Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Merhaba hanımlar. Ben de 43 yaşıma girdim 5 ay önce evlendim. 5 aydır hamile kalamadım. Dr direk tüp bebek dedi. Üniversite hastanesine gidiyorum. Urfada herşey kısıtlı ve problem. Özele gitmekten vaz geçtim işi ticarete dökmüşler malesef. Üniv. Hastaneside o kadar kalabalık ki gıcık oluyorum. Geçen gün muayene olmam gereken günde gittim doktoru bulamadan geri döndüm. Düşünün artık nasıl sinir olduğumu. Bazen lanet ediyorum urfada olduğuma. Ama işim burda napalım. Bir tüp bebek merkezi bile yok burda. Benim kafama takılan birşey var. Dr. Adetimi düzenlemek için cylo-progynova verdi iki kutu. Buda bizi 2 ay ileri attı tabi. Şimdi bu ilaç yumurtlamayı durduruyor mu merak ediyorum kullanan var mı? Doğum kontrol amacıyla kullanılmaz diyor prospektüste.

Döngüyü düzene sokuyor.Bununla hamile kalabilmen bile mümkün canım....

ebos nasılsın? böyle kanamalar olabiliyor, normal bu. regl kanaması gibi bir kanama olmuyorsa endişelenmemen gerektiğini okumuştum ben. bebeğin annesine sıkı sıkı tutunuyor, merak etme . sen bize umut olacaksın, moralini bozma, yarın güzel haberlerle gel bize.

İnsallah birsey olmamıstır sen icini ferah tut güzel olsun hersey

Merhaba aynı yaştayız ve 5 ay önce evlenmisiz adaşız.ben ilk tüp denememi yaptim bile kasım ayında simdide ankaradan istanbula transfer ettim kendimi.bahceci fulya merkez.yeni baslayacagım 2.ye.orda bir kiza sordum eskisehirden gelmis.veya bu forumdan bir arkadas konyadan oraya gidiyor.esimde soruyor "senin gibi ankaradan giden var mı ? " urfadan gelebilirsen iyi bir merkeze gel.yada olunca dogal yoldanda oluyor. arkadasim hem bizim gibi yeni evlendi hem dogumunu yapti.senin ilacını bilmiyorum insallah tedavin gonlunce olur.
Benim havuz sistemi olacak 3 kez yumurta toplanacak.tedavinin 3 ay surecegi kesin

Bebegimhadi ben de bahçeci ile görüşmeye karar verdim. ama açıkçası tedavi süreci korkutuyor beni. ben çalışıyorum ve uzun izinler almam sorun olabilir. sen bunarı konuştun mu? gidip istanbulda kalman gereken süre ne kadar? tedaviye başlayıp opunun yapılığı güne kadar 12-13günlük bir sürede orda olman gerekiyor sanırım. 2.yumurta toplama işlemi ne zaman yapılıyor peki? hemen 1 ay sonra mı? o zaman bir ay sonra yeniden 12-13 gün istanbulda kalman gerekiyor sanırım, değil mi? yumurta toplamalarda böyle olur, daha sonra transfer öncesi kontrollerin de olacak. off allahım işi gücü bırakıp istanbula mı taşınsam napsam

bir de niye 3 kez yumurta toplanacak ki? belki 2 opudan sonra yeteri kadar embriyonuz gelişecek. neden baştan 3 kez yumurta toplansın dedi doktorun?

canım sabah yatağa gecmıstı bıraz kan. kalktım ped koydum. sonra ıgne oldum ve ondan mı bılmem durdu kanama. zaten tum gun yattım. yarın sabah bebegın kalbı atıyorsa hayırlısıyla devam dıcem Allahım hayırlısını versin.. elden bırsey gelmıyor..güzel dıleklerın icin cok teşekkür ederim

Gnowe çok sevindim sende gel.ilk gidişimde tedirgindim simdi daha rahatım.benim esimin ablası var.kalmam gerektiginde orda kalirim.henüz evini de görmedim.kalacagim 2 veya 3gun en fazla.bu opu sürecinde takiplerde mumkün oldugunca gidip gelecegim ist.a.
antalyada iyi bir yerde olabilir.ocak ayi transferi forumunda okumustum onu göndereyim sana.
istanbula geldiginde Merkez icin apartta ögretmenevinde kalinabilinir.konyadan gelen arkadasimiz yazmisti o benden cok önde nasil yaptigini yazsa iyi olurdu.merkezin kendisi kalinacak yerler listesi veriyor pahali da var uygun sayilabilecekde.isyerimde mudüre soyleyecegim tedaviyi normal izinlerimi alacagim bu ay.bir onumu goreyim izin rapor belli olur.arkadaslara soylemeyecegim tedaviyi isyerinde.
Doktor 3 ü kendisi soyledi.yasıma gore normal.ilk tedavimde 1 saglikli embriyo oldu.yasimıza göre 3 normal demek.sende 2 de olur onu söyleyeyim.belki havuzda olmaz.ama ordada tutmayabiliyor ...ama yine de foruma bakıyorsan herkes yine de memnun.bir akraban arkadasin illaki vardir bir cevreyi arastırsan.merkeze esenlerden gitmek cok kolay.otobus servisiyle mecidiyekoye geldim.ordan 6 tl taksiyle merkeze.senin yolda mumkün degil.ucakla gelmek uygun.sonra bu on gunu orda gecirmek.

Orda tanistigim genc bir hasta once memorialde denemis birkac kez.23 gun esinin halasinda kalmis ev hanimi nasilsa.eskisehirden gelmis.demek cözum böylekendine iyi bak bu arada gorüsmek üzere
Doktor degilde burada okuduguma gore bir sonraki adet degilde opudan 10 gun sonra 2.ye baslaniyor.doktor tum islemlere ben uzun surer degil mi dedigimde 3 ay demisti.

Son düzenleme:
Canım çok sevindim Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Doktor pgt ve cgh için neden öyle dedi? yani analiz edilenler boşa mı oluyormuş? sağlıksız sonuçlar için mi kanıt yok dedi?

Döngüyü düzene sokuyor.Bununla hamile kalabilmen bile mümkün canım....
bn uğraştım birkç ay acaba olur mu diye ama dr vakit kaybetmeye gerek yok dedi. Bakalım daha tüp bebek tedavisine geçemedik sinir oluyorum. Her ay boşa geçiyor. İnşallah çok beklemeyiz. Korkuyorum vaktimin bitmesinden. Alkahım yüzümüzü güldürsün hayırlısıyla. İlk deneme olmazsa istanbula yada ankaraya gideceğim artık.

Bende merak ettim güzel soru.pgtden neden vazgeciliyor? birde bana havuz uygulanacak bunu embriyologun makul bulması iyi.evet ebos cok uzun ve maddi olarak pahalı bir yönteme geçecektin az kalsın...yine de gnowe ozelinde 40 yasinda havuzda iyi olabilir.40 yaşındayken durumu daha iyiyken biraz embriyo birikir ve bunları rahat rahat kullanir.

Burada sadece adı nasil alinti yapiyorsunuz ? Gnowe yapmisti ögrenebilir miyim gnowecim ev falan da tasınmaz bu islere...simdi aklıma geldi de gidip gelirsin bir sekilde...merkezi arayip bir bilgi alsan konaklama vs . Icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…