Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Arkadaşlar benim transfer günüm de belli oldu. 2 Ocak cuma günü, bir mevlit kandilin de bebeklerimle ben bütünleşeceğiz inşallah.. Geçen sene ki mevlit kandilinde de nişanlanmıştık..
kısaca transferim var.. süslü anlatayım dedim :))
İyi dilek ve dualarınız da olmayı isterim..
transferin hayirli olsun cnm.. yeni yil bebegini getirsin.. guzel haberlerin pes pese gelsin..

merhaba cnm..fena degill aldim gibi insallah bi aksilik olmazsa:)
sen nasilsin cnm..dondunuz dimi tatilden..
Çok sevindim canım..
Hadi hayırlı olsun müşavirliğin, güzel haberler tek tek ama hızlı hızlı gelsin.. tedaviye başlayacak mısın?

Beni çok duygulandirdin. Hatta bu yazıyı kopya edip yanımda taşıyacagim. Bende şaşırdım gücüme.20 yıldır beklediğim bebeğim bir anda geldi ve gitti.hem sevindim hem uzuldum. Bana kattığı çok şey oldu.en güzeli Allaha olan inancimi kaybetmistim. Ama şimdi bu büyük kayba karşı çok Umutlu yum. Önceden hayata Kinim nefretim bitmek bilmiyordu. Şimdi öyle değil. Hayat herseyiyle yaşamaya değer. İsterim bana bir can Yoldaş i olsun lakin olmuyorsada Rabbimin bir bildiği vardır. Dik durmaya çalışıyorum.zaman insanı çok değiştiriyor. Yaşananlar olaylar kayiplar. Ama yinede hayat güzel devam ediyor.o gün bütün hayatım gözümün önünden geçti. Acinacak bir durumum vardı. Bebeğini kaybetmiş biriydi m.verilen o suni sancı birde üstüne. Millet o sancı yi cekiyor sonunda mükafat ini alıyor. Bense bitkin yorgun bir şekilde ameliyat haneye götürüldü m.hiçte aglamadim. Üzülme üzüldüm. Ama dedimya ne gelirse Rabbimden başım üstüne. Nedim arkadaşım. Sende çok tatlı Şevkat dolu birisin.Teşekkürler

Biliyormusun, yazarken şöyle düşünmüştüm;
Düşüncelerimi öyle güzel ifade etsem ki, belki37 'ye ne kadar güçlü olduğunu hatırlatacak, yanında taşıyacağı bir yazı olsun. Sen de öyle yazınca bi acaip oldum :)
Gerçek düşüncelerimi yazdım canım..
Ben buralarda yeniyim, senin ilk tanımam, hamilelik şüpheni yazdığın yazıyla oldu. Sonraki moral motivasyon değişimin o kadar olumlu yönde oldu ki, buna saygı duymamak ve sevinmemek elde değil.. Kendini öğrenmek bebek sahibi olmandan bile daha fazla seni hayata bağladı ve mutlu olmanı sağladı diye düşünüyorum. Bir de bebek gelirse şimdi tadından yenmez :)) inşallah..
Sana kafa atasın var dediğimi hatırlıyorum :)))

@gulneva77 canım valla ben çok beklediğim için bunalıyorum bazen Klinik büyük sen sadece genel oturma salonunu gördün :).Ama bizim bebeklerimizin gelmesine vesile olsunlarda beklemeye razıyız.Kader kısmet orda bi dolu bayanla tanışıyoruz memorialden Amerikan hastanesinden herkes geçmiş olduğu yoldan şikayetçi bir umut yer değiştiriyor .Yoksa kabaca yapılan aynı aslında detayda fazla ilgi bekliyoruz ondan bence yaralıyız, yıprandık ki bu da en doğal hakkımız.
Sana inşallah uğurlu gelir orası hemen bir çırpıda hamiş olursun .
Benimde yarın opum var belki denk geliriz 9 da alırlar beni .Ağlamak dan eli yüzü şişmiş biri görürsen o kesin benim :cool:

Tek taşım inşallah bu sefer yüzümü güldürde embiryo olmaya karar verir.Yoksa yine opu :KK43:

canım hayırlı olsun opun inşh.
duygu durumlarımız değişiyor böyle olması normal bir ağlamalı bir gülemeli...
inşh herşey güzel olacak.

Ensu lütfen rahatla biraz...Sonuçta hepimiz biliyoruz ki bizim sürecimiz böyle işleyecek..kolay olmadığını ancak biz biliyoruz.birbirimizi bu yüzden iyi anlıyoruz..şimdi doktordan çıktım..klomen kullanıyorum beş gündür...doktor sadece hareketlenme var dedi.. bendeki sevinci görmeliydiniz. Benim için bunun ne anlama geldiğini ancak siz anlarsınız.ne yapalım baxen ağlayarak bazen sevinecek sabırla aşacağız bu günleri

hareketlenmeler artsın inşh..
seni çok iyi anlıyoruz güzel gelişmlerin devamını canı gönülden diliyoruz.

Gulneva hayirli olsun benim dok.guvenc bey canim.senin dok.baskasina birakmiyor yumi takibini biliyorum .iyide yapiyor aslinda gecen yil ben adanada bakyiriuodum yok yumi diyordu doktor ist.godince bakiyo dok.yumi var..bu sene yumiden anlayan dok.buldum olunca gidiyorum bu son yumiyi kacirdim bi gun fazla bekledim kismet diyelim..gelsin bebisler ins.

benimde doktorum Güvenç Bey fulyada..o zaman aşılamada da birlikteydik aslında...
hadi bakalım hayırlısı bir gün merkezde karşılaşacağız herhalde.

Canlar merhabaaaa... Dr a biraz gec gidebildik, haliyle gec ciktik. Simdi eve varabildik. Hamileyimmmmmm Bir kesem olusmus. Tek bebecik gelecek. Allahim herkezin dualarini duysun. Oldu sonunda. Kilolu ve 41 yasinda da hamile kalinabiliyormus. Herkese umut olsun. Allahim insallah hayirlisiyla bebecigimi kucagima da almayi nasip eder tabii ki. Hep iyi dusunmek istiyorum. 2015 hepimize saglik mutluluk huzur bolluk bereket veeeee bebis getirsin insallah. Sevgiler, opucukler herkese
oy yaşasınnnn
hadi hayırlı olsun.yeni yıl hediyelerinizi alıp geldiniz ne güzel.
Allahım sağlıkla huzurla devamını kucağına almayıda nasip etsin inşh.
darısı hepimize.........
Tüp bebeğe başladın mı canım, nasılsın?

canım başalayamadım olumsuz geçen aşılamam kist yapmış bu ay doğum kontrol ilacı kullandım daha bitmedi.05 ocaktan sonra nasipse tekrar gidicem belli olcak.Transfer tarihin belli olmuş hadi hayırlısı bakalım çok güzel mübarek kandillinde dualarımızdasın canım.
al gel bebeklerini :)

Arkadaşlar benim transfer günüm de belli oldu. 2 Ocak cuma günü, bir mevlit kandilin de bebeklerimle ben bütünleşeceğiz inşallah.. Geçen sene ki mevlit kandilinde de nişanlanmıştık..

benimde doktorum Güvenç Bey fulyada..o zaman aşılamada da birlikteydik aslında...

oy yaşasınnnn
darısı hepimize.........

canım başalayamadım olumsuz geçen aşılamam kist yapmış bu ay doğum kontrol ilacı kullandım daha bitmedi.05 ocaktan sonra nasipse tekrar gidicem belli olcak.Transfer tarihin belli olmuş hadi hayırlısı bakalım çok güzel mübarek kandillinde dualarımızdasın canım.

İnşallah canım.. Herşey çok güzel olsun inşallah hepimiz için... Senin de bu ay belki transferin olur, göbiş tokuştururuz ha :)

Biliyormusun, yazarken şöyle düşünmüştüm;
Düşüncelerimi öyle güzel ifade etsem ki, belki37 'ye ne kadar güçlü olduğunu hatırlatacak, yanında taşıyacağı bir yazı olsun. Sen de öyle yazınca bi acaip oldum :)
Gerçek düşüncelerimi yazdım canım..
Ben buralarda yeniyim, senin ilk tanımam, hamilelik şüpheni yazdığın yazıyla oldu. Sonraki moral motivasyon değişimin o kadar olumlu yönde oldu ki, buna saygı duymamak ve sevinmemek elde değil.. Kendini öğrenmek bebek sahibi olmandan bile daha fazla seni hayata bağladı ve mutlu olmanı sağladı diye düşünüyorum. Bir de bebek gelirse şimdi tadından yenmez :)) inşallah..
Sana kafa atasın var dediğimi hatırlıyorum :)))
Biliyorum sen demiştin onu.sen yenisini burda.benide senin inançlı güzel sözlerin etkilemişti.Keşke buralarda sizin gibi arkadaslarim olsaydi

oy yaşasınnnn
darısı hepimize.........

Canim hayitli olsun ortakmis dokhorlarimiz insallh karsilasiriz ..benimde bi ara ya kist oldu ya buyumedi..benimde ist.gitmem cumayi c.tesi bulur diye dusunuyorum. Genelde transf.14ile 16.gunlerde yspiliyor bakalim kismet tabi..ilk asilamami denedin bu tedavinde bebegine kavusmani dilerim..

İnşallah hersey yolunda gider dualarımızdasın:KK66:
İnşallah her sey yolunda gider..bu sene güzel şeyler olacak;))dualarımızdasın:)

• Beğen
Reactions: Eua
Canim hayitli olsun ortakmis dokhorlarimiz insallh karsilasiriz ..benimde bi ara ya kist oldu ya buyumedi..benimde ist.gitmem cumayi c.tesi bulur diye dusunuyorum. Genelde transf.14ile 16.gunlerde yspiliyor bakalim kismet tabi..ilk asilamami denedin bu tedavinde bebegine kavusmani dilerim..

hayırlı olsun canım tedavin inşh karşılaşırız mutlu olurum.Tekkirdağdan mı geliyorsunuz.
bende Kocaelide yaşıyorum.
aşılama olma sebebi tüp tedavim iptal oldu.büyümediler 1 tanesi biraz büyüdü diğerleride kist olup kaldı malesef.
aşılama olumsuz olunca gittik kistler küçülsün diye doğum kontrol hapı 05 ocak gibi bitcek sonra kontrol tekrar bakalım neler olacak?:)

Canlar merhabaaaa... Dr a biraz gec gidebildik, haliyle gec ciktik. Simdi eve varabildik. Hamileyimmmmmm Bir kesem olusmus. Tek bebecik gelecek. Allahim herkezin dualarini duysun. Oldu sonunda. Kilolu ve 41 yasinda da hamile kalinabiliyormus. Herkese umut olsun. Allahim insallah hayirlisiyla bebecigimi kucagima da almayi nasip eder tabii ki. Hep iyi dusunmek istiyorum. 2015 hepimize saglik mutluluk huzur bolluk bereket veeeee bebis getirsin insallah. Sevgiler, opucukler herkese
cok güzel bir haberrr gözün aydın canımm sağlıkla kucağına alman dileğiyle:anneadayı::nazar:

Biliyorum sen demiştin onu.sen yenisini burda.benide senin inançlı güzel sözlerin etkilemişti.Keşke buralarda sizin gibi arkadaslarim olsaydi

biz buradayız, ben her zaman aktif olamasam da.. biz senin yanında gibiyiz.. mesafe önemli değil.
en güzel yer dualarda olabilmek..

İnşallah hersey yolunda gider dualarımızdasın:KK66:

İnşallah her sey yolunda gider..bu sene güzel şeyler olacak:KK66:)dualarımızdasın:)

Çok teşekkür ederim canım.. Sizler de benim dualarımdasınız.. Sen hangi aşamadaydın?

Alara'cım hayırlı olsun, o kesenin için de sağlıkla büyüsün ve sana sağlıklı ve keyifli bir hamilelik yaşatsın.. Devamında da sağlıklı, hayırlı evlat olsun şekerim.. göbişinden öpsem :)

Meer nasılsın canım?

Tüp bebeğe başladın mı canım, nasılsın?

orgalutran kullandım ben, biraz daha kalın bir iğne olduğu için zorlanmıştım. ama inatçı olmak gerekiyor. hatta ben kanatmıştım ve morartmıştım göbeğimi.. Doktorum söylemiş olduğu için hazırlıklıydım ama ağladığım da oldu.. bi de sevdiceğim hiç bakamıyor ya.. ama asker gibi yanımda olacaksın diyordum ona yazık :)) fenayımdır yeri geldiğinde :)

sara naber kızz? biraz daha bverdin mi kiloyu? sen verirken ben alıyorum :KK43:((

portakal kardeşim, gülen yüz seni.. iyi ol emi.. tuhaf ama herkesin tanıyor ve içlerini biliyor gibiyimm.... seni de seviyorum ...:)

gülneva inşallah tedavin, seni bebeğine kavuştıracak son tedavin olsun. Umarım herşey yolunda gider..

bu hafta 900 gr vermişim canım 99,500 olmuşum az az da olsa gidiyo kilolar

transferin çok iyi bir günde olacak umarım bebeklerin seninle kalmayı seçer ve kucağına alıp büyütmek nasip olur

• Beğen
Reactions: Eua

gözün aydın canım sen bana umut oluyosun biliyomusun dilerim sağlıkla kucağına alırsın bebeğini ve yine sağlıkla büyütürsün

Gözünaydın arkadaşım, Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin. Darısı başımıza :KK68:
Cok tesekkur ederim. İnnnsallah darisi basiniza
NukteK :KK66:)))çok güzel haber bu Kutlarım Kutlarım. Oh ya iyi şeyler oluyor...dilerim bebeğini sağlık ve huzurla kucağına alırsın.sen de dualarından bizi eksik etme
Cok tesekkur ederim. Eksik Edermiyim hic dualarimi. Allahim hepimize bebeciklerimizi kucagimiza almayi nasip etsin

NukteK NukteK
senin mesajı bulamadığım için alıntılayamadım.. Arkadaşların mesajlarından gördüm.
Tebrik ediyorum, Allah tamamına erdirsin ve sağlıklı gebeliğin sonucu sağlıklı hayırlı bebeğini al kucağına ve keyifle büyüt inşallah.. Darısı da başımıza olsun...
Cok tesekkur ederim. Darisi basiniza ve Allahim hepimize bebeciklerimizi saglikla huzurla kucagimiza almayi nasip etsin.

Mutlu bir gebe ol..
Hepimiz mutlu olalim

cok güzel bir haberrr gözün aydın canımm sağlıkla kucağına alman dileğiyle:anneadayı::nazar:
Cok tesekkur ederim. İnsallah saglikla kucagimiza aliriz, Allahim herkezin duasini duysun

bu hafta 900 gr vermişim canım 99,500 olmuşum az az da olsa gidiyo kilolar

transferin çok iyi bir günde olacak umarım bebeklerin seninle kalmayı seçer ve kucağına alıp büyütmek nasip olur
Amin inşallah canım, Allah'tan hayırlısı..
Harika o kilolalar gidecek sen bu azimde oldukça, maşallah diyorum..

oy yaşasınnnn
darısı hepimize........

Cok tesekkur ederimmmm. Amin. Darisi hepinize,Allahim hepimizin kucaklarina bebislerimizi saglikli saglikla almayi nasip etsin.

Back
X