- Konu Sahibi akideciknane
-
- #10.501
breezeyim maşallah bir gelmişsin pir gelmişsin, tallı dilli pozitif arkadaşım. herşeyin yolunda olması çok sevindirici. Hayırlı doğum haberlerini de alacağız inşallah, ama elifimi şimdiden başgöz etmeye çalışmasan diyorum
yaa kumrum derdim o ki, kızçem de anasına çeker , 36 sında evlenir , bebek falan sıkıntıya girmesin yavrucak
sen de biliyorsun neler neler yaşadık , duyduk bu dr milletinden
tamamen anne yüreği benim ki yani
senin de bir haberini alsaydım
Kizlar bebisimin kalbi ayiyor pıt pıt pıt yasadiklarimi anlattim karindan bir bakslim dedi daha bakar bakmaz yoooooo kalp atislari var dinleteyim demez mi Allah'im duntalar benim oldu hepinizde dualariniz için Allah razi olsun bana moral oldunuz siz olnasaydiniz ben kafayi yerdim herhalde
Kizlar bebisimin kalbi ayiyor pıt pıt pıt yasadiklarimi anlattim karindan bir bakslim dedi daha bakar bakmaz yoooooo kalp atislari var dinleteyim demez mi Allah'im duntalar benim oldu hepinizde dualariniz için Allah razi olsun bana moral oldunuz siz olnasaydiniz ben kafayi yerdim herhalde
hiç sevmemmm ama ... ben demiştim...dilemiştimm.. şükürler olsunn
inan bana aklım sendeydi cok sevindim bebisinin iyi olmasina insallah saglikla kucagina aldığın günleride gorecez
yaa kumrum derdim o ki, kızçem de anasına çeker , 36 sında evlenir , bebek falan sıkıntıya girmesin yavrucak
sen de biliyorsun neler neler yaşadık , duyduk bu dr milletinden
tamamen anne yüreği benim ki yani
senin de bir haberini alsaydım
tatlım söz en yakın zamanda vereceğim o muhteşem haberi. muhteşem süleyman geliyorrrrrr diye
bu arada kızı 18.de evlendirelim olsun bitsin , işi sağlama alalım haklısın. eeeee üniversiteyi nasıl okuyacak bu kız yahu.... hamilelik takviminde 2 nisan yazıyor, senin ki 1 nisan şakası yapıp 1 nisan da gelirse şaşmam. breezeyin kızı buuu..
cedrus şükürler olsun, yüreğime su serptin, maşallahhh
tatlım söz en yakın zamanda vereceğim o muhteşem haberi. muhteşem süleyman geliyorrrrrr diye
bu arada kızı 18.de evlendirelim olsun bitsin , işi sağlama alalım haklısın. eeeee üniversiteyi nasıl okuyacak bu kız yahu.... hamilelik takviminde 2 nisan yazıyor, senin ki 1 nisan şakası yapıp 1 nisan da gelirse şaşmam. breezeyin kızı buuu..
anasına çekerse zaten , 18 inde bile koca bulamaz kumrum kızçemm
1 nisan konusunda ise benim de ciddi endişelerim var... kızıma hamile kaldığım tarihte bir enteresan çünkü... eminim şu an sana yazarken , ayaklarıyla beni ittiren kızım , doğmasında da bir enteresanlık yapacaktır.
kumrum dilerim ki senin de bugünlerini görmek nasip olur bana... kendi hamileliğim kadar sevineceğim ve mutlu olacağımı biliyorsun
anasına çekerse zaten , 18 inde bile koca bulamaz kumrum kızçemm
1 nisan konusunda ise benim de ciddi endişelerim var... kızıma hamile kaldığım tarihte bir enteresan çünkü... eminim şu an sana yazarken , ayaklarıyla beni ittiren kızım , doğmasında da bir enteresanlık yapacaktır.
kumrum dilerim ki senin de bugünlerini görmek nasip olur bana... kendi hamileliğim kadar sevineceğim ve mutlu olacağımı biliyorsun
bulur anacım bulur şimdiki çocuklar zehir gibi maşallah hiç endişe etmeyelim bence. hayırlısı olsun onun bile zamanı belli aslında Allah katında değil mi ama.
nasıl mutlu olacağını kendi mutluluğumdan biliyorum, sizlerin gün gün herşeyini bilmek inan doğurmak gibi oldu bana da... HAYırlısını dileyelim. Elbet bugünler de geçecek, hep beraber oohhhh diyeceğiz, çiğdemleri tühhhh yapacağız. çok öpüyorum seni ve elif imi.
bulur anacım bulur şimdiki çocuklar zehir gibi maşallah hiç endişe etmeyelim bence. hayırlısı olsun onun bile zamanı belli aslında Allah katında değil mi ama.
nasıl mutlu olacağını kendi mutluluğumdan biliyorum, sizlerin gün gün herşeyini bilmek inan doğurmak gibi oldu bana da... HAYırlısını dileyelim. Elbet bugünler de geçecek, hep beraber oohhhh diyeceğiz, çiğdemleri tühhhh yapacağız. çok öpüyorum seni ve elif imi.
her zaman hayırlısı kumrum...
Elifim de senin kulağına bir şey fısıldıyorve ikimiz beraber öpüyoruz seni
Canım çok sevindim. Allah tamamına erdirsin. Inşallah bebeğini kucağına aldığınıza görürüz inşallah
Ayyyy çok sevindim.Allah kucağına da almayı nasip etsin inş.
cedrus şükürler olsun, yüreğime su serptin, maşallahhh
Acil kocakar geldiiiiii
Sol burun deliğini tıka, en az 5 dakika sağ burun deliğinden nefes al - ver. Bir de kulaklarına masaj yap sık sık. Kulak masajını yeni okudum hatta paylaştım ama burun işini önceden biliyorum. Denedim,, etkilendim. Tavsiye ederim...
bak been de şimdi sana bir fal baksan, sonraki ay kaç yumoşum olur diyecektim ya,,, tühh tutturamadın canım beeee
adet gelmiş inşallah tedavin hayırlısıyla başlar. güzel haberlerini alırız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?