- 12 Aralık 2016
- 1.550
- 3.053
- 63
- 51
- Konu Sahibi akideciknane
- #49.181
canım çok büyüyüp kiste dönüşen yumurtaların adetle birlikte atıldığını duymuştum. O yüzden hiç merak etme ve evet adetin 9. günü ilaçsız o kadar büyümemesi gerekiyor. Büyümüşse bile istersen demeyip çatlatma iğnesi vermeliydi. Çünkü zaten olgunluğa erişmiş. çatlamasını beklemek hata. belki çatlamayacak daha da büyüyüp işe yaramaz hale gelecek bilemeyiz ki. hazır büyümüşken çatlatma ile şansınızı denemeliydiniz. olsun diğer ay inşallah. belkide çatlamıştır.Haremiz ,
Aylin42Konya sizlerin yumurta takipleri nasıldı.
Aylin42 senin yumurta büyümesi cok erken oluyordu doktoruna sordun mu sebebi nedir veya problem içeren bir durumu varmı diye. Cünkü bugun doktorum 2 gündür hasta olunca farklı bir doktora gittim. Bugun de adetimin 13.günü yumurtam 22 mm olmuş bana bu kist dedi. Adetimin 9.günü 18 mm idi deyince adetin 9. 18mm yumurta olamaz cok cabuk buyumus gibi birseyler söyledi önce. sonra istersen çatlatma vereyim dedi. sanki ben doktorum da istersen diyor. biri yumurtan cok güzel diyor diğeri kist diyor. ne oluyor anlamadım. Caplarini bilmemekle beraber Cok buyumus yumurtalara çatlatma yapmıyorlar diye biliyorum ne yapacagimi sasirdim acikcasi.
kist ise çatlatma iğnesi ile beraber daha fazla büyüyüp kiste döner mi
kist değil yumurta ise çatlama problemim varsa kaçırmış olurum diye de uzuluyorum.
ben ilk defa klomen ve çatlatma iğnesinden sonra fena halde sancı çektim ve yumurta çatladığında böyle sancı olacağını söylediler. Hemen aynı akaşam yani çatlatma iğnesinden 1 gün sonra ovülasyon testi yaptım ve ilk defa çift çizgiyi gördüm. Hemen akşam da çalışma yaptık zaten. bakalım, kısmet artık. Biz elimizden geleni yapıyoruz taktir allahın. Ama preseed jel siparişi vermiştim. tam çalışma gününe yetişemedi. ertesi gün geldi kargodan. Kısmet artık.