- 22 Aralık 2014
- 2.141
- 3.625
- 133
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #52.741
Swni takip ediyorum arkadaşım, hayırlı olsun gebeliğin. Allah tamamına erdirsin, güzel mi güzel sağlıklı bir bebişin olur inşallahCanim ben 9 uncu da buldum ve librisda yaptırdım.
Şu bahçecinin genetik olayı beni öldürüyor yahu. Ne diyeceğimi bilmiyorum. Burda Bahçecide tedavi görenlerin hepsi ama hepsi genetik mağduru sanırım.Canım 3 yumurta için beni 3. Gün aradılar 2 tanesi gayet iyi 1 tanesi geriden geliyor dediler, umutlandım hatta baya araştırdım 3. Gün embriyosu transfer olan bile var sonra dün Cem beyle yazıştım bana iyiler dediler bu günde 5.gün aradılar embriyolog 2 tanesi 3. Günde durmuş bölünmeye 1 tanesi gayet iyi ama Cem hoca 6. Günü görmek istiyor genetik için anlamadım hemen Cem beyi aradım aynı şeyi söyledi eee dedim 2 tanesi çöp mü nedendondurulmadı o şekilde transfe olan çok var tabi çok hoşuna gitmemiş olabilir ama kan beynime sıçradı bana dediği sağlıksızdı 2 tanesi elimizde 1 tane var onu yarına bekletiyoruz ona örnekleme yapıcaz bakalım sağlıklı mı diye zaten oanda tüm umudum gitti çok çok üzüldüm bu akşam eşimle 2. Yıl evlilik yıl dönümümüz nasıl yedim bir Allah bilir bir ben eşim kızdı nasip üzülme diyorda halen iğne yerimdeki karnımda kolumda morluklar duruyor ama onlar beni çok çabuk terketti(((çok moralim bozuk nasipten öte yol yok kısmt buymuş kendimi kaybetmiş gibi hissediyorum hele bu senin yazdıklarından sonra iyice umudum yıkıldı yarın bana da aynı şeyi mi söyleyecekler diye.. çok ta güvenmiştim Cem hocaya sanmıyorum bir şey yaptıklarını yani öyle düşünmek istiyorum
Günaydın kızlar...canım sende üzülmekte cok haklısın ama esinin dedigi gibi bunlar 2 seferde transfer edilse ilki negatif olsa ne kadar üzülecektin.bu 1 ins.iyi gelir.tedavi uzun bir sürec yaşın 41 oldukca güzel bir yaş, ben 43 üm düşün yani biz ne yapalım.bende demorilizeydim.ama iyi bir doktorla tedavinin devamı geldi.bu isler hemen olmuyor.sadece sen degil 36 yaşindakininde olmuyor.ha 30 olsaydın cifter cifter ilk tedavide sonuc alırdın.bende ilk negatifte esimin doğum günü o civarlardı güzel haber veririm dedim olmadı. Bu yolları hepimiz geciyoruz yalnız degilsin o yüzden burada yazıyoruz.daha ne gorecegiz bakalım.en güzelide tedavide kalmak transfer edilince sonuc belli oluyor ve olumsuza hicte hazır degiliz canım.Canım 3 yumurta için beni 3. Gün aradılar 2 tanesi gayet iyi 1 tanesi geriden geliyor dediler, umutlandım hatta baya araştırdım 3. Gün embriyosu transfer olan bile var sonra dün Cem beyle yazıştım bana iyiler dediler bu günde 5.gün aradılar embriyolog 2 tanesi 3. Günde durmuş bölünmeye 1 tanesi gayet iyi ama Cem hoca 6. Günü görmek istiyor genetik için anlamadım hemen Cem beyi aradım aynı şeyi söyledi eee dedim 2 tanesi çöp mü nedendondurulmadı o şekilde transfe olan çok var tabi çok hoşuna gitmemiş olabilir ama kan beynime sıçradı bana dediği sağlıksızdı 2 tanesi elimizde 1 tane var onu yarına bekletiyoruz ona örnekleme yapıcaz bakalım sağlıklı mı diye zaten oanda tüm umudum gitti çok çok üzüldüm bu akşam eşimle 2. Yıl evlilik yıl dönümümüz nasıl yedim bir Allah bilir bir ben eşim kızdı nasip üzülme diyorda halen iğne yerimdeki karnımda kolumda morluklar duruyor ama onlar beni çok çabuk terketti(((çok moralim bozuk nasipten öte yol yok kısmt buymuş kendimi kaybetmiş gibi hissediyorum hele bu senin yazdıklarından sonra iyice umudum yıkıldı yarın bana da aynı şeyi mi söyleyecekler diye.. çok ta güvenmiştim Cem hocaya sanmıyorum bir şey yaptıklarını yani öyle düşünmek istiyorum
Ben bunu hic duymamıstım.parca alınıyor sanıyordum.embriyo hucre atıyormus enterestingmis.sana aferim thanksCanım Cem Bey benim de doktorum. 3 opu yapıldı ve her opudaki yumurtaları 5. güne bekletti. Gelişimlerinin iyi olduklarından emin olmak adına. Son iki opuda 6. güne beklettiği embriyoların gelişimi durdu. Dilerim ki olmaz ama muhtemelen senin de öyle olacaktır. Çünkü bazı embriyolar genetik için 5.günde biyopsi için hücre atıyor dışarı. Ve biyopsi yapılıp genetiğe gönderiliyor. 6.güne bekletmelerinin sebebi de o. Yani dışarı hücre atılmasını bekliyorlar. Ama 6.güne gelen embriyonun da hücre atabildiğini görmedim duymadım. Canını sıkma ve bence içinde şüphe olmasın. Önce Allah a sonra Cem Bey'e güvenebilirsin. Tabii bu benim fikrim...
Evet canım. Son opu da embriyolog aradığında söylemişti. 5.gündü. Dedi ki ; 2 tanesi hücre attı dışarı, genetik için göndericez ama diğer 2 si için 6 . günü bekleyecez demişti. Yavaş geliştiği için hücre atamadılar demişti. Zaten 6. günde de olumsuz haberi vermişlerdi.Ben bunu hic duymamıstım.parca alınıyor sanıyordum.embriyo hucre atıyormus enterestingmis.sana aferim thanks
Ana!Oldu canım oldu ama yeni oldu
Ama artık burası bizim sayfamız olduAna!hoşgeldin sayfana. Öncelikle hayırlı olsun, sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Var ya, bu aralar seni düşünmüştüm, tanımadan tabi:), bu forumu açan akideciknane ne yapıyor acaba diye yazacaktım kızlara. Ne tesadüf oldu:))
EvetAma artık burası bizim sayfamız olduHaremiz hayatguzel2015 sekerpancari Aylin42Konya Bebegimhadi poppy73 ile biziiimmmm sayfamız burasııııı !!!!!
Ama artık burası bizim sayfamız olduHaremiz hayatguzel2015 sekerpancari Aylin42Konya Bebegimhadi poppy73 ile biziiimmmm sayfamız burasııııı !!!!!
Ama artık burası bizim sayfamız olduHaremiz hayatguzel2015 sekerpancari Aylin42Konya Bebegimhadi poppy73 ile biziiimmmm sayfamız burasııııı !!!!!
Eveett amaAynen. Biz sahip çıkıyoruz dimi ama.
Kızlar, biraz eskilere baktım, akideciknane yazınca. Bu topik uğurlu topikmiş, haberiniz olsunEveett ama
Gunaydinlarrrr, agizdan bal damlamalarKızlar, biraz eskilere baktım, akideciknane yazınca. Bu topik uğurlu topikmiş, haberiniz olsun. Buraya giren, yazan, paylaşan muradına eriyor. Demedi demeyin. Ben hissediyorum zaten öyle bir şey başından beri.
Gunaydinlarrrr, agizdan bal damlamalarinsallah insallah
yaaaa ne bileyim ben bahceciye falan hic gitmedim, ama cumle alemden hem dr larin hem laboratuvarlarinin cok iyi oldugunu duydum dinledim..kac arkadasim gebe kaldi kimbilir o klinikte... ama evet biraz paracilar o bir kesin...yani hani para mevzusunda hic esneklikleri yok..acibademde bile esneklik duydum para konusunda bahcecide duyamadim..elbette adamlar bir hizmet veriyorlar sonucta,hem de cok onemli bir hizmet...bunlari goze alabilen maddi durumu olanlar gitsin mutlaka,tavsiye ederim..Her şeye para alıyorlar halısın ama bir de şöyle düşün. Tam tersi olabilirdi. 3 yumurtanın da 5 güne geldiğini, genetiğe gönderildiğini söyleselerdi inanacaktın değil mi? Sevinecektin. 350 dolardan 1.050 dolar verecektin genetik için. Ya sonra? 20 gün sonra da hepsi anormal gelseydi, daha mı iyi olurdu? Ama Cem Bey işini garantiye almak için 6.günü görmek istiyor. sağlıklı olup da biyopsi yapılabilenleri 5.gün gönderiyor genetiğe. Ama çok arzu ediyorsan bir sonraki opu da genetik istemediğini, 3.gün dondurulup transfer edilmesini istediğini söyle. Bakalım ne diyecek?
Kesinlikle aynı fikirdeyimyaaaa ne bileyim ben bahceciye falan hic gitmedim, ama cumle alemden hem dr larin hem laboratuvarlarinin cok iyi oldugunu duydum dinledim..kac arkadasim gebe kaldi kimbilir o klinikte... ama evet biraz paracilar o bir kesin...yani hani para mevzusunda hic esneklikleri yok..acibademde bile esneklik duydum para konusunda bahcecide duyamadim..elbette adamlar bir hizmet veriyorlar sonucta,hem de cok onemli bir hizmet...bunlari goze alabilen maddi durumu olanlar gitsin mutlaka,tavsiye ederim..
Donasyon mu merak ettim.Oldu canım oldu ama yeni oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?