Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

canım bana denilen bak şimdi ben 1150 verdim ilk tedaviye başlayınca opu olsaydım opu günü 4750 vericektim toplam 5900tl yapıyor..ama benim yumoşum büyüdü erken çatladı bu tedavimde bizde denilen bu bu ayın ödmesiymiş 1150tl her tedaviye başladığımda 1150 tl veriliyomuş artı 4750..bu parada bu ay yapılan test parasıymış vs..ama bana yapılan bu ay sadece iki kan testi 120tl bizde eşimle çıkıştık iki kan testinemi 1150tl vericez..canım sen dün ordamıydn kesin karşılaşmışızdır bende sabah saat 10 ve 13 e kadar ordaydım..kıvırcık saçlı sarışın maviş bir kadın gördüysen ben o kişiyim saçlarım çok ilgi çeker..neyse sen o üzüntüden etrafını izlememişindir..herşeyde vardır bir hayır canım neden düşük olmuş erbil bey ne dedi bu duruma..artı kullanığın kan sulandırıcı kullanıyormuydun..
Aynı saatlerde ordaydık. Ben 12 gibi ordaydımmmm.1 de çıktım.henüz niçin düştü konuşmadık. Onu görünce ağlamaya başladım.bana sarıldı. Destek oldu. Karşılıklı vazgeçmek yok, başaracağız dedi.kadın yanlış aktarmış. Sonuçlanmadıki işin. Bir sonraki tedavinde opuya kadar para ödemiyeceksin. Istiyorsan ben Pazartesi ordayım tekrar. Senin için sorayım. Canım oranın lab. Çok iyi. İçinden kim geçiyorsa onda tedavi ol.

Şimdi ben Pazartesi tekrar sıfırdan başlıyacağım. Herşeyi unuttum.bana yardımcı neler kullanmalıyım. Folikül sayısını ve kalitesini artırmak için. Birde fsh I'm yüksekti biraz . Neler yapmalıyım
canım vitamin takviyeleri çok önemli arı sütü bana çook iyi geldi encu tavsiye ettiği ama saf arı sütü ben onu 4 ay kullandım..erbil bey tavviye vitaminler yazdı onlara devam dedi hicran omega3 elevit devit3 birde benim kendi kulandığım imunek Qenzim10..eşimede proxed plus takviye vitamin verdi erbil bey..canım dün moralim çook bozuldu muhasebeylede öyle sorun yaşayınca duygularım karmakarışık oldu neyse yanlış anlaşımlma olduğu anlaşıldı haletik muhasebeyle sorunu..bugün eşimlede konuşuyoruz doktorun ne suçu varki diyor eşim bizim yumoşlar yaramaz erbil bey napsın..bunu daha öncede çook yaşadım..genelde yumurtam birden yok oluyoru sönüp giderdi dün öyle elimizde kayıp gidince çook üzüldüm çook umut bağlamıştım oysaki herşey güzel ggidiyordu..yaşamamız gerekti yaşadık kaderden öteye geçemiyoruz mallesef..inş canım senin hamilelik ahberiyle gitmeye karar verdim erbi beye senin düşüğnden sonrada çok moralim bozuldu..canımcığım hamiş kalabilmende çook büyük umut inş Allahın izni erbil beyin vesilesiyle bizde anne oluruz..Allahım yolumuzu açık etsin..

Aynı saatlerde ordaydık. Ben 12 gibi ordaydımmmm.1 de çıktım.henüz niçin düştü konuşmadık. Onu görünce ağlamaya başladım.bana sarıldı. Destek oldu. Karşılıklı vazgeçmek yok, başaracağız dedi.kadın yanlış aktarmış. Sonuçlanmadıki işin. Bir sonraki tedavinde opuya kadar para ödemiyeceksin. Istiyorsan ben Pazartesi ordayım tekrar. Senin için sorayım. Canım oranın lab. Çok iyi. İçinden kim geçiyorsa onda tedavi ol.
ben doktor değiştirmeyi hiç sevmiyorum canım burdaki doktorumada vefa borcum var genelde kendi yumurta takibimi yapar öyle kendi anlaşmalı merkezlerine gönderirdi..2 sene boyunca çook mücadele ettik kendisiyle çook dsetek oldu medi manevi iki sene bir kuruş para almadı bizden durumumuzu bildiği için..arada onuda hebrdar etmek istiyorum son durumdan..büyük bir ihtimale doktor değiştirmem yenilen pehlivan güreşe doymaz misali bu yola başkoyduk erbil beyle devam kararı aldık eşimlede..

canım vitamin takviyeleri çok önemli arı sütü bana çook iyi geldi encu tavsiye ettiği ama saf arı sütü ben onu 4 ay kullandım..erbil bey tavviye vitaminler yazdı onlara devam dedi hicran omega3 elevit devit3 birde benim kendi kulandığım imunek Qenzim10..eşimede proxed plus takviye vitamin verdi erbil bey..canım dün moralim çook bozuldu muhasebeylede öyle sorun yaşayınca duygularım karmakarışık oldu neyse yanlış anlaşımlma olduğu anlaşıldı haletik muhasebeyle sorunu..bugün eşimlede konuşuyoruz doktorun ne suçu varki diyor eşim bizim yumoşlar yaramaz erbil bey napsın..bunu daha öncede çook yaşadım..genelde yumurtam birden yok oluyoru sönüp giderdi dün öyle elimizde kayıp gidince çook üzüldüm çook umut bağlamıştım oysaki herşey güzel ggidiyordu..yaşamamız gerekti yaşadık kaderden öteye geçemiyoruz mallesef..inş canım senin hamilelik ahberiyle gitmeye karar verdim erbi beye senin düşüğnden sonrada çok moralim bozuldu..canımcığım hamiş kalabilmende çook büyük umut inş Allahın izni erbil beyin vesilesiyle bizde anne oluruz..Allahım yolumuzu açık etsin..
Merhaba, folükülün kaç günde toplanacak hale gelmişti?

Arı sütü folükül sayısını artırdı mı?
benim durumum biraz karışık canım ben 3 seneli evliyim fsh yüksek amh çok düşük ve yazın genelde yumoşlarım olmuyor..ama tesadüfmüdür nedir geçen kış yine eczaneden arı sütü karışımı kullanmıştım yazın çıkmayan yumoşlarım kışın çıkmıştı arı sütü karışımından sonra..bu yaz başladım encu tavs,ye ettiği arı sütünü bir ay kullandım yazın çıkmayan yumoşlar kış başlangıcı yine çıktı..bence saf arı sütü yumoş kalitesini artırıyor..

Canim toparlanmana cok sevindim bende bir kitapcik var burdaki (Almanya) doktor vermisti bir okuyayim yazarim sana neler yapman gerektigini icinde kirmizi sarap ve bira da yaziyodu asiriya kacmamak sartiyla ilac niyetine yani birde su arisütü cok iyi Ensu ya sor onu al mutlaka Arginmax erkekler icin olani sen ve esin icin yarin herkese daha detayli yazicam malesef ise gidiyorum herkescikleri öptüm
Acmila ben otrhomol plus düşünüyordum. Eşim için. Bu Arginmax dahami iyi

Transferin inşallah tutar ve sağlıklı bebek olur..

Hadi portakal kardeş tedavin sana güzel sağlıklı bebek getirsin..

Âmin inşallah.. Evdeyim dinleniyorum bol bol

Amin canim. Insalalh hepimize berekwt getirir tutup gelsin hepsinin elinden :)

GAyet iyiyim. Durmak yok yola devam. Allah'ın izniyle Erbil bey sayesine bu iş ya olacak, ya olacak. Şimdi tekrar silbaştan. Arı sütümü kullanayım. Yada ne önerirsin şimdiden

evet canım aynen son hızla yola devam...
arı sütü, polen, propolis, saf bal bu tarzda şeyler yumurta kalitesini artırıyor.. bende şu bir ay sabahları ası sütü, akşamlarıda balla poleni karıştırıp yiyeceğim.. geç kaldım ama artık napım.. iki gündür hiç sigarada içmedim..

Transferin inşallah tutar ve sağlıklı bebek olur..

Hadi portakal kardeş tedavin sana güzel sağlıklı bebek getirsin..

Âmin inşallah.. Evdeyim dinleniyorum bol bol

canımm transferinmii oldu.. yazılarına bakıyorum transfer yazısı bulamıyorum ama aklımdada öyle kalmış..
transferin olduysaa güzell haberlerini bekliyoruz.. herşey gönlünce gelişsin.. bebişibi bu sefer kucağına alman nasip olsun hayatım..

Selam kızlar benim de bugün kontrolüm vardı. 9. Haftadayız. Güvenç bey bu sefer olmuş bu velet dedi:) Ilk defa endişesiz konuştu. 2.2cm olmuş kalamata zeytinim. Kolları bacakları kıpır kıpırdı. 2 cm şeyin herşeyi oluşmuş neredeyse, mucize gibi. Artık bütün ilaçları bıraktım vitamin hariç. Bir sonraki randevu 12. haftada. Bunca zaman sonra doktoruma ilk defa ısındım bugün.
Midem bulanıyor diyorum, iyidir diyor.
Kedilerimiz, köpeklerimiz var, iyidir diyor.
Ne desek iyidir diyor. Ilk defa rahatlattı.:) Oh be:D
Bir de bir takım testler istedi. Bu testleri aile hekimi yapar mı acaba?
image.webp
image.webp

canımm transferinmii oldu.. yazılarına bakıyorum transfer yazısı bulamıyorum ama aklımdada öyle kalmış..
transferin olduysaa güzell haberlerini bekliyoruz.. herşey gönlünce gelişsin.. bebişibi bu sefer kucağına alman nasip olsun hayatım..

Eua Eua bende çok merak ettim benim aklımda da öyle kalmış.

Selam kızlar benim de bugün kontrolüm vardı. 9. Haftadayız. Güvenç bey bu sefer olmuş bu velet dedi:) Ilk defa endişesiz konuştu. 2.2cm olmuş kalamata zeytinim. Kolları bacakları kıpır kıpırdı. 2 cm şeyin herşeyi oluşmuş neredeyse, mucize gibi. Artık bütün ilaçları bıraktım vitamin hariç. Bir sonraki randevu 12. haftada. Bunca zaman sonra doktoruma ilk defa ısındım bugün.
Bir de bir takım testler istedi. Bu testleri aile hekimi yapar mı acaba?Eki Görüntüle 1360720 Eki Görüntüle 1360721
Güvenç beyin tutuk bir yapısı var.ama işinde iyi olduğuna yürekten inanıyorum.
çok sevindim Allahım sorunsuz kucağına almayaı nasip etsin.çok yakışıklı çıkmış demek geldi içimden.
orta kısımdakilerin ne olduğunu anlamadım ama diğerleri yapılıyor canım.

Şimdi ben Pazartesi tekrar sıfırdan başlıyacağım. Herşeyi unuttum.bana yardımcı neler kullanmalıyım. Folikül sayısını ve kalitesini artırmak için. Birde fsh I'm yüksekti biraz . Neler yapmalıyım

Folikül sayı ve kalitesi için benim tercihim çöreotuyağı, bal, yoğurt karışımı. Ama bal, tarçin, çörekotu da işe yarıyor. Hangisi kolayına gelirse onu kullan. Arısütü de alabilirsin, bünyen daha hızlı toparlanır.
Fsh için hayıtsuyu ya da çayı tavsiye ediliyor (ben suyunu almıştım) ama hemen tedaviye geçeceksen etkisini göremeyeceksin. Hem tedavideyken kullanman ters etki yapabilir. Aslında biraz ara versen daha mı iyi olurdu? Hem sen doğal dengene dönerdin, hem destekler için vaktin olurdu. Bu adetle kürlere başlayıp bir sonraki adetle bile tedaviye geçsen daha çok faydası olurdu sanki...

Bir de bir takım testler istedi. Bu testleri aile hekimi yapar mı acaba?Eki Görüntüle 1360720 Eki Görüntüle 1360721
Benimki geldi aklıma. Çok güzel. Kucağına da al hayirlisiyla

Maşallah kuzuya, seni peşinden epey koşturacak sanırım. Şimdiden bu kadar hareketli :KK48:
İstenen testleri, aile hekimliğinin bağlı olduğu hastane yapıyorsa ve sağlık ocağındakiler gıcıklık yapmazsa yaptırabilirsin. Hastaneyi bir araştır istersen...
Kedi- köpek, bebeğin bağışıklık sisteminin gelişimi için faydalı. Yurt dışında hastanelere bile götürebiliyorsun ev hayvanını. Tabi belli şartları va ama sahipli hayvan o şartları genellikle taşıyor zaten. Bizde tu kaka zavallılar. Neyse, coşmayayım fazla. Benden de sevgiler ilet bebeğine. Dua etsin bizler için, ona arkadaşlar doğuralım biz de :KK68:

Back
X