- Konu Sahibi akideciknane
-
- #7.201
Tamam canım bir daha birşey yazmam! Ben sadece size de bir faydası olur sanmıştım..
(Bu arada düzeltilmemiş yazımı kopyalamışsın..Göbek çevresinden iğne olurken göbek hizasının alt-yanlarına denk gelmeli...tekrar hatırlatayım. çünkü yanlış yazmışım düzeltmek boynumun borcu...Bundan sonra da zaten bildiklerimi yazma ukalalığını göstermem. Elbetteki siz benden daha iyi bilirsiniz sadece bazen hatırlatmak ve bazı şeylerin altını çizmek istemiştim. Ben bir bilgi bulduğumda hemen defterime not alıyorum.. mesela alişin anlattığı endo kalınlığı yumi büyüklüğü, ensuecenin bağışıklık serumu -ya da ümmünün ERA hakkında yazdıkları da benim sizlerden faydalanıp yeni aldığım notlarımdı. hatta herkes sadece pgt yi konuşurken ben zeytun sayesinde mikroarrayi burada öğrenmiştim.)
Sevgilerimle ..
Tamam canım bir daha birşey yazmam! Ben sadece size de bir faydası olur sanmıştım..
(Bu arada düzeltilmemiş yazımı kopyalamışsın..Göbek çevresinden iğne olurken göbek hizasının alt-yanlarına denk gelmeli...tekrar hatırlatayım. çünkü yanlış yazmışım düzeltmek boynumun borcu...Bundan sonra da zaten bildiklerimi yazma ukalalığını göstermem. Elbetteki siz benden daha iyi bilirsiniz sadece bazen hatırlatmak ve bazı şeylerin altını çizmek istemiştim. Ben bir bilgi bulduğumda hemen defterime not alıyorum.. mesela alişin anlattığı endo kalınlığı yumi büyüklüğü, ensuecenin bağışıklık serumu -ya da ümmünün ERA hakkında yazdıkları da benim sizlerden faydalanıp yeni aldığım notlarımdı. hatta herkes sadece pgt yi konuşurken ben zeytun sayesinde mikroarrayi burada öğrenmiştim.)
Sevgilerimle ..
Edelim canım! Allah dualarımız kabul etsin inşallah! Bu sabah ta ben dr.dan gelince Alişe de dua ettim inşallah opusu başarılı sonuçlar getirsin diye..(3 kulhu bi elham).. ama İnşallah senin ve elifin sayesinde galiba ben de daha çok dualara ve Kuran'a başlıycam. İnşallah! Allah sizden ve hepinizden razı olsun!
Kizlarrrrr offfff pofffff
1 yumi dolu cikti amma olgun degilmis. Sagda gelisen 12 mm lik folikul gorundu. Ona yarin tekrar bakilacak. Duruyorsa takip edilecek. Yani noluyorrr boyle. Hep zor hep zor. Buna da sukur tabii. Opuda bayilmafan hepinize dua ettim. Ayagimi sürüdüm. Unutmadim siziiii
cmas canim iyi olmana cok sevindim hep boyle kal hayatim bende artik kurle ugrasamiyorum yap yap yillardir biktim..hergun esimle beraber apitera kasikliyorum...
guzbahar cnm esimde 2 milyon sperm sorunu var morfoloji ve hareketlilik iyi oldugu icin doktorlar tedavilik durumu yok zaten tupde uc bes sperm bile yetiyor oda sizde var diyorlar..urologda inceledi rezerv azligi sorunumuz..
ummuseleme cnm bu era benimde cok ilgimi cekti birde pgt varmis galiba bunlari iyice arastiracam cnm..
Tamam canım boşverin!...Herşey geçti zaten bu sabah dr.a muayene oldum..Tedavim devam ediyor..Tamam Güzbaharcım Elifoonun mesajını altınlayıp yazdığım gibi artık fazla kurcalamayacağım...! Çok da fazla uzun uzun yazdığımı anladım zaten! Gerek yokmuş!
Canım sen de Mustafa Bahçesi de karar kılmışsın! Hadi hayırlı olsun inşallah bu sefer herşey yolunda gider de bebeklerinizi kucağınıza alırsınız! Amin!
Sevgilerimle..
Kizlarrrrr offfff pofffff
1 yumi dolu cikti amma olgun degilmis. Sagda gelisen 12 mm lik folikul gorundu. Ona yarin tekrar bakilacak. Duruyorsa takip edilecek. Yani noluyorrr boyle. Hep zor hep zor. Buna da sukur tabii. Opuda bayilmafan hepinize dua ettim. Ayagimi sürüdüm. Unutmadim siziiii
Benim canım arkadaşlarımmmm :))))
100 kere besmele
100 kere istiğfar
100 kere lailaheillah
100 kere salavati fatih .... Ve okuduktan sonra hasıl sevabı s.a.v efendimize hediye ettim deyin
ve niyet ettim allah rızası için ismi azamlı elhamı şerifi okumaya 41 adet okuyun ve s.a.v hediye edinnnn
Canlarım canım arkadaslarım
11 tane yumiş toplandı maşallah subhanallahhhh,
9 u sağlam çıktı
7 si döllendi maşallah subhanallahhh elhamdüllahhhhh
ne olur dualarınızı eksik etmeyin pazar günü ne olucak
9 u sağlam çıktı
Allah razı olsun Elifçim hangisini yapayım önce bilemiyorum.. Bir başlıycam pir başlıycam inşallah! Güzbaharında duaları vardı.. Çok teşekkürler! Hatırladığım kadarıyla puffyde çok okumuş çok dualar etmişti..Allah kabul etti dualarını onun. İnşallah bizim de eder.Amin!Benim canım arkadaşlarımmmm :))))
100 kere besmele
100 kere istiğfar
100 kere lailaheillah
100 kere salavati fatih .... Ve okuduktan sonra hasıl sevabı s.a.v efendimize hediye ettim deyin
ve niyet ettim allah rızası için ismi azamlı elhamı şerifi okumaya 41 adet okuyun ve s.a.v hediye edinnnn
Alişçim çok şükür diyelim...Bak dualarımız kabul oluyor canım.. Opuda ortaya çıkan diğer folikül için çok çok şükredelim. dua edelim..İnşallah o da istenilen gibi gelişir ve opun olur döllenir ve transferin olur.. Allah büyüktür. Opu da bile bizi düşünüp bize dua etmişsin Allah razı olsun canım benim...Biz de senin için burdan dualarımızı ettik.!Kizlarrrrr offfff pofffff
Canim cmasim arkadaslar okudukca stres olmandan bahsediolar yoksa yazdiklarin tabiki faydali seyler ve hepimizin isine yarayacak seyler buna kirilma darilma burada birbirimizi rahatlatmak icin variz bebegim seni seviyorum tedavin hayirli olsun booll embriyolu bebekli olsun insallahhh ama icimden gecen sen bu tedavide hamile kalacaksin hayirlisiyla
maşallah canım arkadaşım..çok şükür!!! çok sevindim canım senin bu dr sana farklı bir yöntem uygulamıştı. Ilk önce baskılamıştı hatta doğum kontrol hapı vermişti adetine kadar di mi? Vay canına işini biliyormuş demek! Veee tabi ki 18'lik kız elif! (gözümün önüne senin mini deri elbisen geldi yine yine!!)
canım senin ilk denememde kaç yumin vardı? Amh sonucun ne? Neyse elifçim hayırlı uğurlu olsun inşallah! Bize de umut oluyorsun! Haaa inşallah pazara kadar hepsi gelişir de transferden arta kalanları dondurup saklarsınız di mi? Aaa bişey daha bişey daha senin dr.un sana pgt yapacaktı di mi? Pgt mi microarray mi yapılacak?
9 u sağlam çıktı
Aa canım tedavin hayırlı olsun tekrar başladın demek! eylül-ekim topiğindeydik beraber!Elif çok sevindim canım ya maşallah subhanallah senin uzun protokolmüydü bende şimdi uzun protokol uyguluyorum da ondan sonrdum
elif çok sevindim canım ya maşallah subhanallah senin uzun protokolmüydü bende şimdi uzun protokol uyguluyorum da ondan sonrdum
Aa canım tedavin hayırlı olsun tekrar başladın demek! eylül-ekim topiğindeydik beraber!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?