Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Günaydın kızlarrrr
Günaydın arkadaşım. Kahvaltı hazırladım. Ev yapımı keçi peyniri ve maydonozla milföyden börek yaptım. Yalancı çemenim var (çemen otum bitmiş) zeytinlerimi çıkardım, siyahları kekik, kırmızıbiber ve limonla tatlandırdım. Süzme yoğurdun içine kırmızıbiber ve nane ekledim. Tuzlu tereyağı, anason balı, haşlanmış yumurta ve sıcacık çay da hazır. Tava ekmeği buldum dün. Ondan da var kahvaltıda. Üstüne de kestane şekeri yapmıştım dün akşam.
Bu defa hepsi var valla. Klavye işi değil. Hadi bekliyorum :kk77:
Günaydın hanımlar. Hadi siz de gelin kahvaltıya. Kalorifer de yanıyor sıcacık... :KK9:
Süpersin hatun kişi ellerine sağlık ..:KK55:

Günaydınn kızlarr ..
İstanbul sabah'ın erken saatlerınden beri deli gibi esiyor :KK55::KK55:

hastaneyi aradım ben ilaç kullandıgım için relg olup olmamam önemli değilmiş.
Yani bugün tedavimin ilk günü..
İnşallah yolum açık olur ve hepimize uğurlu bereketli gelir..
2015 hepimize doğurma yılı olsun..:KK36::KK36:

Merhabalar;
Belki37, geçmiş olsun, bugünün inş. iyi geçer, geçmişten ders alarak geleceğe bakalım. Ne güzel doğal yoldan bebişin bir kez gelmiş gerisi de gelir.
Ensu sınavın umarım iyi geçmiştir, emeklerinin karşılığını inş. alırsın.
Portakal hm. sanırım yumurta ile spermin buluşması kaydının izlenmesini siz tavsiye etmiştiniz, izledim etkilendim, mucizenin gösterimi, teşekkür.
Bebiş yolunda çaba sarfeden isimlerini yazamadığım tüm arkadaşlara sevgiler...

O kadar m yokki arkadaşım. Maddi olarak değil ama eşim ınatci biraz.artık zamana bırakacağız. Gerçi bana kalsa 5 ay denerim yeni bir hamilelik için olmadı tupe yonelirim. Ama eşim bu saatten sonra tupe pek sıcak bakmiyacak soyluyorda saten.kendiliginden olur diyor.bende yorgunum zaten belli bir zaman akışına birakirim
Arkadasim gecmis olsun .rabbim bir daha tamamina erdirip büyütmeyi nasip etsin.dogal yolla dene sende sikma canini napalim elden bisey gelmez.ben 2 sefer kaybettim aynen bende deli gibi dusundum neden sebebi ne dr bulamadilar. Insallah annelik duygusunu rabbim bizlerede yasatir hersey inanca bagli kafana sok, kimseyi degil hatta kocani bile dusunme onlarda duygularini belli etmiyorlar.kendini dusun ve kendin icin yaşa. Hersey istedigin gibi olsun inşallah

Günaydınn kızlarr ..

Yeni bir tedavi ve inşallhh sonu güzel gelecek bir tedavi olsun hayırlı ugurlu olsun :))

GÜnaydın kızlar:) izmir de felaket yağmur yağıyor... Ben de yağmuru seyderken hepimiz için dua ettim:)(Sezen Aksu şarkısı gibi oldu.Dua ettim hepimiz için lay lay). ) Diliyorumm umudumuz hiç eksilmeden hedeflerimize en kısa sürede ulaşalım... İçimin çoşkusu kabardı yağmurda:)

Merhabalar;
Belki37, geçmiş olsun, bugünün inş. iyi geçer, geçmişten ders alarak geleceğe bakalım. Ne güzel doğal yoldan bebişin bir kez gelmiş gerisi de gelir.
Ensu sınavın umarım iyi geçmiştir, emeklerinin karşılığını inş. alırsın.
Portakal hm. sanırım yumurta ile spermin buluşması kaydının izlenmesini siz tavsiye etmiştiniz, izledim etkilendim, mucizenin gösterimi, teşekkür.
Bebiş yolunda çaba sarfeden isimlerini yazamadığım tüm arkadaşlara sevgiler...

Evet canım o mucize bir de senin içinde oluşuyor olacak bunu düşün :)) Bol bol hayal et.. İnşallah en kısa zamanda da gerçek olur sevgiler..

Günaydın arkadaşım. Kahvaltı hazırladım. Ev yapımı keçi peyniri ve maydonozla milföyden börek yaptım. Yalancı çemenim var (çemen otum bitmiş) zeytinlerimi çıkardım, siyahları kekik, kırmızıbiber ve limonla tatlandırdım. Süzme yoğurdun içine kırmızıbiber ve nane ekledim. Tuzlu tereyağı, anason balı, haşlanmış yumurta ve sıcacık çay da hazır. Tava ekmeği buldum dün. Ondan da var kahvaltıda. Üstüne de kestane şekeri yapmıştım dün akşam.
Bu defa hepsi var valla. Klavye işi değil. Hadi bekliyorum :kk77:

SEVIYORUM SENI KADINNNN :KK76::KK15:
Cok iyi geldi eline koluna saglik canim hamarat hatunun hali bir baska oluyo cokk nezetliydi canim, tatlim , birtanem yaaa yinemi aglasam napsam sasirdim

UOTE="portakales, post: 38572468, member: 629199"]Günaydınn kızlarr ..

2015 hepimize doğurma yılı olsun..:KK36::KK36:[/QUOTE]
Insallah canim 2015 ten umutluyum rabbimden hepimize en azindan bir bebis ..gonul ister daha cok ama, kismet rabbim hayirlisini versin.tedavin insallah guzel olacak sana evlat olacak bebekler nasip etsin rabbim

UOTE="portakales, post: 38572468, member: 629199"]Günaydınn kızlarr ..

Insallah canim 2015 ten umutluyum rabbimden hepimize en azindan bir bebis ..gonul ister daha cok ama, kismet rabbim hayirlisini versin.tedavin insallah guzel olacak sana evlat olacak bebekler nasip etsin rabbim[/QUOTE]

Amin inşallah canım hepimize rabbim hayırlı sağlıklı bereketli evlat nasip etsin..

Günaydınn kızlarr ..

tedavin hayırlı olsun canım sonu bebişli olsun yolun açık olsun

SEVIYORUM SENI KADINNNN :KK76::KK15:
Cok iyi geldi eline koluna saglik canim hamarat hatunun hali bir baska oluyo cokk nezetliydi canim, tatlim , birtanem yaaa yinemi aglasam napsam sasirdim

Niye ağlıyon sen kuzum? İhtiyacın varsa ağla tabi de, kahvaltının üstüne ağlanmaz, kahve içilir. Gel ben sana bir kahve yapayım. :KK61:

Back
X