Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

canım benim senin için diyorummmm kafanı niye sürekli bunlara takıyorsunnn farklı şeylere yoğunlaş bitanem benim çok güzel biliyorum bizi bilgilendiriyorsun ama yapma canım benimmm arkadasımmmmm biliyorummm bende çoğu şeyi burdan öğrendimmmm inan ama sen biraz dağıl bu aralar canım benimmm

birazdan size muhteşem bir dua yazıcam :))) süperrrrr

Kizlarrrrr offfff pofffff
1 yumi dolu cikti amma olgun degilmis. Sagda gelisen 12 mm lik folikul gorundu. Ona yarin tekrar bakilacak. Duruyorsa takip edilecek. Yani noluyorrr boyle. Hep zor hep zor. Buna da sukur tabii. Opuda bayilmafan hepinize dua ettim. Ayagimi sürüdüm. Unutmadim siziiii

Son düzenleme:
Benim canım arkadaşlarımmmm :))))

100 kere besmele

100 kere istiğfar

100 kere lailaheillah

100 kere salavati fatih .... Ve okuduktan sonra hasıl sevabı s.a.v efendimize hediye ettim deyin

ve niyet ettim allah rızası için ismi azamlı elhamı şerifi okumaya 41 adet okuyun ve s.a.v hediye edinnnn

Canim cmasim arkadaslar okudukca stres olmandan bahsediolar yoksa yazdiklarin tabiki faydali seyler ve hepimizin isine yarayacak seyler buna kirilma darilma burada birbirimizi rahatlatmak icin variz bebegim seni seviyorum tedavin hayirli olsun booll embriyolu bebekli olsun insallahhh ama icimden gecen sen bu tedavide hamile kalacaksin hayirlisiyla

İnşallah arkadaşım...niyet ettin ya gerisi gelir inşallah... allah hepimizden razı olsun... ne güzel bir aile olduk burada...

Canlarım canım arkadaslarım

11 tane yumiş toplandı maşallah subhanallahhhh,

9 u sağlam çıktı

7 si döllendi maşallah subhanallahhh elhamdüllahhhhh

ne olur dualarınızı eksik etmeyin pazar günü ne olucak

canim bizlere gerekli olan zaten bir yumurta benimde bir keresinde bir tane toplanmis oda tutmustu beta hcg 186 cikmisti sonra vucudum disari atti(

hic canini sikma insallah dollenecekte tutacakta..

anladım canım, bizdede sperm 2 milyon ama morfoloji ve hareket ne yazık ki sıfır.. Rabbim nasip ederse olacak, etmezse yapılacak bir şey yok...

canım öncelikle bana sanki sen yazdıkça daha çok stres oluyosun, kafana daha çok takıyorsun gibi geldi... ondan artık okuma dedim.. sen yanlış anladın... sen bizim canımızsın...

bu arada mustafa bahçeciye karar verdim ama 30. ocaktan önce randevu vermiyorlar... benim de daha evvel almam gerekiyor.. içimden o geçiyor arada bir de erbil yağmur takılıyor.. hani diyorlarya her zman mustafa bahçeciyi bulamazsın o zamanda erbil beyi isterim artık... allahım bunlar son tedavimiz olsun... ve sonu güzel olsun inşallah...

Alisim... inşallah diğer folikül dolu çıkar canım... şükür elbet... tek drdimiz bu olsun... etrafa baktığımzda öyle çook dert var ki canım... hastalık, çaresizlik.... biz inandıkça, istedikçe allah bizim de derdimize derman verecek inşallah...

canım allah razı olsun, yalnız ismi azamlı elhamı şerif hangi dua, yazar mısın bi tanem...

masallahh diimm cnm ne guzel hayatim insallah ikizlerin olacak... gercekten sonuclarin harika canim 18 lik kiz gibi boll boll olmus.. canmm insallah boyle guzelce devamm edecek...

Maşallah canım arkadaşım..Çok şükür!!! Çok sevindim canım senin bu dr sana farklı bir yöntem uygulamıştı. İlk önce baskılamıştı hatta doğum kontrol hapı vermişti adetine kadar di mi? Vay canına işini biliyormuş demek! Veee tabi ki 18'lik kız Elif! (Gözümün önüne senin mini deri elbisen geldi yine yine!!)
Canım senin ilk denememde kaç yumin vardı? amh sonucun ne? Neyse Elifçim hayırlı uğurlu olsun inşallah! Bize de umut oluyorsun! Haaa inşallah pazara kadar hepsi gelişir de transferden arta kalanları dondurup saklarsınız di mi? AAA bişey daha bişey daha senin dr.un sana pgt yapacaktı di mi? pgt mi microarray mi yapılacak?

Allah razı olsun Elifçim hangisini yapayım önce bilemiyorum.. Bir başlıycam pir başlıycam inşallah! Güzbaharında duaları vardı.. Çok teşekkürler! Hatırladığım kadarıyla puffyde çok okumuş çok dualar etmişti..Allah kabul etti dualarını onun. İnşallah bizim de eder.Amin!

Alişçim çok şükür diyelim...Bak dualarımız kabul oluyor canım.. Opuda ortaya çıkan diğer folikül için çok çok şükredelim. dua edelim..İnşallah o da istenilen gibi gelişir ve opun olur döllenir ve transferin olur.. Allah büyüktür. Opu da bile bizi düşünüp bize dua etmişsin Allah razı olsun canım benim...Biz de senin için burdan dualarımızı ettik.!

Sevgilerimle...

Canım ben de seni seviyorum..İnşallah içinden geçenler çıkar! Çok sevindim böyle diyince!

canım allah razı olsun hepinizden evet doktorumdan çok memnunum gen-art aysun baltacı süper biri en önemlisi bismilah diyerek başlıyorrrrrr

ilk denemede 13 tane vardı :)))

pazara kadar hepsi gelişir inşallahhhh ve pazar günü pgt yapılacak allahın izniyle

Elif çok sevindim canım ya maşallah subhanallah senin uzun protokolmüydü bende şimdi uzun protokol uyguluyorum da ondan sonrdum

Alişçim şimdi birşey soracam : sen bu sabah opunu oldun ya bu opu esnasında diğer folikülü gördüler ölçtüler ama ona dokunmadılar öyle mi? Sen opuda baygındın tabi! Peki bu kalan folikül için nasıl bir tedavi oluyor şu anda yani yumi geliştirme iğnesine mi veya onunla beraber antagonist diğer iğneye mi başladınız? Daha geçen gün çatlatma iğnesi oldun ya bu folikül birkaç gün içinde büyüyünce ona da çatlatma verecekler mi? Aslında en çok şunu merak ediyorum bir hafta içinde peşpeşe opu olur mu?

Ben salı günü tekrar dr.a gideceğim ve ozaman söyliyeceğim ki: Her bir yumurtamın büyüklüğünü ayrı ayrı ölçün ve sadece uygun olanları opuda alın! Kalanlara dokunmayın! Onlar için sonraki günlerde tekrar opu istiyorum! olur di mi?

elif çok sevindim canım ya maşallah subhanallah senin uzun protokolmüydü bende şimdi uzun protokol uyguluyorum da ondan sonrdum

canım benimki uzun protokol evet allah isteyen herkese tez zamanda nasip etsin peygamber efendimizin hatırına rabbim herkese anne olmaya bebişi ile eve gelmeyi sağlıkla nasip etsin aminnnnnnn

Kızlar selamlar...

Ayyy bugün çok yoğundum ara ara bakabildim ancak şimdi girebiliyorum...

Elif 13 yumi harika bir haber.... gözün aydın... deri elbise bekliyorlarmış annelerinden :))

Alısalıs bizim yaş grubumuzun yaşayabileceği sorunlar bunlar ... arkadaşım hiç moralini bozma... inşallah rabbim hepimiz için en hayırlı olanı verecek...

cmas seninde tedavin hayırlı olsun... tedavi döneminde aklen - fiziken pek bi dağınık oluyorsun :)))) bazı hataları hepimiz yapabiliyoruz çok dert etme .... herşey olacağına varıyor... bu arada kızları yanlış anlama .... ben senin farklı bir benzerin olarak seni çok iyi anlayabiliyorum.. özellikle tedavi dönemlerinde tüp tedavisine dair ne varsa tekrar tekrar okuyorum.. 4. deneme sonrasında neredeyse yeni tüp bebek uzmanı kadar bilgi sahibi oldum desem yeri... ancak özellikle tedavi sürecinde bunlar bizim sürekli kafamızı karıştırıyor... tabiki bilgilerimizi - yaşadıklarımızı burada paylaşacağız ki bilmeyen yaşamayan diğer arkadaşlar kendi başlarına gelmeden öncesinde bilgi sahibi olsunlar.... zaten bu sitenin amacı da bu.... senin yazımlarındaki gergin halin dolayısı ile arkadaşlar öyle yazmışlardır... ne yalan söyleyeyim bende benzer düşündüm... dur bi sakin ol... özellikle tedavi döneminde olduğun için stressiz olman gerekiyor.... umarım senin yumilerinde gelişip embriyo ve bebişe dönüşecek inşallah ... doktorun kaç yumi gördü ?

Aa canım tedavin hayırlı olsun tekrar başladın demek! eylül-ekim topiğindeydik beraber!

canım ben sana kaç kere mesaj yazdım ama sen görmedin herhalde bende cevap yazmak istemiyor diye sesimi çıkarmadım evet başladım lucrin kullanıyorum regl olunca gidicem gonal-f başlayacağız muhtemelen bu ayın sonlarında transferim gerçekleşmiş olur Allah'ın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…