Guzelim uykusuz bir uc aydan sonra biraz toparladim diyebilirim; ama bu kadar zorlu bir yoldan sonra sikayet etmiyorum

Foruma da girmememin sebeplerini anlattim daha once ☺
E
Elexus
canim ben sana basindan beri Bahceci diyorum biliyorsun. Guvenc Bey’i burada cok anlattim, soguktur, ilgisiz gibi gorunur, oyle umut verici konusmaz seninle; ama isinin erbabi bence. Ayrica onemli bir durum oldugunda her isini yarida keser seni alir one. Ben ilk bebeklerimi kaybettigimde de, hamilelik takibi sirasinda hareket sorunu yasadigimda da iki dakika beklemeden almisti beni. Ama normal prosedurlerin sirasinda herkes gibi bekleyeceksin, kacari yok, orasi cok yogun bir klinik. Bu sana uymazsa Bahceci’ye gitme yani.
Ozellikle genetik konusunda uzmanlastigi icin bence bizim yasimiz ve durumumuzda on numara. Kaldi ki Bahceci’nin laboratuvari ve calistigi genetik laboratuvari cok ileride... Bence mozaigin bir kenarda dursun ve sen Bahceci’de bir havuz yap. Benim hikayemi biliyorsunuz cogunuz. 60’tan fazla yumurta toplandi, iki tane saglikli geldi. Bu is biraz da sans isi, bir toplanan sette yoktur digerinde cikar. Benim kanimca ardisik toplamalarla istatistiksel olarak en yuksek sansa sahip olunuyor. Yani bir ay opu yap uc ay bekle sonra bir daha yap, sansi boluyorsun. Ben arka arkaya kac tane yaptim... isin maddi kismina girmiyorum tabi, biz artik olsun da ne olursa olsun moduna girmistik.
Guvenc Bey bir de NGS’yi hemen onermiyor; ama israr edersin, sonucta karar senin. Bahceci zaten mozaik transferi yapmaz, mitoscore degerin de iyiyse, 70-80% tutma sansi var. bence daha vakit kaybetmeden orada birkac opu yaptir.
Guvenc Bey’e muadil Mustecep Bey var; kendisi daha guler yuzlu ve bence Guvenc Bey kadar iyi. Benim su anki bebisin opusunu yapmisti hatta; bir de dogumuma Guvenc ile girdiler. Yani ikisine de cok guveniyorum ben.