- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 798
- Konu Sahibi akideciknane
- #27.081
Günaydın hanımlar. Hadi siz de gelin kahvaltıya. Kalorifer de yanıyor sıcacık...![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın hanımlar. Hadi siz de gelin kahvaltıya. Kalorifer de yanıyor sıcacık...![]()
Günaydın arkadaşım. Kahvaltı hazırladım. Ev yapımı keçi peyniri ve maydonozla milföyden börek yaptım. Yalancı çemenim var (çemen otum bitmiş) zeytinlerimi çıkardım, siyahları kekik, kırmızıbiber ve limonla tatlandırdım. Süzme yoğurdun içine kırmızıbiber ve nane ekledim. Tuzlu tereyağı, anason balı, haşlanmış yumurta ve sıcacık çay da hazır. Tava ekmeği buldum dün. Ondan da var kahvaltıda. Üstüne de kestane şekeri yapmıştım dün akşam.
Bu defa hepsi var valla. Klavye işi değil. Hadi bekliyorum![]()
Süpersin hatun kişi ellerine sağlık ..Günaydın hanımlar. Hadi siz de gelin kahvaltıya. Kalorifer de yanıyor sıcacık...![]()
ellerine sağlık canım bu sabah çok hamarat gördüm seni afiyet bal şeker olsun arkadaşıma
Arkadasim gecmis olsun .rabbim bir daha tamamina erdirip büyütmeyi nasip etsin.dogal yolla dene sende sikma canini napalim elden bisey gelmez.ben 2 sefer kaybettim aynen bende deli gibi dusundum neden sebebi ne dr bulamadilar. Insallah annelik duygusunu rabbim bizlerede yasatir hersey inanca bagli kafana sok, kimseyi degil hatta kocani bile dusunme onlarda duygularini belli etmiyorlar.kendini dusun ve kendin icin yaşa. Hersey istedigin gibi olsun inşallahO kadar m yokki arkadaşım. Maddi olarak değil ama eşim ınatci biraz.artık zamana bırakacağız. Gerçi bana kalsa 5 ay denerim yeni bir hamilelik için olmadı tupe yonelirim. Ama eşim bu saatten sonra tupe pek sıcak bakmiyacak soyluyorda saten.kendiliginden olur diyor.bende yorgunum zaten belli bir zaman akışına birakirim
Yeni bir tedavi ve inşallhh sonu güzel gelecek bir tedavi olsun hayırlı ugurlu olsun :))Günaydınn kızlarr ..
İstanbul sabah'ın erken saatlerınden beri deli gibi esiyor
hastaneyi aradım ben ilaç kullandıgım için relg olup olmamam önemli değilmiş.
Yani bugün tedavimin ilk günü..
İnşallah yolum açık olur ve hepimize uğurlu bereketli gelir..
2015 hepimize doğurma yılı olsun..![]()
Merhabalar;
Belki37, geçmiş olsun, bugünün inş. iyi geçer, geçmişten ders alarak geleceğe bakalım. Ne güzel doğal yoldan bebişin bir kez gelmiş gerisi de gelir.
Ensu sınavın umarım iyi geçmiştir, emeklerinin karşılığını inş. alırsın.
Portakal hm. sanırım yumurta ile spermin buluşması kaydının izlenmesini siz tavsiye etmiştiniz, izledim etkilendim, mucizenin gösterimi, teşekkür.
Bebiş yolunda çaba sarfeden isimlerini yazamadığım tüm arkadaşlara sevgiler...
Yeni bir tedavi ve inşallhh sonu güzel gelecek bir tedavi olsun hayırlı ugurlu olsun :))
Iste olmasam gelirdim.borek ustu d vitamini doktum yedim..eline emegine sagilk afiyet olsun222054 .!.:Günaydın han. Hadi siz de gelin kahvaltıya. Kalorifer de yanıyor sıcacık...![]()
Günaydın arkadaşım. Kahvaltı hazırladım. Ev yapımı keçi peyniri ve maydonozla milföyden börek yaptım. Yalancı çemenim var (çemen otum bitmiş) zeytinlerimi çıkardım, siyahları kekik, kırmızıbiber ve limonla tatlandırdım. Süzme yoğurdun içine kırmızıbiber ve nane ekledim. Tuzlu tereyağı, anason balı, haşlanmış yumurta ve sıcacık çay da hazır. Tava ekmeği buldum dün. Ondan da var kahvaltıda. Üstüne de kestane şekeri yapmıştım dün akşam.
Bu defa hepsi var valla. Klavye işi değil. Hadi bekliyorum![]()
Insallah canim 2015 ten umutluyum rabbimden hepimize en azindan bir bebis ..gonul ister daha cok ama, kismet rabbim hayirlisini versin.tedavin insallah guzel olacak sana evlat olacak bebekler nasip etsin rabbim[/QUOTE]UOTE="portakales, post: 38572468, member: 629199"]Günaydınn kızlarr ..
Günaydınn kızlarr ..
Ben FOLİDOCE Tablet kullanıyorum canım. Ama iştahı açıyor, baştan söyleyeyim.Kızlar folik asit tavsiyeniz var mı? Daha önce Elevit kullanıyordum, ancak bitti, yenisini almadan önce tavsiye ettiğiniz markayı alabilirim.
tedavin hayırlı olsun canım sonu bebişli olsun yolun açık olsun
SEVIYORUM SENI KADINNNN
Cok iyi geldi eline koluna saglik canim hamarat hatunun hali bir baska oluyo cokk nezetliydi canim, tatlim , birtanem yaaa yinemi aglasam napsam sasirdim