Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Henüz görüşmeye gitmedim kimyasal gebelikten sonra. 1 ay sonra gel bir bakalım dedi. Bu yakında gideceğim

Nazlan canim ,iyice havaya gir :)

Canım ben bu sabah adet ağrısına uyandım ,akıntı hissettim baktım evet kanamam var hemde kırmızı renk,hemen hastahaneye gittik ultrasona girdim tek kese göründü yan tarafında kanama alanı gözüküyor belki 2. Embriyo kaynaklı olabilir dediler. Proluton iğne oldum hemen yarın da yine iğne olacağım ,kanamam şimdilik yok ,
Benden haberler böyle malesef

Çok gecmiş olsun cnm iyi haberler alman umuduyla

Geçmiş olsun cnm 3 gün kanaması sürenler var sonra normale dönenler okudum çoğuda ikiz gebelikti. kendine dikkat et ağır işler yapma birşey olmaz inşallah Allah bebeklerini sana bağışlasın. Bende yarın doktoruma gidicem yine kan alınacak ve yumurtalar istenilen büyüklüğü gelmişse toplama günü verir en son gittğimde sol tarafta daha çok yumurta var demişti ağrıların olabilir demişti biraz ağrım oluyor 3 iğne birden oluyorum acayip uykum geliyor transfer olmus olsam hamilemiyim derdim gözümü açamıyorum o derece iğne ilaçlar yapıyor heralde :)
bebeğin seninle üzülme

Çok gecmiş olsun cnm iyi haberler alman umuduyla

İyiki varsınız kızlar :) Allah sizden razı olsun,sizede Rabbim mis kokulularından versin inşallah.
Sevil35 bebeğin seninle üzülme yazına çok duygulandım sanırım hamilelik psikolojisi :)
Umarim seninde gönlünden geçeni tez vakitte Rabbim sana nasip etsin,yarın güzel haberlerini bekliyorum inşallah.

Aminnnn cnm Rabbim cümlemizin muradıını versin. Bizim içi hassas konular sen öyle söyleyince bende duygulandım

Sevil 35 merhaba, senin kaçıncı denemen bu? Üç iğne vuruyormuşsun umarım her şey gönlünce olur:)) ben gruba yeni yazmaya başladım. şu ara ne yapacağımı bilmiyorum doğrusu 3. deneme olmayınca doktor mu değiştirsem dedim öyle kalakaldım sizlerin iyi haberleriyle inşallah tekrar inanmaya başlayacağım, mutlu sona ulaşacağıma.

Kanaması olup tekrar sorunsuz devam eden pek çok kişi var tanıdığım, bebeklerin seninledir sakin üzülme canım.

Evet canım 3 iğne vuruyorum puregon orgalutran ve tozla sıvı karışımı birşey var 3 günlük bunlar bugün son.yarın kontrole gidicem doktora bakalım ne olacak. opu sonra transfer 1 haftalık bişey kaldı diye düşünüyorum.benim 2. denemem doktorumu değiştirmedim çünkü herşeyimi biliyor güveniyorum kendisinede birde rahat ediyorum tanıdık gibi geliyor artık :) seninde hayırlı olsun cnm yeni tedavin Rabbim yardımcımız olsun bu yolda olanlara tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

Bugun kan sonuçlarını aldım.devlet hastanesi kadin dogum doktorundan, sonucları aldıgımda tüm degerlerim normal dedi."ins.o isinizde olumlu sonuclanir " dedi.bende 43 yasına giriyorum durumum biraz zor dedim.sevgili doktor hic takmadı "pozitif düsünün pozitif sonuçlansın "dedi.bende bu güzel doktorun söylediklerini size yazayım dedim . Tsh 2.65 prolaktin 18.14 yorum yazmak isterseniz beklerim

Bebegimhadi gebelik dusunenlerin tsh degeri 2 nin alti olmasi gerekiyor diye biliyorum cnm.

Sevil 35 uzulme Allahin izniyle bebegin seninle cnm.Benim bir arkadasim 41 yasinda korunurken 3. Ye hamile kaldi.Kanamasi oldu ve hst birlikte gittik.Olamaz dedim boyle bir kanama olamaz.Wc de yanindaydim ve havlu kagit yetistiremedim.Tıp tıp ... nasil akiyor.Biz dusuk yapiyor sandik.Ama oglu simdi 3 yasinda.Aglaya aglaya hamilelik gecirdi.Istemedigi icin.Ayni zamanda bende gebeydim ama bos gebelikti.O yuzden sıkma canini.Alacak nefesi varsa her ne olursa olsun yasar bebegin.

Rabbimin imtihani.Istemeyene veriyor ve isyan ediyor.Ben deli gibi istiyorum ama bos

çok geçmiş olsun. bebeğin seni bırakmamış, endişe etme. biliyosun stres en büyük düşman.

Öyle yazmıştın daha önce de en azından ne olduğunu doktor takip edecek.bilgi için sağol cnm

Selam kizlar,
Bu sabah 9.günüm dayanamayıp idrar testi yaptım sonuç negatif . Tam beklediğim gibi moralimi de fazla bozmadım ama ne kadar fazla beklentim olmasa da insan üzülüyor :)
Elfslmz geçmiş olsun canim inşallah bir problem cikmaz . Hamileligi boyunca kanamasi devam den bile var. Üzme kendini.
Bebegimhadi ve Aylin42Konya kendi raporumdaki tsh araliklarina bakindim 0,34-4,94 arasi olmasi gereken..

Biraz bunalim takilayim herkes kendine iyi baksin

Bende bilirim negatif sonuç alınca ne hale gelindiğini burdaki birçok arkadaş gibi.İstersen Cnm birkaç gün sonra kan ver bence emin olmak için. yine negatif çıkarsa çok üzülme vakti geldiğinde Allah nasip edecektir Allah muradını tez zamanda versin arkadasm

Kanaması olup tekrar sorunsuz devam eden pek çok kişi var tanıdığım, bebeklerin seninledir sakin üzülme canım.

çok geçmiş olsun. bebeğin seni bırakmamış, endişe etme. biliyosun stres en büyük düşman.

Allah razı olsun hepinizden.Bizi bizden başka kimse anlamıyor malesef,desteğiniz için sonsuz teşekkürler
Dün sabahki kanamadan başkada olmadı Allah'a şükür,evdeyim dinleniyorum sadece yemek yaptım:)

Cok üzüldüm simdiden insallah kan testinde olumlu sonuc alırsın umudundayım.kendine iyi bak yine

Allah razı olsun hepinizden.Bizi bizden başka kimse anlamıyor malesef,desteğiniz için sonsuz teşekkürler
Dün sabahki kanamadan başkada olmadı Allah'a şükür,evdeyim dinleniyorum sadece yemek yaptım:)

Canım öncelikle hayırlı olsun...sağlıcakla kucağıniza alın...ve de çok geçmis olsun. Biz bir hafta önce ilk denememizde negatif sonuç aldık. Sayfa sayfa okumaya çalıştım ama kaçırdım doktorun kim, hadtane merkez neresi ? Paylaşırsan sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…