Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

aranıza çok katılamıyorum ama kalbim sizinle ve dualarımdasınız... benim 4. deneme. hiçbirinde de transfer aşamasına bile gelinemedi, yumurtalarım erkenden çatlıyor ve beni terk ediyor... vardır bunda da bir hayır... yarın ultrason var bakalım ne olacak iğne tedavisi 4. gündeyim... dualarım sizinle...

Arkadaş bu tüp bebeğin her aşamasında bir risk durumu var.O yüzden hayallerimi finish çizgisinde kurmuyorum hiç.Atlayacağım level'a göre olumlu olumsuz hayallerim ;)
Bugün catlatma iğnesi verilecek bana ama bunu okuduktan sonra çatlatmadan iğneye kavuşmak ilk hedefim oldu mesela :)

Bu sefer inşaallah aynı şeyleri yaşamazsın canım.Rabbim hayırlısını versin.Yardımcın olsun.

evet limon suyu iyi gelir.turşu sakın yeme tuzlu şeyler yeme yat sadece tuvalete kalk. geçmiş olsun dualar seninle

coraspirin coçuğa bişey yaapmaz diye biliyorum nette araştır bence,limonun sakıncası yok yesende olur içsende olur.derin nefes al coçuğa oksijen gitsin ayol aynı şeyleri yaşadım umudunu kaybetme.dr bişey bulamayınca pırtılaşma diyor.bulunmadan sorun belli olmaz ALLAH yar ve yardımcın olsun

coraspirin coçuğa bişey yaapmaz diye biliyorum nette araştır bence,limonun sakıncası yok yesende olur içsende olur.derin nefes al coçuğa oksijen gitsin ayol aynı şeyleri yaşadım umudunu kaybetme.dr bişey bulamayınca pırtılaşma diyor.bulunmadan sorun belli olmaz ALLAH yar ve yardımcın olsun
Nasıl oldu sende arkadasim

Nasıl oldu sende arkadasim
tüp bebekte ve normal hamilelikte yaşadım ama stres korku coktu kalp çarpıntısı vardı dr önemli ikinci bir dr şart bizim gibilere.ve ben yatmadım yatamadım şimdi drlar iğne şart diyor pırtı olsun olmasın yapılması lazım. rabbimde kısmet etmedi.ama bende kanamada olmadı herkes farklı.neler neler oluyor .sen dua et rabbime bizde edelim senin için arkadaşım nefes alışlarında önemli pırtı kalp atışlarıyla anlaşıyor bence.

tüp bebekte ve normal hamilelikte yaşadım ama stres korku coktu kalp çarpıntısı vardı dr önemli ikinci bir dr şart bizim gibilere.ve ben yatmadım yatamadım şimdi drlar iğne şart diyor pırtı olsun olmasın yapılması lazım. rabbimde kısmet etmedi.ama bende kanamada olmadı herkes farklı.neler neler oluyor .sen dua et rabbime bizde edelim senin için arkadaşım nefes alışlarında önemli pırtı kalp atışlarıyla anlaşıyor bence.
Son ne demek istedin arkadaşım. Pirti kalp atislariyla

Arkadaş bu tüp bebeğin her aşamasında bir risk durumu var.O yüzden hayallerimi finish çizgisinde kurmuyorum hiç.Atlayacağım level'a göre olumlu olumsuz hayallerim :KK66:
Bugün catlatma iğnesi verilecek bana ama bunu okuduktan sonra çatlatmadan iğneye kavuşmak ilk hedefim oldu mesela :)

Bu sefer inşaallah aynı şeyleri yaşamazsın canım.Rabbim hayırlısını versin.Yardımcın olsun.
Aminnn canım hepimiz için amin...

Hatta evde coraspirin var icimmi.

Ilac almanla ilgili birsey diyemem canim, doktorun vermesi gerekir diye düsünüyorum yanlis birsey yapmayalim Coraspirin icen veya doktorun önermesini bilen arkadaslar, yorum yapip yardimci olacaktir. yinede doktorun vermesini bekle derim evde var diye icme , bekleyelim biraz arkadaslar yorum yaptikca doktorunla ne konusacagin konusundada netlesirsin. biliyorsun bazen doktorumuza bizim sormamiz gerekiyor, bir cirpida hemen her sorumuza cevap alamiyoruz.

Ilac almanla ilgili birsey diyemem canim, doktorun vermesi gerekir diye düsünüyorum yanlis birsey yapmayalim Coraspirin icen veya doktorun önermesini bilen arkadaslar, yorum yapip yardimci olacaktir. yinede doktorun vermesini bekle derim evde var diye icme , bekleyelim biraz arkadaslar yorum yaptikca doktorunla ne konusacagin konusundada netlesirsin. biliyorsun bazen doktorumuza bizim sormamiz gerekiyor, bir cirpida hemen her sorumuza cevap alamiyoruz.
Evet öyle icmedim saten.limon suyu içtim. Çok korkuyorum.bilmiyorum benim gibi gelişimi 2 hafta geri olupta ilerleyen varmi.baktım diğer sayfalara olan var lakin ilerlemeyen çok ilerleyen az

Evet öyle icmedim saten.limon suyu içtim. Çok korkuyorum.bilmiyorum benim gibi gelişimi 2 hafta geri olupta ilerleyen varmi.baktım diğer sayfalara olan var lakin ilerlemeyen çok ilerleyen az
Sen elinden geleni yapiyorsun, saglikli dogsun temennimiz odur sen yinede rahat olmaya calis, olumsuz düsünme annenin ruh halinden anne karninda bebek etkileniyormus. coraspirini doktorun verirse en azindan pihtilasma yüzdesine göre dozu belirler. asiri veya eksik doz kullanimi zarar verebilir, operasyon oldugumda bende yüksek doz aspirin kullandigim icin, gebelik yasakti gerci ilaci biraktim hala öylede, kan dolasimini cok hizlandirmakta dogru degil bunu yazmak istedim.

Sen elinden geleni yapiyorsun, saglikli dogsun temennimiz odur sen yinede rahat olmaya calis, olumsuz düsünme annenin ruh halinden anne karninda bebek etkileniyormus. coraspirini doktorun verirse en azindan pihtilasma yüzdesine göre dozu belirler. asiri veya eksik doz kullanimi zarar verebilir, operasyon oldugumda bende yüksek doz aspirin kullandigim icin, gebelik yasakti gerci ilaci biraktim hala öylede, kan dolasimini cok hizlandirmakta dogru degil bunu yazmak istedim.
cok teşekkür ederım

Canım moralini bozma nolur.. Her işte bir hayır vardır.. Sen de @2220 şifacımızın önerisi yoğurt+çörekotuyağı +bal yap.. Ya da @2220 başka öneride de bulunur sana..
Portakal kardeş ruhunu iyileştirme teknikleri yazıyor.. Ben çok faydalanıyorum hepsinden Allah Razı olsun..

Balım senden de allah razı olsun..
Tasalanma yok. Bir baktim geriye bunca yil nasil bos gecmis. Oldu olacsk diye ne cok sey kaçırmışım en çok ta kendimi.
O yüzden bu yılı şifalanma olarak belirledim kafamda. Bereket yılı...
Ruhumuzu bedenimizi sevecegiz ki bebişlerde bizi sevsin. Artik gelip geri dönmesinler..
Güzel düşünelim hayaller kuralim. Ibadet edelim. Biraz dünyaya uzaktan bakalım sonra her şey guzel olacaktır eminim..
Sorunlu oldugum insanlara bakiş açımı degistirdim ve onlari kabullendim. Çok vermekten kaçinip gerektigi kadarina yoneldim.. hedefim hep sevgi. Kalbimle düşünmeye devam ediyorum..
Sanirim hayatim degismeye ve cevrem degismeye basladi:))
Hepinize kocamannn sariliyorum.
Suan Eminonunde gezmeye devam ediyoruz o yuzden fuara yetisemeyecgim. Muhtemel yarina kaldi Lulinda Lulinda mı görmek.

:KK36:

yok canım benim..
pazar günü Ankara ünv. de gümrük müş. yard. sınavım var bakalım artık hayırlısı diyorum..
siz kahveleri içmişsiniz bende şu anda fırına kabuklu patates attım beklerim hayatım.. soba gözünde yapardı annem biz küçükken aynı tadda olmasada idare edeceğiz..

Soba dedin bak kalbim çarpti..
Ne severim sobayii anlatamam:))
Benim yerime ekmek kizart ustunde ohhh afiyet olsun

benim hayatımde herşey hep çok zor oldu canım, aklına ne gelirse...
eğitimde istediğim bölüm olmadı, evlilik tonla saçma ilişkiden sonra oldu, iş hayatında 18 yıl hep yoğun yıpranmayla geçti, şimdide bebek konusu yıllardır zorluyor.. kolaylık üstüne kurulu hiçbirşeyim olmadı..
annem ben doğunca, benden önce 3 aylıkken vefat eden ablamın ismini bana koymuş devamlı pişman oluyor bu ismi koyduğuna üstünde çok ağırlık yaptı çok yoğun mutsuzluklar yaşadın der..

Bunu konusmak lazim biraz bakis aciaini artik degistirmek lazim simdi yuruyoeum yazamiyorum seni kocamann opuyorum

Şu anlatıp durduğum Sevginin Kökleri kitabında benzer bir durum vardı. Aynı isim değil ama kendisinden önce ölen kardeşin etkisinde bir danışan. Sembolik olarak temel aile fertlerinin yerine figüranlar ya da minik objeler koyarak ilişkileri düzenlemeye çalışıyorlar. Senin durumunda annenle birlikte rahmetli ablana bir mektup yazmak, birlikte dua okumak, onun aranızdan ayrılmış olmasının sevgi ve saygınızı değiştirmediğini, varlığının ve gidişinin farkında olduğunuzu yerini kimsenin doldurmaya çalışmadığını dile getirdiğinizde, senin üzerindeki yükün kalkacağını beyan eden bir uygulama. Ben sana uyarladım tabi. Sıkıcı, itici bir oyun gibi görünebilir belki. Ama mevlüt okutmak, hayır dağıtmak gibi uygulamaların da benzer mantıkla ortaya çıktığını bilmek etkisi konusunda düşündürüyor açıkçası...
cok guzell cnm iyi aklima getirdin ist donunce dua okutma fikri mantikli geldi..

Back
X