Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Eczanelerde buz kutuları satılıyor. Akşama kadar yeter sana. Bir de ısı geçirmeyen bir kap edinirsen seyyar buzdolabın olur. Öyle bir kabın yoksa, plastik bir saklama kabının içine strafor ya da boncuklu naylon döşeyip bir de alüminyum folyo ile kaplarsan ısıyı kolay kolay geçirmez. Onun içine buz kalıbını koyar, üstüne de ilacı yatırırsın, güneş görmeyeceği, ısıya uzak bir noktada tutarsan akşama kadar soğuk kalır. İğne için sağlık kurumlarına gidiyorsun sanırım. Yolunun üzerinde veteriner varsa onlar da yardımcı olur. Eczacılara yasaklanmış ama acil durumlarda veterinerler yapıyor. Aklında olsun...

Hahaha kızım sendeki zeka kimsede yokk bak hiç aklıma gelmediii..Evet büyük marketlerde buz sişeleri satılıyor hattaa :)
Ama şu dönemde şanslıyız çünkü kıştan faydalanıyoruz yazın daha zor oluyor..
Bu arada sana yazacagım yazagım bı elım şey etmedii...
Gözüm üzerinde yanii :)) Hiç üzülmee rabbim şifanı verecek ve inşallah bu tedavinle kavuşacaksın üstadım:)

Evet çok iyi bir fikir çok teşekkür ederimi atlatsam bu iğneleri transfer olsa yatsam

Yatmak filan yokkk aaaaa eskide kaldı onlar.. Hamilelik bir engel değill o yüzden biraz dikkat ederek normal hayata devam.. Vücut kan akışını saglayacak hareket şart! Masaj şartt ..
Şımart kendini acıkk :)

Harika bir söz olduğu kadar olmadığı kader yok kendi arabayla gidip geliyorum ilerleyen saate göre karar verecem iğneyi yanıma alıp almama konusunda sizin yaş kaç ve problem varmı sakıncası yoksa merak ediyorum benim gibi 37 ilk varmı

Topiğin adı 40 yaş üstü. Çoğumuz 40 üstündeyiz. İçin rahat olsun :nazar:

17872b76a6a548dbb16edffaa4323fd8_620.jpg

Güzel dilekleriniz ve beni düşünmeniz çok mutlu etti beni:) sağolun Allah ne muradınız varsa versin emi :) bebek olabilir mesela :)
Kardeşimle benim farklı bir duygusal bağım olduğu için, yumuşak karnımdır o benim. Hayatta her konuda rahat olan ben kardeşim konusunda olamıyorum.
Bu günlere denk gelmesi ayrı ama benim aşamadığım bir psikolojik bir durum olduğu için çok etkileniyorum.
Bugün iyiyim geçti, gitti :)
Sizin gibi değerli ve iyi yürekli insanların önünde tekrar saygıyla eğilmem gerektiğini gösterdiniz :)
Saygıyla eğiliyor, sonra kucaklıyorum sizi :)

İlk tedavin olduğu için zor geliyor. Merak etme, sonuna geldiğinde başını unutacaksın. Opu, yumurta sayısı, döllendi, döllenmedi, transfer oldu olacak derken bugünleri hatırlamıyor bile insan. İnşallah su gibi geçer, bebekli biter tedavin.

Güzel dilekleriniz ve beni düşünmeniz çok mutlu etti beni:) sağolun Allah ne muradınız varsa versin emi :) bebek olabilir mesela :)
Kardeşimle benim farklı bir duygusal bağım olduğu için, yumuşak karnımdır o benim. Hayatta her konuda rahat olan ben kardeşim konusunda olamıyorum.
Bu günlere denk gelmesi ayrı ama benim aşamadığım bir psikolojik bir durum olduğu için çok etkileniyorum.
Sizin gibi değerli ve iyi yürekli insanların önünde tekrar saygıyla eğilmem gerektiğini gösterdiniz :)

iyi ol canım hep iyi ol sen iyi olki bebeklerinde sana tutunup 9 ay sonra kucağına gelsin

Yatmak filan yokkk aaaaa eskide kaldı onlar.. Hamilelik bir engel değill o yüzden biraz dikkat ederek normal hayata devam.. Vücut kan akışını saglayacak hareket şart! Masaj şartt ..
Şımart kendini acıkk :)
Bana Dr um sana rapor vereceğim yat dedi ben tutması için yatmak gerektiğini düşünüyordum hatta ben şimdiden yemek yapmayacağım içim buzluğa stok yapıyorum bilmiyordum Ananas yemek gerekiyormuş galiba

Esnacan, bu kadar gerilmene gerek yok.
Evet aynı saat olsa daha iyi ama 1-2 saatlik farklılıkta bişey olmuyor.
Ben mesela saat 21:00 de yapıyordum. Gece nöbetim olduğu günler (orada yapmamak için) saat 18:45 de iğnemi yapıp öğle gidiyordum işe. Ertesi gün yine 21:00 de yapıyordum. Benim çalışma şeklimden dolayı. Sen bugün 2 saat geciktirip, sonraki günler hep aynı saatte de yapabilirsin.

Bana Dr um sana rapor vereceğim yat dedi ben tutması için yatmak gerektiğini düşünüyordum hatta ben şimdiden yemek yapmayacağım içim buzluğa stok yapıyorum bilmiyordum Ananas yemek gerekiyormuş galiba

Kendini nasıl rahat hissedeceksen onu yap elbet.. Düşüncelerini yatarsam olacak olarak netlediysen yatman lazım zaten:)
Ama Al raporunu tadını çıkar gerekirse yemek yap.. Yemekte sevgi vardır ve güzeldir.. Kendini engelli yapma yanii..Biraz yürüyüş yap dinlen arın bol boll

Asıl ben kucaklıyorum seni ve bebişleri :)) :KK36::KK36::KK36::KK36:

Topiğin adı 40 yaş üstü. Çoğumuz 40 üstündeyiz. İçin rahat olsun :nazar:
Benim Dr yaşın var dedi bana ben aslında aşılama düşünüyordum o direkt tüp dedi bana göre yaş sorun değildi ama hep o 35 yaşın altını baz alıyor ben de çok etkilendim burayı bulmak çok güzel beni çok rahatlatıyorsunuz pozitif insanlarsınız harika

Günaydın canımm evett biraz kendimizi hatırlayama ihtiyacımız var dıye düşündüm...
Farkındalık güzeldir.. Hep kendimizin farkında olalım...
Nasılsın her şey yolunda mı? Şeker? Dİyet? DÜşünceler?

maalesef herşey yolunda değil canım dört günlük tatilde eşim kişisi annesigili bize davet ederek tatilimi mahvetti üstüne görümcemlerde ailecek gelince dört günlük tatil hiç bitmedi yorgunluktan bittim resmen boyun fıtığım zorladı geceler huzurlu uyumayı bırak ağrılarımdan yatakta dönüp durmaktan mahvoldum diyet miyet yapmadım ben sinirlenince yiyen grubundanım eşimde bunu bilir ama onun için varsa yoksa anası bacıları onlar rahat etsin yeter spora gelince zaten bütün gün ayaktayım mutfaktan çıkamadım yemek yap pişir yıka temizle derken sporun dik alasını yaptım zaten anlıyacağın iyi değilim canım çünkü kaynanamlar halen bizdeler ve ne zaman gidecekler bilmiyorum:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

Back
X