- Konu Sahibi akideciknane
-
- #10.541
Kizlar bebisimin kalbi ayiyor pıt pıt pıt yasadiklarimi anlattim karindan bir bakslim dedi daha bakar bakmaz yoooooo kalp atislari var dinleteyim demez mi Allah'im duntalar benim oldu hepinizde dualariniz için Allah razi olsun bana moral oldunuz siz olnasaydiniz ben kafayi yerdim herhalde
canımm benimm çok sağoll... biraz stresli geçiyorr..
2 tane döllenme olmuş yarın transfer var ama yarın kaça bölünecekler hiç bilmiyorum çok risklii şu anda herşey
beklemekten başka çarem yok..
Kizlar bebisimin kalbi ayiyor pıt pıt pıt yasadiklarimi anlattim karindan bir bakslim dedi daha bakar bakmaz yoooooo kalp atislari var dinleteyim demez mi Allah'im duntalar benim oldu hepinizde dualariniz için Allah razi olsun bana moral oldunuz siz olnasaydiniz ben kafayi yerdim herhalde
canım benimm çok iyi tanımışsın doktor beyi gerçektende bekletmiyor yarın transfer var.. bizdede eşimde sorun var biliyorsun sperm sayısı 2 milyon ve hareket kötü.. benimde yumurta rezervim azaldı(
2 tane sağlıklı döllenme olmuş canım yarın 14.00 de çağırdılar transfer için.. ama yarına kaça bölünecekler belli değil daha bakalım heyecanla bekliyorum..inşallah olumsuz birşey olmaz.. transferin iptalinden korkuyorum daha önce onuda yaşadım.. transfer iptal olursa raporumda yanacak(
sen ne yaptın hayatım regly oldunmu..
Inşallah şu an tatlı tatlı uyuyorsundur , rüyanda bebeğini sevip okşa şu an,,,,,bak herşey yolundaymış canım benim sağlıkla kucağına Alasın inşallah,,,Sagolun kızlar iyiki varsiniz kimseye anlatmadim bir siz biliyorsunuz birde ust komsum dun aksamdan beri neler dusundum kaç kere kürtaj masasina yattim aileme esimin ailesine açıklamalar yaptim geçmiş olsunlari kabul ettim is yerinde gecmis olsun diyenlere nasip boyleymis dedim tek tek butun gece uyumak yerine tum bunlari yasadim
Çokkkkk sevindim...işte budur...Güzel haberler duyalımmmnekadar şekil varsa yapasım geldiii
Inşallah şu an tatlı tatlı uyuyorsundur , rüyanda bebeğini sevip okşa şu an,,,,,bak herşey yolundaymış canım benim sağlıkla kucağına Alasın inşallah,,,
Sağol bitanem hepinizin yanımda dualarınızla olduğunu biliyordum bu çok güzel bir duygu kedi gibi mırrrrrrrrrrrrrrrrrr diye bağırmak istiyorum şu anda
Çok sevindim arkadaşım Allah sağlıklıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
canım aret bey anne rahminde emriyonun daha hızlı bölünüdüğünü söylemişti laborutuvar ortamında fazla bekletmiyor o yüzden...2 günü transfer olmıştum iki denememde de...canımcığın sana taktikler vereyim ilk gitiğimde çok çekmiştim çünkü...saat 2 gibi çağırmışlardı iki denememde de...saat 1 gibi içeri alınıyosun eline bir litre su veriyolar bunu içmeye başla diyolar tabi sen löök diye içiyosun saat 2 de transfer diye birinici transferimde nerdeyse çatlıyodum o kadar sıkıştım beklemekten...transfer sonrasıda dayananmamıştım hemen sürgü istemiştim tabi yap yap bitmiyor tabi hertaraf tahmin edersin o kadar sudan sonra çünkü nerdeyse 3 litre su içmiştim ve aret bey trasfere saat 3 te başladı sıra bana gelene kadar 3 buçuk 4 oldu...neyse canım ikinci denememde taha tecrübeliydim sen suyunu yavaş yavaş iç canım...saat 3 ten önce aret bey transfere başlamıyor...bende adet oldum bugün bu arada canım cuma kontrolüm var kistim vardı inş gitmiştir gitmediyse kist için tedavi görmek istediğimi söyliycem...canım bölünme fazla olmasada aret bey transferi iptal etmez benim ikinci transferimde 2 bölünmüş emriyom ona ramen transfer olmuştum...canım Allahın izniyle yarın olucan inş transferini...dualarımız seninle canım...bizleri habersiz bırakma canım..
arkadaşlar biliyorsunuz bugün transferim var ve tutunma günlerini geçirene kadar en az 6-7 gün kadar internetden uzak duracağım.. benim vucudum çok hassas ve tepkili olduğu için herşeyden nem kapıyor.. riske girmek istemiyorum..
sizleri seviyorum hepinizi öpüyorum bol şans dileyiniz bana.. yakında görüşmek üzere..
arkadaşlar biliyorsunuz bugün transferim var ve tutunma günlerini geçirene kadar en az 6-7 gün kadar internetden uzak duracağım.. benim vucudum çok hassas ve tepkili olduğu için herşeyden nem kapıyor.. riske girmek istemiyorum..
sizleri seviyorum hepinizi öpüyorum bol şans dileyiniz bana.. yakında görüşmek üzere..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?