Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

umarım eksik bilgilerimi tamamlayabilmişimdir.

iyi akşamlar canım geçen yıl aynı şey benimde başıma gelmişti bthcg 2ye katlamıyordu memleketteki dr kürtaj yapalım demişti tüp bebek dr ilaçları kesme ilk test tarihinden sonra 15. günü bekleyelim demişti 15.günden sonra bthcg düşmeye başladı sonra ilaçları kestikten 5 6 gün sonra kanama gelmeye başladı senindeğerlerin bana göre daha iyi dış gebelikte bthcg daha yüksek oluyor diye biliyorum .canım moralini bozmadan bekle bence

Teşekkür ederin arkadaşım cok ümitli değilim ama göz göre görede düşük iğnesini olmak istemedim beklemeye devam :)

Başka bir doktorla görüş diyecektim ama gerek kalmamış. Transfer sonrası tüp bebek doktorunla devam etmek zorunda mısın? Öyle bir bağlayıcılığı var mı? Çünkü artık herhangi bir kadın doğum doktoruyla görüşebilirsin. Tüp bebek takibi yapabilen birileriyle çalışırsan sıkıntın da kalmaz. Benim görüşüm tabi...

Tabii ki zorundalık yok ilk sonucun pozıtıf oldugunu söylemek için aramıştım tekrarlamamı istedi vs devam etti bugun diğer dr a danıştım en azından aile dostumuz söyledikleri cok önemliydi benim için bekleme sürecine gectim herşey yaşayarak öğreniliyormuş canım o yüzden burdan paylaşımlarımız çok önemli birbirimize yol göstermek adına.......

Tabii ki zorundalık yok ilk sonucun pozıtıf oldugunu söylemek için aramıştım tekrarlamamı istedi vs devam etti bugun diğer dr a danıştım en azından aile dostumuz söyledikleri cok önemliydi benim için bekleme sürecine gectim herşey yaşayarak öğreniliyormuş canım o yüzden burdan paylaşımlarımız çok önemli birbirimize yol göstermek adına.......

Yüreğimden geçen, bebeğinin sağlıkla dünyaya gelmesi ve yaşadıklarını unutturması. İnancını kaybetme. Sen yapabileceklerini yaptın. Bundan sonrası Allah' ın bileceği şey...

hamile kalmak için dua gebe kalmak için dua hamile kalma duası.Yerin ve Göğün dua üstüne kurulduğunu unutmayın arkadaşlarım. Şimdi hamilelikte sorun yaşayan ve bir türlü gebe kalamayan arkadaşlarımız dua.
1. "İnne rabbeke hüve'I-hallâku'l-alîm." = "Muhak*kak ki Rabbin her türlü yaratma şeklini bilir." âyetini gecele*ri 1267 kere tekrar eder ve bunu üç ay boyunca sürdürür.
2. Veya; "Fallâhu hüve'l-veliyyü ve hüve yuhyî" = "Muhak*kak ki Allah dosttur ve yaratandır." âyetini beraber olmadan önce 289 kere tekrar eder.
3. Veya; "HüvaIIahü'l-hâliku'l-bâriü" = "O yaratandır ve yok*tan var edendir." âyetini 1054 kere tekrar eder.)
4. Veya; Tıbbî bir arızası olmamak şartıyla, çocuğu olmayan bir kadın, eğer aybaşı halinden üç gün sonra, öğle saatlerine ya*kın bir zamanda temiz bir kâğıt üzerine 110 defa "Bismillâ-hirrahmânirrahîm" yazıp o kâğıdı üzerinde taşıyarak eşiyle beraber olursa, Allah'ın izniyle hâmile kalır. (Hâmile kalın*caya kadar kâğıdı üzerinde taşımalıdır.)

Kaynak Linki : http://www.meleklermekani.com/threads/hamile-kalmak-icin-dua.172289/

Yüreğimden geçen, bebeğinin sağlıkla dünyaya gelmesi ve yaşadıklarını unutturması. İnancını kaybetme. Sen yapabileceklerini yaptın. Bundan sonrası Allah' ın bileceği şey...

cookk teşekkür ederim herkes için inşallah hayırlısı olur

Merhaba. Bende bahçesi Fulya'ya gidiyorum. Dr um Erbil bey. Benimde bu 3. Denemem ilaçları kullanıyorum. Senin Dr kim. Memnunmusun

en iyisini yapmışsın canım kısmetinde varsa o bebiş gelecek bir şakilde rahat ol sadece ve biraz bekle hayırlısı olur inşallah

selam kızlar.. .. bu gün duaya ihtiyacım var... daha önca iki düşük yapmıştım ve genetik tanı ile tüp bebeğe başlayacaktık historoskopi için adet beklerken çift çizgiyle şok oldum... .. sevinemedim bile.. aynı şeyi yaşamaktan korkuyorum... bu akşam doktora gideceğim... dua edin bebiş görünsün.. ve o minik pıtırtıyı duyalım.... yaş :42... gebelik haftası: 7... bir üçüncü kaybı kaldıramıcam....

Günaydın; hakkında hayırlısı olsun, umarım sağlıklı bebişin olur.

İnşallah güzel bi kese görürsün ve pıt pıt ları duyarsın

Öncelikle hayırlı uğurlu olsun.Sanırım doğal yoldan oldu.Ne güzel.

Sevgili arkadaşım önce iyi düşünüyoruz pozitif oluyoruz bu çok önemli.Bak sen ne güzel hamile kalmışsın burada hamile kalıp çift çizgiyi görmeyi isteyen o kadar çok insan var kii ( En başta bennn:)))))

İnşallah güzel haberler verir doktorun ve bebeğini tüp bebek tedavisine gerek kalmadan kucağına alırsın..

Allah isteyen herkese nasip etsin inş..

Herkese hayırlı cumalar diliyorum Rabbim bu güzel günlerin hatırına dualarımızı kabul etsin O'na açılan ellerimizi boş çevirmesin inşallah

Sabah sabah ne güzel bir haber bu. Aklına kötü şeyler getirme. Tadını çıkar. Yapılacak testlerden bebeğe zarar vermeyecek olanlarını yaptır, tedbirini al, sonra da bebeğinle geçireceğin sağlıklı bir hamileliğe ve sağlıklı anneliğe hazırlan. Burada doğal hamile kalmak umudunu bile rafa kaldıranlar varken, ne kadar şanslı olduğunun farkına var. Allah hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin. Biz sana da dua ederiz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…