Bencede ikiz gibi sen ve onlar sağlıklı olsunda tek yada çift başımız üstüne...

Merabalar biraz once doktordan geldim cocuk istedigimi soyledim yasimdan dolayi once biraz zor dedi niye bu kadar bekledin daha once gelmedin dedi bisey diyemedim adetin 3. Gunu gel dedi sonra adetin ne zaman bitti dedi 2 gun oldu dedim tamam gel bakalim dedi alttan bakti soldada sagdada yumurta gordum dedi bu cok iyi dedi iste 3.gunu gel bazi testler yapcaz dedi sonrada bana uzulme 52 yasinda bi bayani kuretas yaptigimi bilirim dedi durumun iyi gozukuyo dedi bakslim artik gelismeler boyle insallah cok bekletmez
NukteK
ve senden güzel haber bekliyoruz yarın için inşh....
Yumurtaların gelişmelerinin iyi olmasına çok sevindim.
Hep bir süpriz karşılıyor bizi malesef bu dönemlerde.İnşh mani olmadan tedavi güzelce sonuçlasın.
benimde aşılama maceram bitti.aslında tüp diye başlayıp aşılamaya döndü tek yumurtam oluştuğu için.
ama tedaviye benim kist oluştuğu için tedaviye yeniden hemen başlayamadım doğum kontrol hapı verdi doktorum ama ilk defa kullanıyorum ,beni çok sarstı.
tedavin hayırlı olsun tekrar tekrar bu sefer süreç sorunsuz geçip güzellikle sonuçlansın.
Umarın mucizeniz normal yolla sizle olur.

çok üzüldüm gerildim okurken neler yaşamışsın...
gelmiş ve geçmiş olsun .Allaha şükürler olsun dilerim tez zamanda mucizen gene gelir.