Kızla doktordan çıktım. Bi kere bülent hoca da çok tatlı. Olumlu. Aslında 40 yaşından sonra gebelik için bir yıl beklemeyi sakıncalı buluyoruz bir an önce tüp tedavisine başlanmalı dedi. Haklısınız dedim. Bir kaç tane minik miyımum varmış bir tanesi rahme çok yakınmış. Biliyorum hocam urfadaki doktorum gebeliğe engel değil demişti dedim yok engel falan demedi. Ben genetikten gavuzdan bahsedince bu bilinçli hastandedi etrafındakilere. Ah hocam olmaz olaydım dedim. Bazı testler istedi. Troid hıv şeker vs...ilaç yazdı fostrsm diye bişey. 300 ıu+150 ıu merional bide humahap 12 ıv yanlış okumadıysam... artı birsteron günde 3, omepaQ10 günde 2, bide impryl diye bi vitamin verdi. Adetin 3. Günü doktoruna selamımı söyle bu reçeteyi ver iğnelere başka ben zaten onunla iletişme geçeceğim dedi.bu kadar. Fiyat meselesi ise şöyle: genetik 425$ biyopsi 1115, çözme transferi:1420 lira, ilk opu da 6815 tl.+ilaçlar (3000 civarıymış) ikinci toplama: 3963 tl... Ne bu böyle üç beşli küsüratlar dolar üzerinden mi çevriliyo dedim bilmiyorum bizim maaşlar da nedense böyle üçlü beşli küsüratlı dedi. Ha ayrıcaaaaaa, gebelik aşısı gerekebilirmiş hazırlıklı olmanız adına 900 tl, kasılmaya karşı serum:1000 tl dedi

oh dedim ağzından bal damlıyor.