- 19 Nisan 2014
- 1.472
- 2.043
- 248
- Konu Sahibi akideciknane
- #27.461
Haha evet cok sadisce ama olsun iyi fikir zaten
Yilin ilk günü sadis oldugumuzu gosterelimki bir yil bizden korksunlar hirrrrr
Uyusun ya.. Sen de bak keyfine :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haha evet cok sadisce ama olsun iyi fikir zaten
Yilin ilk günü sadis oldugumuzu gosterelimki bir yil bizden korksunlar hirrrrr
Yuyuyo tin bile yok haklisin canim bede saclarima naske yaptim yila güzel girelimUyusun ya.. Sen de bak keyfine :)
Olurmu neden kiza yim. Şu anda eşim tüp sıcak bakmiyo. Bende bise y demiyorum.ama doğal olsun diye vitamin vs içeceğiz.zanork hocanın kurleriyle. Artı bu pıhtılaşma yi arastiricaz soracağız. Benim umudum spontan kalmak.tüp için gözüm almiyo şu anda türkiyeye git geri gel.gözüm kesmiyoCanim sana tavsiyem bu isin besini birakma bu sana bir sinyal esini ikna et ve tejrar tüpbebek dene hamile kalmakla bitmiyo canim sonrasi daha önemli esindede sorun varsa kaliteli embiryo+sperm olmasi lazim yada jendini bir iki ay tedaviye al zonak in dedigi ari sütü.vb. birtakimkürler kullan keciboynuzuda esin icin yaa birde Arginmax kulanmaya calisin aslinda bu isler tek tarafli olmaz lütfen iyi bir yol ciz kendine kizma böyle yazdim diye birdaha aci cekmeni istemem arkadasim
İnşallah canım, birbuçuk ay içinde iki defa yumurta toplama ve miyom ameliyati olunca bazen koyuveriyorum kendimi.Boşuna bozuyorsun moralini. İki tedavimde de aynı ilaçları kullandım (orgalutran yoktu içlerinde) İlk tedavide bol akıntıyla gittim opuya kadar. İkincisinde hiç bir şey yoktu. Vücudun aynı ilaca tepkisi bile farklı olabiliyor. Aklına olumsuz şeyler getirmeden sabret yarına kadar. Dilerim senin yaşadığın durum da pek çoğumuzun yaşadığı gibi, normal bir akıntıdır ve yarın sevinçle dönersin kontrolden...
Bu yolladigin neyse acilmiyor canimYanlış yoldan gidiyormuşuz...
![]()
Kıyamam canımmm lütfen yıpratma kendini inanıyorum ki daha güzel günler göreceğiz ve dim dik durup bebişlerimiz için hazırlanacağız... Bu durum çok acıtıyor evet ama HİÇ BİR ŞEYİN SONU DEĞİL.... Acil şifalar diliyorum ve Tabi ki her şey Rabbimin dilediği an olacak.. Kun fe Yekun....ArkAdaşlar günaydın. Hepimize mutlu bir yıl diliyorum. Gönlümüzden ne geçiyorsa hepsi gerçek olsun. Ben kötü bir yılbaşı geçirdim. Yılbaşı öncesi gece bir kanama ve peşinden pıhtılı bir kan geldi. Sabahı zor ettim. Doktora gittim. Kesenin şekli bozulmaya , balon gibi sönmeye başlamış. Bhcg 850 ye düşmüş. Kendi doktorum ilaçları kullan cuma kontrole gel dedi. Buradaki Dr ise ilaçları bırak bebek kendi kendine düşsün yoksa kürtaj olmak zorunda kalırsın dedi. Kanamamda hiç yok çok kötüyümmm. Mutluluğum sadece 10 gün sürdü. Çok mutsuzum. Ben anne olamıyacakmıyım acaba? Çok sevdiğim adamı baba yapamayacakmıyımmm.
Lütfen kendini hiç bir şey netleşmeden kasma... ben tam 3 kere erken çatlama yaşadım ve tüm ilaçlarımı doğru kullanmama rağmen... heep üzüldüm hep içim eridi... Amam sonra dedim ki zaman doğru zaman değil demek ki.. bu sefer daha kabullenir oldum her şeyi Dedim Rabbim ne derse o olur ve her aklıma gelen an şükür ettim ve Rabbim kendimi sana bırakıyorum zadece senin dilemenle olur her şey dedim... Formda da bir çok canlar dua ettiler ve şimdi bekliyorum evet bu sefer erken çatlamamış ama aramadılar da 3 toplanan yumurta ne oldu hiç bir fikrim yok.. dua ediyorum hepimiz için....Kızlar bende iyi bir yılbaşı gecirmedim ne yazıkki
Bildigim kadariyla folikul kesesi catlayinca saydam ve yapışkan sivi akışı oluyor.
Orgalutran kullanmama ragmen bu sivi birkac gundur geliyor. Yumurtalarimdan biri diğerlerinden daha buyuktu ve sanırım o catladi.
Moralim bozuk, yarin doktorda olucam.
Bazrn bıkkınlık geliyor, maddi manevi geriyor insanı.
En basiti bir adet orgalutran bulamadım piyasada, firmasi uretmiyormus, bende mecburen besli aldim : ( sanki cok ucuz da iğneler...
Yeni yıldan çok umutluydum ama iyi baslamadi maalesef
öncelikle geçmiş olsun çok zorlu süreçler bencede boşuna üzüyorsun kendini herşey güzel olur inşIn
İnşallah canım, birbuçuk ay içinde iki defa yumurta toplama ve miyom ameliyati olunca bazen koyuveriyorum kendimi.
Bak yeni yıla da girdik, sabırsızligim had safhada
baba yapacaksin canim benim.. yarin insallah erbil bey hicbir sorun olmadigini soyleyecek rahat bi nefes alacagiz.. canimsinnnn..ArkAdaşlar günaydın. Hepimize mutlu bir yıl diliyorum. Gönlümüzden ne geçiyorsa hepsi gerçek olsun. Ben kötü bir yılbaşı geçirdim. Yılbaşı öncesi gece bir kanama ve peşinden pıhtılı bir kan geldi. Sabahı zor ettim. Doktora gittim. Kesenin şekli bozulmaya , balon gibi sönmeye başlamış. Bhcg 850 ye düşmüş. Kendi doktorum ilaçları kullan cuma kontrole gel dedi. Buradaki Dr ise ilaçları bırak bebek kendi kendine düşsün yoksa kürtaj olmak zorunda kalırsın dedi. Kanamamda hiç yok çok kötüyümmm. Mutluluğum sadece 10 gün sürdü. Çok mutsuzum. Ben anne olamıyacakmıyım acaba? Çok sevdiğim adamı baba yapamayacakmıyımmm.
Günaydınsız daldım sohbete kusura bakmayın. Herkese günaydın. Uyanamadım hala yaw. Ayakta uyuyorum bugün. Hava da kapalı. Kim beni canlandıracak? Kim güzel haberler verecek?
Aaa, Magnesya' nın doğumu vardı di mi bugün? Allah kurtarsın ikisini de, sağlıkla gelsin Asya Bebek![]()
![]()
Arkadaslar benim arastirma ve konustugum bayanlardan anladigim kadariyla ilk tup bebek denemesi genelde tutmuyormus sanirim dogrumudur sizcede
Allah bagislasin anali babali büyüsün asya gelmis hosgelmis bahti acik ömrü uzun sağlıklı olsun darısı bizim basimiza olsun....kokusunu icine cek .....oy kuzum simdi cok mis kokuyordur asya mis maşallah
Arkadaşlar benim transfer günüm de belli oldu. 2 Ocak cuma günü, bir mevlit kandilin de bebeklerimle ben bütünleşeceğiz inşallah.. Geçen sene ki mevlit kandilinde de nişanlanmıştık..
kısaca transferim var.. süslü anlatayım dedim :))
İyi dilek ve dualarınız da olmayı isterim..
Hayirli olsun canim bebegin bilmiyorum ne zaman oldu ama gule gule buyut canimSelam... Evet genelde böyle denir...fakat ben 38 yasinda tüp bebek denememi yaptim ve pozitif sonuç aldim. Bana Dr. İlk deneme olmayabilir demişti..ama şükür ilk te tutturanlardanim..
In
İnşallah canım, birbuçuk ay içinde iki defa yumurta toplama ve miyom ameliyati olunca bazen koyuveriyorum kendimi.
Bak yeni yıla da girdik, sabırsızligim had safhada
aaaaa bizim topikte tanıdıgım kızlar buraya yazıyormuşşş bende diyorum nerde bunlarr
Ben küçüğüm daha aranıza giremem değil mi?![]()
ArkAdaşlar günaydın. Hepimize mutlu bir yıl diliyorum. Gönlümüzden ne geçiyorsa hepsi gerçek olsun. Ben kötü bir yılbaşı geçirdim. Yılbaşı öncesi gece bir kanama ve peşinden pıhtılı bir kan geldi. Sabahı zor ettim. Doktora gittim. Kesenin şekli bozulmaya , balon gibi sönmeye başlamış. Bhcg 850 ye düşmüş. Kendi doktorum ilaçları kullan cuma kontrole gel dedi. Buradaki Dr ise ilaçları bırak bebek kendi kendine düşsün yoksa kürtaj olmak zorunda kalırsın dedi. Kanamamda hiç yok çok kötüyümmm. Mutluluğum sadece 10 gün sürdü. Çok mutsuzum. Ben anne olamıyacakmıyım acaba? Çok sevdiğim adamı baba yapamayacakmıyımmm.
Bu yolladigin neyse acilmiyor canim