- 14 Eylül 2010
- 5.771
- 4.993
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #12.841
Herkese hayırlı cumalar diliyorum Rabbim bu güzel günlerin hatırına dualarımızı kabul etsin O'na açılan ellerimizi boş çevirmesin inşallah
Günaydın; hakkında hayırlısı olsun, umarım sağlıklı bebişin olur.
İnşallah güzel bi kese görürsün ve pıt pıt ları duyarsın
Öncelikle hayırlı uğurlu olsun.Sanırım doğal yoldan oldu.Ne güzel.
Sevgili arkadaşım önce iyi düşünüyoruz pozitif oluyoruz bu çok önemli.Bak sen ne güzel hamile kalmışsın burada hamile kalıp çift çizgiyi görmeyi isteyen o kadar çok insan var kii ( En başta bennn:)))))
İnşallah güzel haberler verir doktorun ve bebeğini tüp bebek tedavisine gerek kalmadan kucağına alırsın..
Allah isteyen herkese nasip etsin inş..
çok haklısın.. bir an kendimi bencil hissettim.inşallah o güzel çift çizgi haberini senden ve bekleyen diğer tüm anne adaylarından duyarız.. hepimiz olumlu ve güzel düşünüyoruz:) teşekkürler
selam kızlar.. .. bu gün duaya ihtiyacım var... daha önca iki düşük yapmıştım ve genetik tanı ile tüp bebeğe başlayacaktık historoskopi için adet beklerken çift çizgiyle şok oldum... .. sevinemedim bile.. aynı şeyi yaşamaktan korkuyorum... bu akşam doktora gideceğim... dua edin bebiş görünsün.. ve o minik pıtırtıyı duyalım.... yaş :42... gebelik haftası: 7... bir üçüncü kaybı kaldıramıcam....
Amin... Görünmüyordun epeydir. İyisin değil mi?
Sabah sabah ne güzel bir haber bu. Aklına kötü şeyler getirme. Tadını çıkar. Yapılacak testlerden bebeğe zarar vermeyecek olanlarını yaptır, tedbirini al, sonra da bebeğinle geçireceğin sağlıklı bir hamileliğe ve sağlıklı anneliğe hazırlan. Burada doğal hamile kalmak umudunu bile rafa kaldıranlar varken, ne kadar şanslı olduğunun farkına var. Allah hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin. Biz sana da dua ederiz...
Merhaba, hoşgeldin... Hem de karnında bebenle gelmişsin, ne güzel. Allah sağlıkla kucaklamayı da nasip etsin
iyiyim canım yarın doktor kontrolümüz var cinsiyetimiz kesinleşecek gerçi diğer doktor kesin dedi ama insan yinede sonradan değişenleri duyunca tedirgin oluyo
iyiyim canım yarın doktor kontrolümüz var cinsiyetimiz kesinleşecek gerçi diğer doktor kesin dedi ama insan yinede sonradan değişenleri duyunca tedirgin oluyo
Haydi bayanlar haydiiiiiii, kapanın elinde kalıyoooo
Merhaba. Bende bahçesi Fulya'ya gidiyorum. Dr um Erbil bey. Benimde bu 3. Denemem ilaçları kullanıyorum. Senin Dr kim. Memnunmusun
Arkadaşlar biraZ önce Dr kontrolünden geldim. Ilaçlara başlayalı 4. Gün olmasına rağmen sağda 4mm 2 tane , 1 tanede 6mm büyümüş. Sizce nasıl. Dahada artırmak için neler yapabilirim yardımmm
Ayayyyyyy ayyyy maşalllhhhhh ben buna talibim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?