Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Merhaba öncelikle mevlam kucaklarımızı boş bırakmasın. Benimde üç kaybım var ankarada Dr arastırdım prof tuncay naz a gitmeye karar verdik Gazi hastanesinde yapılmıştı benim genetik tahliller onun için Tuncay hocanında gaziye baglantısı varmış. Enazından tahliller orda yapılır diye düşündük. Sizin yazdığınız cok dogru Dr çok önemli ben hamile kalıyorum dogal yoldan ama bebekler ölüyor karnımda. Sizin önerebileceğiniz Dr varmı ankarada. Özel hastaneye gitmek istemiyorum maddi olarak kalamayız altından. Tuncay beyin muaynehanesi varmış. Onun için onu tercih ettik ama siz ankarada sınız orda yasayanlar daha iyi biliyor. Şimdiden teskkur ederim

Gebeliginiz hayirli olsun, imom vitamini kac ay kullandiniz,baska bitkisel birseyler kullandinizmi
Opudan 3 sy önce başladım. Güvenç Bey başka hiç bir şey kullanmana gerek yok diğerleri fasa fiso demişti. İmomun içinde Folik asit ve gereken her vitamin yeterli miktarda varmış.Yanlız ben neredeyse her gün ıspanak da yerim ve ıspanakta folik asit ve diğer vitaminlerin oranı baya iyi. Neredeyse 47 yaşındayım ama embriolog Necati Fındıklı bana 25-30 yaşında bir bayanın yumurta kalitesine sahipsiniz demişti. Ispanağı çok tüketmemle alakası var mı yoksa şans mı bilemiyorum. 2 kez Opu oldu.Her opu da 5 yumurta toplandı ama sadece 2 tanesi en iyi kalitede döllenebildi.

@Lal75 senin tedavi hangi aşamada arkadaşım

T tirmisci canım sen nasılsın tedavi varmı bu aralar
Ne güzel kimseyi alamıyorsun. Ben gün içinde çok yoğunum o yüzden gire iyorum. 3 embriyo pgt ye gitmişti Ekim ortası sonuç 1ta r mozaik 2 si kromozom olarak bozuk çıktı halbuki 3ü de i kalite görğnümündeydipazartesi histeroskopi operasyonun vardı ben de kalınlaşmadı sorunu vardı rahimde önceden kürtajla sonlanan bir düşüğüm ve miyom ameliyatları nedeni ile olması muhtemel olduğu için girdim rahim genişletme ve çizik atıldı bekliyorum bir sonraki adetimle tekrar başlayacağım inşallah. Umuyorum sen ve bebişte iyisinizdir. Sevgiyle ve sağlıkla kalın bende özet bu

Ankaranın bir ilçesimdeyim..Istanbul imkanim yok izin yönundn dolayı.Ankarada tedaviye başlıyacam Allah izin verirse.Rabbim bu yolda emek verenlere yardım eder insallh.

Her kese cvp yetiştiriyorsun Allah razı olsun senden.Senin kac gunun embriyosu ve kac hucrelidi canım..Dr un kimdi .

Canım hayırlı olsun hamileligin.Saģlıkla al kucağına..dr kimdi.Yumurta kalitesi icin yaptığın bir şey varmıydı? Kaç yumartan oluyordu.Tedavin ne kadar sürdü? Ayy ne çok soru sordum.
3 yumurtam toplandı 1 i kalitesiz çıktı diğer 2 si 2. Fün embryosu olarak transfer edildi hamdolsun 1 i tuttu. Amh ye yada fsh a takılmayın tek vir yumurta olsun kaliteli bizim olsun. Bize lazım olanda o altın tumurta değil mi zaten :)

Benimde düştüğüm oldu, genetik tahlillerim gazide yapildi, prof, mesut Öktem e gittim.muayenehanesine, o zaman biraz tup bebek surecinden bahsetti bize, tekrarlayan düşüklerde, asilama yada tup bebek denemenin mantikli olduğunu, embriyolara genetik test yapılabileceğini söyledi, ama bunlar cok ciddi maliyetli isler, birde yine gazi de ahmet mehmet erdem kardesler var, gazi unv, profu, tavsiye edenler var ama benim bir tanidigim onlarda denedi olmadi, yas faktoru vardı onda da, ama bilindik klniklerden biri tup bebekte,dedigim doktorlarda bilindik doktorlar, isterseniz arastirin, aklinizda isim bulunsun diye yaziyorum,zaten unv, hastanelerinin proflarinin hepsinin muayenehanesi var, hastanede hasta bakmiyorlar genelde

Cok teskkur ederim. Gecmiş olsun umarım tez zamanda bizlerde alırız kucagımıza cocukları iyi geceler

Her kese cvp yetiştiriyorsun Allah razı olsun senden.Senin kac gunun embriyosu ve kac hucrelidi canım..Dr un kimdi .
Ne demek senden de razı olsun
Benim 4. Gün embriyosu idi biri erken blast olarak geçiyordu diğeri morula idi mart sonunda pozitif gördüm ama nisanda ani bir kanama ile kese görmüş iken kaybettim canım o kanama sonrasında hiç tekrar adet görmeden doğal yoldan su anki gebeligim oldu arkadaşım mucize doğal yoldan hiç beklemediğimiz bir anda geldi darısı size olsun drum bahçeci fulya da remzi abalı idi. O bana hep senin doğal yoldan çocuğun olur diyordu ama olmamıştı bizde geç kalmamak için tüp Bebek tedavisi yaptik

Rabbim bu sayfada mucizeleri görmemizi sagladi ben @CANIM AZRAM E elevasyon Y yeniay35 tüp bebek öncesi veya sonrası doğal yoldan gebe kaldık

Şuan tüp bebekle hayatguzel2015 Sare asmin Avalon80 C Cekirdek32 H Hippolyta F Foxi floransa17 hamile rabbim hayirlisi ile kucagimiza almayı nasip etsin bebeklerimizi

Darısı hayırlısı ve sağlıkla sana ve burda yazan bizleri okuyan tüm arkadaşlara nasip olsun inşallah

Son düzenleme:
dun yumur
Öyle sanırım. Daha ilk defa arı sütü kullanıcam. Multivitamin ve omega 3 Birde.
Kuru incir de yiyin bir iki tane gunde. Hatta esinizde yemeli
Bu igneyi sağlık merkezinde hemsire yapıyor.bana merkezim popoda igne yeri icin jel vermisti o jelle gunde iki mi uc kez mi masaj demisti :))) dr.unu bende anlamadım.
Ben Amerikada yaşıyor ve burda tedavi goruyorum. Burda igneleri esim evde yapıyor, Turkiyedeki gibi sağlık sistemi maalesef yok. Jelin adini hatirliyormusunuz burda bulabilirsem çok iyi olur; hafif topallamaya başladım bile bugun.

ben acikcasi katılıyorum biraz dr a kana karisan ilaç daha fazla etki yapabilir ancak bu kisiden kisiye değişebilir. Kimbilir benimkisi baska nedenlerden de tutmamış olabilir. Yarin Turkiye saatiyle aksam 6;30 Boston saatiyle sabah 10;30 da transferim. Bakalım sonuc ne olacak !!!

Cok teşekkür ederim, söylediklerinizi yapacağım, yarin icin heyecanlıyım. Bu arada ben akupunktur tedaviside goruyorum bu seferki denemenin basından beri, umarım ise yarar.

Merhaba arkadaşım nasıl geçti opu inşallah güzel haberlerini alırız
Merhaba. 4 yumurta 3 döllenme 1 blast embriyo dün dondurudu. Pgt ye gidecek genetik tanı için. Nasıl bir pamuk ipliğinde yürümek. Ne zorlu bir hafta idi bir bilsen.şim bir embriyo ya bağlanan koca bir umut.. şansım nasıl da az. 15-20 gün sonra belli olur dediler. Öyle işte . Allahtan ümit kesilmez. Çok teşekkürler sorduğun için..

Arnica jel kullandim.pahaliydi 38 tl gibi birsey bahceci fulya merkezi yazmistı.sonra o bitince hidroiyonik asit mi ismini bilemedim arkadaşlar düzeltir 12 tl idi ve kadın dogumcu yazmıstı.onu kullandim.arnicayı burada dr yazmıyor.

İnş sağlıkla gelsin.çok zor degil mi süreç Allah kolaylık versin

Merhaba. Sizi umutla takip ediyorum. İnşallah güzel haberlerinizi alırız. Dualarım sizinle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…