Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Konyadan geleceğiz canım.ilaçlar az tutmuş.bizim eylülde konyada 7 500 civarı hastane aldı ilaçlarla 20 bin tuttu 🤔 ilaç masrafı yıktı bizi ya.eczaneler ilaçları kafalarına göre veriyor acaba orada daha mı uygun.sen oralıysan tüm merkezleri bilirsin o zaman canım en iyi yer orasımı araştırdın mı.şuan memnunmusun.bide sanatçıların çoğu antalyada yaptırmış ama neresi bilmiyorum.demek akalın hande azaizi vs okuyorum hep orada denemişler.yani parayı geçtik iyi bir yer olsun diyoruz.bizim bu 8.deneme olacak 😔.sen şimdi hangi aşamadasın.
Benim sana tavsiyem istanbul, o sanatçıların Antalya’da tedavi olduğunu kim söyledi, hepsi İstanbul’da gizli saklı tedavi oluyor hatta ismini yazdıkların tüp bebek olmadı doğal hamile kaldım diyor 😉

Konyadan geleceğiz canım.ilaçlar az tutmuş.bizim eylülde konyada 7 500 civarı hastane aldı ilaçlarla 20 bin tuttu 🤔 ilaç masrafı yıktı bizi ya.eczaneler ilaçları kafalarına göre veriyor acaba orada daha mı uygun.sen oralıysan tüm merkezleri bilirsin o zaman canım en iyi yer orasımı araştırdın mı.şuan memnunmusun.bide sanatçıların çoğu antalyada yaptırmış ama neresi bilmiyorum.demek akalın hande azaizi vs okuyorum hep orada denemişler.yani parayı geçtik iyi bir yer olsun diyoruz.bizim bu 8.deneme olacak 😔.sen şimdi hangi aşamadasın.
Canım bence bahsettiğin sanatçılar Kıbrısta yaptıranlar en azından ben böyle bişey duymadım. Burada birkaç merkez var ama labratuvarı en iyi olan burası diye seçtik. Burada da eczaneler arasında biraz fark var ama senin söylediğin kadar olmaz diye düşünüyorum. Bize ilaçlar 2500 lira tutar demişlerdi Benim doktorum düşük doz ilaçla kaliteli yumurta elde etmeyi amaçladı. Ve bahsedilen birçok takviyeye de etkinliği kanıtlanmamış diye sıcak bakmıyor. İlk denemede hiçbir sorun olmamasına rağmen kasımda negatif aldık. Bu hafta tekrar başladım bu defa uzun protokol uygulayacaklar ilki kısa protokoldü. Cyclo prognova kullanıyorum sonra gona peptyl kullanacağım ve sonra yumurta büyütücü iğnelerden birini. Geçen defa 10-13 gün gibi sürmüştü iğneler.
Bence gelmeden önce birkaç yerden randevu alın hepsiyle görüşün ona göre karar verirsiniz. Benim doktorum çok az konuşuyor öyle rahatlatayım sorulara cevap vereyim durumu pek yok merkezde başka bir doktor var o hem morali yükseltiyor hemde bilgi veriyor. Tüp bebek konusundaki yayınları ve çalışmaları takip ediyorlar mesela prp ye para tuzağı asla işe yaramaz diyor. İst da dr banu çiftçi de eşimin arkadaşı o da benzer şeyleri söyledi prp için. Bu ay histereskopi yaptılar bişey çıkmadı. Allah hepimize de hayır ile hayırlısı ile evlatlar nasip etsin. Başka aklınıza takılan bişey olurda sorun

Teşekkür ederim iyiyim 🙂

Semra Hn ile son yaptığımız görüşmede özellikle eşim mozaik transferine çok ikna oldu. Ben de bu fikre yaklaştım aslında, ama amniyosentez ve olası bir olumsuz sonuçta ölü doğum olayı beni korkuttuğu için emin olamıyordum.

Hep aklımdaydı zaten, Bahçeci Güvenç Karlıkaya’dan randevu aldım gidip görüştüm. Aynen şöyle dedi; “Semra hocam bu kadar pgt yapıyorsun da mozaik 16’yı nasıl verirsin? Veremezsin!” 🤦‍♀️ Bende tüm devreler yandı tabi ☺ Tekrar tekrar düşününce Güvenç Bey’in söylediklerine de tam ikna olmuyorum şimdi, mozaike de cesaret edemiyorum. Arada kaldım öylece. Bakalım hayırlısı henüz karar veremedim özetle.

Arkadaşının transferi inşallah başarılı geçer.
Histereskopi tutunmada çok faydalı bence, embriyo sağlıklı ise Allah’ın izniyle olur o iş 🙏 Allah ona da hepimize de hayırlısıyla nasip etsin inşallah sağlıklı bebekler doğurmayı 🙏

Güvenç hoca trizomi gibi anlatmış değil mi
Güvenç Bey ile Semra Hanımın sanırım pek arası yok birbirlerinden bahsederken ki tutumlarından anlamıştım. Daha önce beraber çalışmışlıkları var. Benim düşük hikayelerimi duymasa yaşıma rağmen Güvenç bey ngs istemeyecekti. Mozaik embriyo için de olumlu bakmıyor. Ancak facebookta mosaic embriyo diye bir grup var orada mosaic yanı sır anormal embriyolarda bile self correction yakalamışlar. Bebekler var sağlıklı doğan. Bu arada yanlış hatırlamıyorsam segmental olduğu zaman self correction daha yüksek. Tabii bunun kararını sen vereceksin. Yaş daha büyümeden bir tedavi daha da yapabilirsin.

O kadar

Amiinn.. o kadar üzüldüm ki anlatamam. Allah sabır versin. Çok zor gerçekten yaşayan bilir. Bazı şeylerin önüne geçilemiyor malesef. siz elinizden geleni yapmışsınız gerisi takdiri İlahi. en kısa sürede toparlanıp kaldığımız yerden devam edeceğiz Hayırlısıyla sağlıkla bebeğinize kavuşmanız dileğiyle.
Amin Allah'ım razı olsun inşallah
Aynen takdiri ilahi diye Yaradana sığınıyoruz devamlı
Allah'ım bu yolda yürüyen tüm kardeşlerimize yardım etsin inşallah

bebeğinizin önce sevinci sonra üzüntüsü yazdıklarınız beni de çok çok üzdü.Allah sabırlar versin.. inşallah bebeğiniz en kısa sürede yeniden olsun ve bu bebeğin acısını bir nebze unutursunuz.bebek mızırdaması bile bizim için çok farklıdır ki siz de bundan bahsetmişsiniz.inşallah yüreği bebek sevgisiyle yanan ve şu anda sizin gibi çabalayan tüm kadınların duaları kabul olsun bebeğine kavuşsun hepsi. bebeği olanların da bebeğine sağlık versin inş. :KK42::dua::dua:
Sizleri üzdüğüm için ayrıca üzülüyorum inanın.
Ama yüreğini insan kendi annesine bile açamazken burada dökülüyor işte.
Allah'ım büyük
Allah'ım senden de razı olsun yolumuz açık olsun inşallah

Güvenç Bey ile Semra Hanımın sanırım pek arası yok birbirlerinden bahsederken ki tutumlarından anlamıştım. Daha önce beraber çalışmışlıkları var. Benim düşük hikayelerimi duymasa yaşıma rağmen Güvenç bey ngs istemeyecekti. Mozaik embriyo için de olumlu bakmıyor. Ancak facebookta mosaic embriyo diye bir grup var orada mosaic yanı sır anormal embriyolarda bile self correction yakalamışlar. Bebekler var sağlıklı doğan. Bu arada yanlış hatırlamıyorsam segmental olduğu zaman self correction daha yüksek. Tabii bunun kararını sen vereceksin. Yaş daha büyümeden bir tedavi daha da yapabilirsin.

Evet uzun zaman birlikte çalışmışlar, ortak çalışmaları yayınları vs var.. Aslında çok saygı duyuyor gibi görünüyor. “Hocamdır benim ondan çok şey öğrendik, ilk o yaptı bu işleri ama... “ diye devam ediyor cümleye ☺️
Ne Semra hoca kadar yakın ne Güvenç Bey kadar uzağım mozaik embriyoma ama yaşım nedeni ile vakit kaybetmemek adına tekrar denemeyi seçeceğim.
Sen ne durumdasın var mı gelişme?

Evet uzun zaman birlikte çalışmışlar, ortak çalışmaları yayınları vs var.. Aslında çok saygı duyuyor gibi görünüyor. “Hocamdır benim ondan çok şey öğrendik, ilk o yaptı bu işleri ama... “ diye devam ediyor cümleye ☺
Ne Semra hoca kadar yakın ne Güvenç Bey kadar uzağım mozaik embriyoma ama yaşım nedeni ile vakit kaybetmemek adına tekrar denemeyi seçeceğim.
Sen ne durumdasın var mı gelişme?
Gelişme yok zaten açıkcası umudum da kalmadı

Bir bakayım.
Güvenç Bey ile ilgili olumsuz birşey duydun mu?
canım olumsuz birşey duymadım.bahçeci fulya sayfasında 2017 de tabi :)) güvenç bey erbil bey güvenç bey erbil bey sayfa daha çok güvenç beyle dolu ondan sonra erbil bey ondan sonra 1 kez müstecap bey geçmiş oraya iyi bir doktor diye.sayfa güvenç beyden çok memnun.kısa bir süre sonra ona giden 7-8 kişi negatif aldı başladılar hocayı abartmışsınız yapamadı falan.çünkü hoca ngs yapmıyor bu nedenle işler tersine dönebiliyor.tek olumsuz okuduğum o yazılardı.
burada iki arkadaşımız hayatguzel2015 ve sucklingpigs Güvenç beyde bebekleri oldu.Hayatguzel2015 arkadaşımız Koç üniversitesinde sen bilirsin Bülent Baysal mı acaba B ile başlayan hocada 4 rahat tedavi görüp negatiften sonra Güvenç beyde Ngs yapılarak bebeğini kucağına aldı, hem de ilk tedavisinde :) :KK9:ayrıca Erbil beyden de övgüyle duydum ismi geçmişse .
ha bir yandan sucklingpigs arkadaşımız; doktorun yoğun olduğunu çok da bir fark göremediğini söyledi.yoğunluktan özel bir ilgi bekleyemiyoruz demek.ama Şişli Memorial seni kaybetti :KK68: mekan değiştirmek sana da iyi gelecektir.Bahçeci Fulya da iyi bir merkez özellikle labaratuvarı 10 numara.

Biz hiç ugrasmayalim o zaman😂
:KK70: bende 43 de tedavi oldum ve transfer oldum 43 yaşta tedaviye devam :)) onu diyeceğim Feryam cım üzülüyor ama kısmet ne zaman olacak bu yıl tedavi görür olmaz 42 veya 43 yaşında tedavi görür olur yalnız arı sütü başta olmak üzere takviye şart arkadaşlar. senin nasıl gidiyor here she comes here she comes söyle bakalım :KK55::spor:

E Elexus
Mosaic embryo - PGS Testing - Remembryo burdan okuyabilirsin :)
8.webp

Neyse ki sen yeni bir tedavi denemek doğru bir karar olacaktır bide yeni merkez :))

:KK70: bende 43 de tedavi oldum ve transfer oldum 43 yaşta tedaviye devam :)) onu diyeceğim Feryam cım üzülüyor ama kısmet ne zaman olacak bu yıl tedavi görür olmaz 42 veya 43 yaşında tedavi görür olur yalnız arı sütü başta olmak üzere takviye şart arkadaşlar. senin nasıl gidiyor here she comes here she comes söyle bakalım :KK55::spor:
Canim benim işi şakaya vuruyorum artık. bana bir rahatlik geldi aslında. 41 yaş ilk tedavimden ngs siz 3 blastim için ilk merkezime donus yaptım. Sorun rahim gibi gorundugu icin şansımı denemek istedim.Tek positifim dusukle sonuclansada bu tedavimde olmustu.biyopsi ve çizik işlemi yapıldı gecen ay ve dün itibari ile dondurulmuş tedavisine başladık .Rahim umarım kalinlasir.doktorum ne gerekiyorsa yapacağız dedi.Hayirlisi artık.Sevgiler

Feryamcigim da benim gibi + rahimle ugrasanlardan.Dilerim bu savaşın galibi biz oluruz ne diyeyim.Herkese mutlu son inşallah 😊

Back
X