- 10 Mayıs 2014
- 229
- 106
- 123
- Konu Sahibi akideciknane
- #27.501
Hayirli kandiller arkadaslar bu mubarek gunde allah herkezin gönlune göre versin insallah amin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yalnız ben bitmişim haberim yok :) tam tamına 89 yaşındaymışımhttp://tr.what-character-are-you.co...&utm_medium=desktop&utm_campaign=trafficcheck
Facebook üzerinden girdim ben, böyle linkle giriliyor mu bilmiyorum. Olmazsa haber ver, başka bir yol bulalım
canım gözünaydın allah sağlıklı güzel bir ömür nasip etsinSelam kizlar... Neredeyse iki haftadir uzagim sizlere... 17 aralikta hastaneye yattim ve 18 aralik saat 3 te kizim Asya sezeryanla dünyaya geldi.... Yüzünü gösterin dedim drlara... Bana mor poposunu gosterdilerbuna da şükür.... Sabaha kadar kizimi koynumda yatirdim... Yuzune baktim... ALlahim isteyenlere nasip etsin dedim...Umarim iyi haberleriniz vardır.. Tedavi olanlar, sonuç bekleyenler, ... İnşallah herşey yolundadır...
yalnız ben bitmişim haberim yok :) tam tamına 89 yaşındaymışım![]()
yaşımız katlayarak gidiyormuş da haberimiz yokmuş. Beni gören 32-33 zannederken bu sonuç iyi güldürdü beniKız nereleri işaretledinde çıktı o kadar benim 17 çıktı
İngilazca ama buhttp://tr.what-character-are-you.co...&utm_medium=desktop&utm_campaign=trafficcheck
Facebook üzerinden girdim ben, böyle linkle giriliyor mu bilmiyorum. Olmazsa haber ver, başka bir yol bulalım
Mis gibi kokla yazmışsın, okurken resmen burnuma bebek kokusu geldi yaaaa,Tadına vara vara aşkla büyük inşallah.. Rabbim Asya'mıza uzun saglıklı bereketlı ömürler versinn. Annesine babasına hayırlı olsunn... Misss gibi kokla bizim için..
Ben tıkladığımda türkçe çıktı canım bi bilgim yokİngilazca ama bu![]()
Mis gibi kokla yazmışsın, okurken resmen burnuma bebek kokusu geldi yaaaa,![]()
Ben tıkladığımda türkçe çıktı canım bi bilgim yok![]()
Birkaç saat sonra son muayeneye gidiyorum kızlar, sonra da OPU günüm belli olacak. Dualarınızı eksik etmeyin olur mu?
Canım benim Allah razı olsun, çok güzel duada bulundun, hayırlısıyla hepimiz meyvelerimizi toplarız yavaş yavaşYolun açık olsun canımmm... İnşallahh en iyi genlerini taşıyan yumurtacıkların spermlerle buluşunca en iyi embriyoları oluşturacak ve rahminde onlara sıkıca sarılacakk... Zaten bebiş kokusunuda aldınnn...
Rabbim bu güzel ve anlamlı günde dilerim dualarımız kabul eder... Seni de bereketlendirip şifalandırır ve bebek müjdesini verir :)
Hayırlı kandiller güzeller... ve cumamız da mübarek ola... ben salı gün opu oldum ama halaaa aramadılar bekliyorum puffff.... ben aradım laboratuvar size döner dediler vallla 3 yumurtaydı eni konu bakalım nolcek... bu gün de ne güzel bir gün Allahım hayırlı olan her şeyi bizlere nasip et İnşallah öpücükler sevgiler![]()
Canım benim Allah razı olsun, çok güzel duada bulundun, hayırlısıyla hepimiz meyvelerimizi toplarız yavaş yavaş