne kalan toplamda 6 yumurtan olsa 3 opu işleminden sonra, 350$ × 6= 2100 $ yaklaşık 8000 pgt ücreti.

Rahim dinlendirme 500

era 1000 € yaklaşık 4000

Cg56 726

Sadece bu kısmı bile 35.000e yakın bir tutar yapıyor :skandal:

Buna rahim filmi, olası 2., 3. Betahcg tahlilleri, gidiş gelişler, orda kaldığında harcayacakların vs. dahil değil.

Kaldı ki bana da 1500-2000 ilaç masrafı demişlerdi. Transferden sonra kullandıklarımı da dahil edersek 2500den de fazla tuttu. İlaç fiyatları arttı falan... öngörülemeyenler ve ulaşım yemek konaklama vb diğer giderlerle ennn iyi ihtimalle 40.000 tl yapıyor.:silah:
Ben hiç bu rakamları geçirmemiştim aklımdan.
Gnowee biz gene 25.000 diyelim toplam era testi yaptirmayiz.ilaclarda 1500 diyelim 2000 abarti geldi bana. 1700 tutmustur benim en son ilac.bu nedenle 2000 ilac kismi abarti.dogru diyorsun cok.ama ilk sefer 7000 harcadim toplam.2. Deneme tutmasa 7000 daha gitti 3. Deneme zaten 21.000 yapiyor.
Ama bir yandan da 2. Denemede 1 kez yumurta toplandiginda saglikli cikarsa ve tutarsa geriye kalan 15.000 i bosa verecegiz.

Gulneva77 20.000 harcamisti.bizde bazi seyleri bilmiyoruz transfer sonrasi ilaclardan progestani 60 tl. Devlette yaziyor.doktor birsey soylemeyince heyecanla gidip eczaneden aldim.o kadar harcamayiz Allah yardim eder

E elifdemirelif
Sorumuzun cevabi sende.bahceci fulyada tedavin bitmek üzere simdiye kadar ne kadar harcadin acaba :dondurma:
Cok hesap yapmadim arkadaslar bilmiyorum ayrica benim bahcecide 3.deneme her seferinde fiyatlar farkli oldu,o yuzden bilmiyorum,sizdeki liste bize de verilen,orda eakamlar standarttir degismez liste fiyatiyla harkeet ederlr,para kismina kafa yormayin bence eger bu yola bas koyulduysa ne osterleese veeiyoruz mecburen...

Selam Kızlar
Evet bugünkü durumu bildiriyorum.3 gündeyiz 2 emriyo dan 1 nin durumu yavaş diğeri gayet iyi dedi. Bu durumda pazargünü5. günü görüp pgt ye gidecek gibi görünüyor :)

Bu arada ben yaptığım masrafı söyleyeyim : 6100 toplam ucret
2000 tl civarı ilaçlar
daha evvel ki tahliller eşimin ve benim 3500 civarı - (rahim filmi ve eşimin sperm dondurması var içinde)
12.000 tl civarı gibi şimdilik.
Herkese sevgiler

Selam Kızlar
Evet bugünkü durumu bildiriyorum.3 gündeyiz 2 emriyo dan 1 nin durumu yavaş diğeri gayet iyi dedi. Bu durumda pazargünü5. günü görüp pgt ye gidecek gibi görünüyor :)

2000 tl civarı ilaçlar
daha evvel ki tahliller eşimin ve benim 3500 civarı - (rahim filmi ve eşimin sperm dondurması var içinde)
Herkese sevgiler
Cok sevindim tebrik ederim hep böyle devam etsin ücret bilgin iyi oldu.sperm dondurdunuz demek sevgiler :KK37::KK9:

Selam Kızlar

2000 tl civarı ilaçlar
Herkese sevgiler
Çok sevindimmm.:KK73:

Hadi inşallah güzel gitsin bundan sonra da... :KK36:

Ücret bilgilerin ben de gireyim akşama eve gidince. Hala çalışıyoruz biz:confused:

Gulneva77 20.000 harcamisti.bizde bazi seyleri bilmiyoruz transfer sonrasi ilaclardan progestani 60 tl. Devlette yaziyor.doktor birsey soylemeyince heyecanla gidip eczaneden aldim.o kadar harcamayiz Allah yardim eder
Canim benim yumurtam bir tane buyuyodu her tedavimde bu merkezde ilk defa iki emriyom dölenmişti bir mucadele verdim emriyo biriktirmek için..Burda ilk etapta 5600 bişey vermiştim transfer hakında içindeydi ve ilk opu içindeydi artı dondurma ucretiydi..Burda toplam 4 opu oldum iki opu emriyom olmadı gelişmedi iki opu bir ve iki emriyom olmuştu toplam üç emriyo ile transfere gittim cozununce bir emriyom gelişim göstermedi iki emriyo transfer oldum bir opu ücreti 3500 dört opu yumurta buyutme ilaçları Tekirdağ'da geliyorum git gel yol masrafı 20 000 geçmiştir aslında..Allahım kolaylık versin hem maddi hem manevi çok zor..Başka merkezde de uc tüp denedim onun masrafı da vardı ben bir ev parası harcamısimdir minigim için şimdi kollarimdA bebeğim iyiki tedavime devam etmiştim onun sevgisi kokusu dünyalara bedel..Darısı başınıza olsun inş..

Ys3m cnm dun sonucu aldim.Maalesef negatif :( Bugun adetim 3 gun gecti.Hala ne belirti var ne bisey.Sali gunu dr dan randevu aldim bakalim ne olucak.Adetin 3. Gunune kadar hcg 0.100 cikip 8. gunu bile gebeligi ogrenen var.Insallah benim de oyle olur gec dollenmedir.

Pilumunus07 cok tsk ederim cnm.Bende hepimize dua ediyorum.

Kendinden bahseder misin?Kac yasindasin,cocugun var mi....

Aylin42Konya Aylin42Konya üzüldüm canim,
Kan degerin neden yükselmis ki o zaman ? Cok ilginc.
Insallah gec döllenmedir. Biryerlerde okumustum böyle olabiliyormus.
Incir kürü denedin mi hic ?

6 gun icinde progestan yutmaya baslayacagim, acikcasi biraz korkuyorum, internette soyle bir arastirdigimda insani sarhos ediyor, uyku getiriyor gibi yorumlar yapilmis, onumuzdeki donem baya yogun olacagim, ki buna gelecek hafta ovulasyon donemi aktiviteleri de dahil :0
bir de rahim filmini hala cektirmedim, acaba ertelemeyip cektirsem kurtulsam mi? ovulasyona cok yakinken cektirirsem fertilizasyona bir zarari olur mu merak ediyorum. rahim filmi cektirenler nerede cektirdiniz? tecrubeleriniz nelerdir bir paylasiverin...
Rahim filmi benimde ankarada gen arttaki doktorumla baska bir merkezde yapıldi.doktorum kendi cekti cok pahaliydi 750 tl.muayene ucreti orada yok o sebeple ve mantiksiz sekilde verdim.hafif anestezi verdi. acimadi ve güzel gecti.yukarida 500 okudum.ben demek az zarardayim ! baskent hastanesinde daha sonra sordum 50 tl.:KK51:ydi.
Simdi burasi da erbil beyde burada bile yari fiyatina dedi.eski doktorumda radyoloji doktorlarinin iyi cekemedigini tup bebek doktoru ise rahim filminin baska yerde duzgun cikabilecegini soyledi.devlet de bir arkadasim da cektirmisti ve cok acidi dedi o da.ikisinin ortasini bulmani tavsiye ederim.:dondurma:

Son düzenleme:
Hadi hayırlısı inşallah hepsi dollenir. Ben 1 yumurta ile basladim sonra 4 cikri 2 si dollendi bekliyorum 4. Gün bugün. Hakkımızda herseyin hayırlısı bol şans ☺
Bu arada yarin sabah Cumartesi 08:30 da olan yumurtalarim (ki bunlar bir elin 3 parmagi :KK66: toplanacak Opum var hayirlisi ile.

Back
X