Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Canim arkadasim fulya bahcecide erbil beyde bu sorununu ogrendi ve 3 ay ilac kullandi sonra hamile kaldi 4 basarisiz tupu vardi ayrica isters3n senin icin ogrenebilirim

canim ya sagol en azindan ilacin adini sorman mumkun olursa iyi olur bende cok olac kullandim en azindan aynisimi onu anlarim...serumun olaninin adi intralipit denildi bana.. erbil beyde komsumuz 9. denemede ikizlere hamile kaldi bende oraya gecmek istedim ama esim bahceci umuttan sonra kesinlikla fulya bahceciyi kabul etmedi...

HERKESELERE GÜNAYDIN

ARKADAŞLAR NE KADAR HEYECENLI GÜNLER YAŞANIYOR BU UĞURLU TOPİĞİMİZDE
benden hbr verecek bir şey yok ama sizleri mümkün olduğunca takip ediyorum
tedavi,de olan sonuç bekleyen bütün kızçeler gönlüm ve dualarım sizlerle
SELCAN HAMİŞİM SEN NASILSIN

benim gibi yanlızca köşesinde gözüyaşlı kalmış umudu bitmiş içten içe kahreleyen arkadaşlarıma ve kendime rabbimden umut ve dayanma gücü diliyorum

SİZDEN TEK RİCAM BİRBİRİMİZE HEP DUA EDELİM YER GÖK DUALARLA DEĞİLMİDİR

BU ARDA TABLO İÇİN DEĞERLERİMİ BELİRTEYİM

FSH : 20
E2 : 45
SORUN : YAŞA BAĞLI REZERVE AZLIĞI

arnavut73, bilgilerini ekledim.

canım arkadaşlarım, can yoldaşlarım herkes iyidir umarım... bu güzel gün, bize umut getirsin, mutluluk getirsin, bereket getirsin, sağlık, şifa getirsin ve evlatlarımızı getirsin inşallah..

elifcimmm daha sayfaları okumadım canım... güzel haberlerini bekliyorum.. dün hep dua ettim canım... bol bol yumurtan olmuştur inşallah...

Alisim şu anda sende opuda olabilirsin saatini yazmadın ya da ben görmedim canım... ama hep duamdasın canım... kaliteli yumurtaların olsun ve sağlıkla döllensinler canım inşallah.. hayal ettiğin gibi bu transferini taze yumurtalarınla yaparsın inşallah canım.. güzel haberlerini bekliyoruz bizi habersiz bırakma canım...

Cmasım ne oldu sana böyle... ters gidiyor gibi görünsede herşey gerçekte öyle olmasın inşallah... doktorun bir sorun görmesin ve tedavine devam et inşallah... canım... hep oku, hiç bir şey diyemezsen sürekli besmele çeki ayetel kürsü oku canım.. akşam okudum yazamadım çok üzüldüm hep dua ettim canım.. allah büyük ol derse yapabileceğimiz hiçbir şey yok...

ben bugün biraz daha iyiyim sanırım artık baş ağrım beni yavaş yavaş terkediyor çok şükür.. yarında çalışacağım şimdiden stres yaptım valla...

doktor araştırmasına başladım... ön görüşmeye gitmek istiyorum ama ayın 30.undan önce randevu vermiyorlar... Kızlar şimdilik Mustafa Bahçeci ile yola çıkmaya karar verdim.. onun hastası olan, bahçeci fulya da tedavi olan varsa ve düşüncelerini benimle paylaşırsa çoook sevinirim...

sevgiyle ve dua ile kalın... sizi ççooooookkk seviyor ve öpüyorum...

günaydın canım arkadasımmmmm

allah razı olsun senden hepinizdennnnnn,,

dün sabah 9:30 da opu ya girdim ve çok rahat geçti elhamdüllahhhhh

herşey yolunda rabbime binlerce şükür pazarı bekliyorum heyecanla :)))))

rabbim isteyen herkese bu cuma günü yüzü suyu hürmetine peygamber efendimizin hatırına sağlıklı bebeklerimizi kucağımıza lamak nasip etsin inşallah aminnnnnnnnnnnnnnnnn

cmasımmmmm canım arkadasım lütfen çok takılma böyle sakın rabbim nasip etmişsse ister 5 saat geç al ................

Sen dikkat tamam ama böyle takılıp kafayı yorma birşey olmaz allahın izniyle inan :)))

ben mesala 10 da iğne vurdur dediler ben gidiyordum 8:30 vurduruyordummmm herşey bahane inan .............

Benim göbeğim kızarmak ne kelimeki sanki çimdik çimdik olmus mosmor :)))))))

canimm hosgeldinn, kac yumurta toplandi hayatimm..

cmassssssssssssss anammmm sen bizim başımıza proffffffffffffff oldunnnn yapma canım benim okuma ilaç prospektüslerini oku başka bişey :))))))))))))))))))

valla dünden beri yüzüm beş karıştı.. Kendime az kızmadım...Neyse dr. sorun yok dedi... Herşey yolunda dedi. Hatta sen kür mü yaptın soğan keçiboynuzu vs?. dedi... yoooo dedim. siz inanmıyorsunuz diye yapmadım dedim.. sadece bol bol bal yedim dedim.

başka birşey demedim.. geçen ay bekleme ayımdı ve ben iki kere incir iki kere soğan kaynattım.. ve bir hafta bal tarçın çörekotu karışım kavanozumu işyerimdeki masamda kaşıkladım..yani kür mür değildi ne saati, belliydi ne düzenliydi o yüzden demedim birşey.. zaten geçen sefer kürlerlerle olmasz demişti bana...hevesimi kırmıştı..

rahim kalınlığını soracaktım konu değişti sonra da soramadım..Ama yuminin birini ölçtü 10mm dedi..şu anda iyiymiş yani gidişat..

cmassssssssssssss anammmm sen bizim başımıza proffffffffffffff oldunnnn yapma canım benim okuma ilaç prospektüslerini oku başka bişey :))))))))))))))))))

Tamam canım bir daha birşey yazmam! Ben sadece size de bir faydası olur sanmıştım..

(Bu arada düzeltilmemiş yazımı kopyalamışsın..Göbek çevresinden iğne olurken göbek hizasının alt-yanlarına denk gelmeli...tekrar hatırlatayım. çünkü yanlış yazmışım düzeltmek boynumun borcu...Bundan sonra da zaten bildiklerimi yazma ukalalığını göstermem. Elbetteki siz benden daha iyi bilirsiniz sadece bazen hatırlatmak ve bazı şeylerin altını çizmek istemiştim. Ben bir bilgi bulduğumda hemen defterime not alıyorum.. mesela alişin anlattığı endo kalınlığı yumi büyüklüğü, ensuecenin bağışıklık serumu -ya da ümmünün ERA hakkında yazdıkları da benim sizlerden faydalanıp yeni aldığım notlarımdı. hatta herkes sadece pgt yi konuşurken ben zeytun sayesinde mikroarrayi burada öğrenmiştim.)

Sevgilerimle ..

ohhhhh. canım çok şükür.... elife katılıyorum, artık bir şeyler okuma... okudukça stres oluyorsun sen... no stres no panicc... a z kaldı az... canım bol yumin olsun inşallah... doktor adet söyledimi...

Hadi inşallah Allah tamamına erdirsin! Dün seni buralarda göremeyince merak etmiştim. Çok şükür opun başarıyla geçmiş. Şimdi kulağın telefondadır senin.. İnşallah hayırlı haberler verirler canım..Aminn!

cmas canim iyi olmana cok sevindim hep boyle kal hayatim bende artik kurle ugrasamiyorum yap yap yillardir biktim..hergun esimle beraber apitera kasikliyorum...

guzbahar cnm esimde 2 milyon sperm sorunu var morfoloji ve hareketlilik iyi oldugu icin doktorlar tedavilik durumu yok zaten tupde uc bes sperm bile yetiyor oda sizde var diyorlar..urologda inceledi rezerv azligi sorunumuz..

ummuseleme cnm bu era benimde cok ilgimi cekti birde pgt varmis galiba bunlari iyice arastiracam cnm..

ohhhhh. canım çok şükür.... elife katılıyorum, artık bir şeyler okuma... okudukça stres oluyorsun sen... no stres no panicc... a z kaldı az... canım bol yumin olsun inşallah... doktor adet söyledimi...

Tamam canım boşverin!...Herşey geçti zaten bu sabah dr.a muayene oldum..Tedavim devam ediyor..Tamam Güzbaharcım Elifoonun mesajını altınlayıp yazdığım gibi artık fazla kurcalamayacağım...! Çok da fazla uzun uzun yazdığımı anladım zaten! Gerek yokmuş!

Canım sen de Mustafa Bahçesi de karar kılmışsın! Hadi hayırlı olsun inşallah bu sefer herşey yolunda gider de bebeklerinizi kucağınıza alırsınız! Amin!

Sevgilerimle..

Öğrenir ogrenmez yazicam mutlaka

haydi kızlar cuma saati... hep beraber dua edelimmmm...

Edelim canım! Allah dualarımız kabul etsin inşallah! Bu sabah ta ben dr.dan gelince Alişe de dua ettim inşallah opusu başarılı sonuçlar getirsin diye..(3 kulhu bi elham).. ama İnşallah senin ve elifin sayesinde galiba ben de daha çok dualara ve Kuran'a başlıycam. İnşallah! Allah sizden ve hepinizden razı olsun!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…