- 14 Eylül 2010
- 5.771
- 4.993
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
- #27.661
Deneme

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başağrın geçmiştir umarım.
Haftaya senin için duaları artıracağız anlaşılan. Mesela çarşamba opu, haftasonu transfer olsun, sonra hooop, gelsin bebekler
Evet, ben İstanbul' da tedavi görüyorum. İlkinde Bahçeci Umut' a gitmiştim. Bu defa Medicana' dayım...
Günaydın, çok sevimli, bilim insanları bu görüntüden ilham alsalar, uygun bir pipet yapacaklar, ama yapmazlar sonra tüp bebek merkezleri sinek avlar.Bu defa başardım![]()
Amin canim insallahh ... gecti cok aukur basimin agrisi.. ani soguyan havaya teslim olmamak icin savasiyorum:)
Dilerim su gibi akar tedavin.. güzel bebegini kucagina alirsin canim.. dualarim hepimize her zaman.. hakkimizda hayirli olan artik anne olmak olsun.. istanbul da bi durum olursa kosarak gelirim haberin olsun.
Günaydın, çok sevimli, bilim insanları bu görüntüden ilham alsalar, uygun bir pipet yapacaklar, ama yapmazlar sonra tüp bebek merkezleri sinek avlar.
Benim istasyonum yanımda, depo zamanla tortulaşmış, bi çaresini bulacağız...Bizde kabahat. Benzin istasyonu dururken gidip tüp bebek merkeziyle uğraşıyoruz.![]()
Bizde kabahat. Benzin istasyonu dururken gidip tüp bebek merkeziyle uğraşıyoruz.![]()
Canım günaydın. Sen yanlış anlamışsındır. Ben 1,5 yıl oranın hastasıyım. Ilk muayeneye gittiğinde 1100 alıyorlar. Sonra opu öncesi kalanını? Eğerki opu olmamışsa bir sonraki tedavide geri kalanını. Şayet dondurma işlemi olup transfer olmıyacaksa ücretleri 3. 500. Bahcecinin labaratuvarı çok iyi . Hiç canını sıkma. Erbil beyde muhteşem işinin ehli bir doktor. İnan dün benim kadar onunda üzüldüğünü farkettim. Ama durmak yok yola devam. Bebişlerimiz Allah'ın izniyle olacakordaki fiyat politikası çok saçma ben bu ay tedavi aşamasında 1150 tl ödee yaptım düşün sadece iki test yaptırdım neymiş efendim birdaki aya yine 1150tl ödeme yapıcakmışız bu buayın tedavi masraflarıymış..moralim çok bozuktu zaten yumoş gitmiş açtım ğzımı yumdum gözümü böyle saçmalık olamaz sadece iki testim yapıldı 1150tl iki testmi dedim..tamam şöyle yapalım o zaman iki test 120tl tutmuş onun ödemesini yapın dendi..biraz soğudum ordan ben İstanbul tüp bebek merkezinde böyle bişey yaşamadım..yok bu kadar yatır sonra bu kadar ödeme yap..o para opu öncesi alınır opu transfer iptal olur ona göre geri iade yap..zaten ön görüşme için para veriyorsun..
Ensucugum senin bu 11 ci haftadaki kaybinın nedeni neydi.gerçi kromozonlarda olan birsey diyemi okudum.yanlismi yim
Canım günaydın. Sen yanlış anlamışsındır. Ben 1,5 yıl oranın hastasıyım. Ilk muayeneye gittiğinde 1100 alıyorlar. Sonra opu öncesi kalanını? Eğerki opu olmamışsa bir sonraki tedavide geri kalanını. Şayet dondurma işlemi olup transfer olmıyacaksa ücretleri 3. 500. Bahcecinin labaratuvarı çok iyi . Hiç canını sıkma. Erbil beyde muhteşem işinin ehli bir doktor. İnan dün benim kadar onunda üzüldüğünü farkettim. Ama durmak yok yola devam. Bebişlerimiz Allah'ın izniyle olacak
GAyet iyiyim. Durmak yok yola devam. Allah'ın izniyle Erbil bey sayesine bu iş ya olacak, ya olacak. Şimdi tekrar silbaştan. Arı sütümü kullanayım. Yada ne önerirsin şimdidengünaydın canım benim.. nasıl oldun..
Transferin inşallah tutar ve sağlıklı bebek olur..Ankalife ... 8 de tatlımmm
Hadi portakal kardeş tedavin sana güzel sağlıklı bebek getirsin..Huhuuuu eve gidem de kendime masaj yapam o zaman bende.. kremlerler filan şöyleee başka ne yapayim aceppp
Âmin inşallah.. Evdeyim dinleniyorum bol bolIyiyim canım sen nasılsın,transferin gelmiş,duygusal,mutluluk veren kelimeyi duymanı diliyorum canım,eşim izinli evde sık giremiyorum nete,dualarım kalbim sizlerle.
Evet bdnde ari sutu alacagim nerden ve nasil olsun fikrinizi alayim canlar.Annecigim lisedeyken bala karistirilmis kucucuk tek icimlik siselerde 20 adetlik sanirsan 6 ayda icirirdi bagisiklik sistemii icin.aynimi alayim bilemedim esimede yapacagim kurden, kendi tup bebisimizi kendimiz yapalim bari drlar kadar bilgi var burda hepsinden karisik bir kurle bu is tamam hepimiz hamissss insallahGAyet iyiyim. Durmacanlar.la devam. Allah'ın izniyle Erbil bey sayesine bu iş ya olacak, ya olacak. Şimdi tekrar silbaştan. Arı sütümü kullanayım. Yada ne önerirsin şimdiden
Canim toparlanmana cok sevindim bende bir kitapcik var burdaki (Almanya) doktor vermisti bir okuyayim yazarim sana neler yapman gerektigini icinde kirmizi sarap ve bira da yaziyodu asiriya kacmamak sartiyla ilac niyetine yani birde su arisütü cok iyi Ensu ya sor onu al mutlaka Arginmax erkekler icin olani sen ve esin icin yarin herkese daha detayli yazicam malesef ise gidiyorum herkescikleri öptümGAyet iyiyim. Durmak yok yola devam. Allah'ın izniyle Erbil bey sayesine bu iş ya olacak, ya olacak. Şimdi tekrar silbaştan. Arı sütümü kullanayım. Yada ne önerirsin şimdiden
Sabirsizlikla bekliyorum ustadim![]()
Benim istasyonum yanımda, depo zamanla tortulaşmış, bi çaresini bulacağız...
canım bana denilen bak şimdi ben 1150 verdim ilk tedaviye başlayınca opu olsaydım opu günü 4750 vericektim toplam 5900tl yapıyor..ama benim yumoşum büyüdü erken çatladı bu tedavimde bizde denilen bu bu ayın ödmesiymiş 1150tl her tedaviye başladığımda 1150 tl veriliyomuş artı 4750..bu parada bu ay yapılan test parasıymış vs..ama bana yapılan bu ay sadece iki kan testi 120tl bizde eşimle çıkıştık iki kan testinemi 1150tl vericez..canım sen dün ordamıydn kesin karşılaşmışızdır bende sabah saat 10 ve 13 e kadar ordaydım..kıvırcık saçlı sarışın maviş bir kadın gördüysen ben o kişiyim saçlarım çok ilgi çeker..neyse sen o üzüntüden etrafını izlememişindir..herşeyde vardır bir hayır canım neden düşük olmuş erbil bey ne dedi bu duruma..artı kullanığın kan sulandırıcı kullanıyormuydun..Canım günaydın. Sen yanlış anlamışsındır. Ben 1,5 yıl oranın hastasıyım. Ilk muayeneye gittiğinde 1100 alıyorlar. Sonra opu öncesi kalanını? Eğerki opu olmamışsa bir sonraki tedavide geri kalanını. Şayet dondurma işlemi olup transfer olmıyacaksa ücretleri 3. 500. Bahcecinin labaratuvarı çok iyi . Hiç canını sıkma. Erbil beyde muhteşem işinin ehli bir doktor. İnan dün benim kadar onunda üzüldüğünü farkettim. Ama durmak yok yola devam. Bebişlerimiz Allah'ın izniyle olacak
Şimdi ben Pazartesi tekrar sıfırdan başlıyacağım. Herşeyi unuttum.bana yardımcı neler kullanmalıyım. Folikül sayısını ve kalitesini artırmak için. Birde fsh I'm yüksekti biraz . Neler yapmalıyımKireç çözücü, lavabo açıcı falan dök içine. 10 dk. bekle, durula. Bişeycik kalmaz...![]()