Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Şu bahçecinin genetik olayı beni öldürüyor yahu. Ne diyeceğimi bilmiyorum. Burda Bahçecide tedavi görenlerin hepsi ama hepsi genetik mağduru sanırım.

Günaydın kızlar...canım sende üzülmekte cok haklısın ama esinin dedigi gibi bunlar 2 seferde transfer edilse ilki negatif olsa ne kadar üzülecektin.bu 1 ins.iyi gelir.tedavi uzun bir sürec yaşın 41 oldukca güzel bir yaş, ben 43 üm düşün yani biz ne yapalım.bende demorilizeydim.ama iyi bir doktorla tedavinin devamı geldi.bu isler hemen olmuyor.sadece sen degil 36 yaşindakininde olmuyor.ha 30 olsaydın cifter cifter ilk tedavide sonuc alırdın.bende ilk negatifte esimin doğum günü o civarlardı güzel haber veririm dedim olmadı. Bu yolları hepimiz geciyoruz yalnız degilsin o yüzden burada yazıyoruz.daha ne gorecegiz bakalım.en güzelide tedavide kalmak transfer edilince sonuc belli oluyor ve olumsuza hicte hazır degiliz canım.

Ben bunu hic duymamıstım.parca alınıyor sanıyordum.embriyo hucre atıyormus enterestingmis.sana aferim thanks

ertnur üzülmekte çok haklısın her ay geriye gidiyoruz.Korkuyoruz doğal olaerak, bir an önce olsun, şununla bununla oyalanmayalım geri gitmeyelim istiyoruz. Onca umut onca emek karşılığını müjdeli bir haberle almak istiyoruz. Ama doktorun haklı transfer edilseydi tutunamayabilirdi. En sağlıklısını transfer etmek istiyorlar sağlıklı bir sonuç almak için. Bugün 6. günün inşallah o bir tane yüzünü güldürü ve genetikten de sağlam gelir inşallah. Ummadığın bir mucizen olur. Zaten tüp bebek te mucize değil ki. eskiden duyardık ikizleri olmuş tabi tüp bebek yapmışlar v.s. Sanki her tüp bebek yaptıranın bebeği oluyordu. Büyük kurtuluştu tüp bebek. Şimdi onun da garantisi yok. Amam ne yapacağız. Kimileri 19. denemede kimileri 9. denemede bebek sahibi olmuş. Maddi gücümüz ve hormonlarımız el verdiğince deneyeceğiz. Bizim sınavımız da buymuş demekki. üzülme, inşallah o tek yumurtan seni sevindirsin.

Ben bunu hic duymamıstım.parca alınıyor sanıyordum.embriyo hucre atıyormus enterestingmis.sana aferim thanks
Evet canım. Son opu da embriyolog aradığında söylemişti. 5.gündü. Dedi ki ; 2 tanesi hücre attı dışarı, genetik için göndericez ama diğer 2 si için 6 . günü bekleyecez demişti. Yavaş geliştiği için hücre atamadılar demişti. Zaten 6. günde de olumsuz haberi vermişlerdi.

Oldu canım oldu ama yeni oldu
Ana! hoşgeldin sayfana. Öncelikle hayırlı olsun, sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Var ya, bu aralar seni düşünmüştüm, tanımadan tabi:), bu forumu açan akideciknane ne yapıyor acaba diye yazacaktım kızlara. Ne tesadüf oldu:))

Kızlar, biraz eskilere baktım, akideciknane yazınca. Bu topik uğurlu topikmiş, haberiniz olsun. Buraya giren, yazan, paylaşan muradına eriyor. Demedi demeyin. Ben hissediyorum zaten öyle bir şey başından beri.
Gunaydinlarrrr, agizdan bal damlamalar insallah insallah

yaaaa ne bileyim ben bahceciye falan hic gitmedim, ama cumle alemden hem dr larin hem laboratuvarlarinin cok iyi oldugunu duydum dinledim..kac arkadasim gebe kaldi kimbilir o klinikte... ama evet biraz paracilar o bir kesin...yani hani para mevzusunda hic esneklikleri yok..acibademde bile esneklik duydum para konusunda bahcecide duyamadim..elbette adamlar bir hizmet veriyorlar sonucta,hem de cok onemli bir hizmet...bunlari goze alabilen maddi durumu olanlar gitsin mutlaka,tavsiye ederim..

Kesinlikle aynı fikirdeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…