Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Kizlar bebisimin kalbi ayiyor pıt pıt pıt yasadiklarimi anlattim karindan bir bakslim dedi daha bakar bakmaz yoooooo kalp atislari var dinleteyim demez mi Allah'im duntalar benim oldu hepinizde dualariniz için Allah razi olsun bana moral oldunuz siz olnasaydiniz ben kafayi yerdim herhalde

hiç sevmemmm ama ... ben demiştim... dilemiştimm.. şükürler olsunn

Kiz anacim öyle bir heyecanla yazmisim ki ne yazdığımı ben bile anlayamadım inşallah anlayabilirsiniz

inan bana aklım sendeydi cok sevindim bebisinin iyi olmasina insallah saglikla kucagina aldığın günleride gorecez

Canım çok sevindim. Allah tamamına erdirsin. Inşallah bebeğini kucağına aldığınıza görürüz inşallah

Ayyyy çok sevindim.Allah kucağına da almayı nasip etsin inş.

Cedrus bu muhtesem bir haber... harika cok sevindim. Insallah saglikla kucagina aldigin haberini alacagiz... lutfen hep en iyisini dusun olur mu ....

Rabbim herkese hakkinda en hayirli olani yasatir insallah...

tavsiyene uymaya calisacam arkadasim

bak been de şimdi sana bir fal baksan, sonraki ay kaç yumoşum olur diyecektim ya,,, tühh tutturamadın canım beeee

adet gelmiş inşallah tedavin hayırlısıyla başlar. güzel haberlerini alırız.

Bugün söyleyeceğim her şey kuyruklu olurdu zaten Bi sakinleşeyim, bakarım...
İnşallah başlarız bu defa. İnşallah güzel haberler verebilirim...

:119::119::119::119::118::118::118::118:

oh cok sukur cedruscum nasil sevindim anlatamam. gerci ben tahmin ediyordum duyacagini kendi tecrubemide goze alarak tabii.

rabbim saglikla kucagina almayida nasip etsin insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…