Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

canım hergün düzenli fazla sayıda incir tüketimi veya incir kürü bazı bünyelerde prolaktini yükseltiyor..,
birde hayıt bitkisi yükseltebiliyor..
benimde normaldi 1-2 ay hergün 3-4 tane incir yemiştim 28 e çıkmıştı.. bırakınca hemen düştü..
birde deprasyon hapı,tansiyon hapı, doğum kontrol hapı ve örtrojen ilaçları yükseltebiliyor..
İncir olayına bende şahit oldum, değerlerim iyi olsun diye bol bol kuru üzüm ve kuru incir tüketiyordum, prolaktin değeri bir anda tavan yapmıştı. Bana göre bu dönemde uzak durmakta fayda var.

İncir olayına bende şahit oldum, değerlerim iyi olsun diye bol bol kuru üzüm ve kuru incir tüketiyordum, prolaktin değeri bir anda tavan yapmıştı. Bana göre bu dönemde uzak durmakta fayda var.

Zaten oldum olası şu inciri hiç sevemedim kızlarr ... Her işte bi hayır vardır :)

canım hergün düzenli fazla sayıda incir tüketimi veya incir kürü bazı bünyelerde prolaktini yükseltiyor..,
birde hayıt bitkisi yükseltebiliyor..
benimde normaldi 1-2 ay hergün 3-4 tane incir yemiştim 28 e çıkmıştı.. bırakınca hemen düştü..
birde deprasyon hapı,tansiyon hapı, doğum kontrol hapı ve örtrojen ilaçları yükseltebiliyor..

AMin kuzucumm inşallahh su akar yolunu bulur bizleri şifalandırıp bereketlendirir de bebeklerimize kavuşturur..
Rabbime emanet edecegim yarın hepsini:)
Ne güzel konuştun canım benim... Girene kadar dualarını yap, senden iyi etkilensinler, son kez olur bu işlemler inşallah, hayırlı ve sağlıklı evlatlar olarak sana geri dönsünler inşallah...

Ne güzel konuştun canım benim... Girene kadar dualarını yap, senden iyi etkilensinler, son kez olur bu işlemler inşallah, hayırlı ve sağlıklı evlatlar olarak sana geri dönsünler inşallah...

Amin canım inşallahhh hepimizin son tedavileri kiminin de tez süpriz gebelikleri olur inşallahh ...
Hayatın normal akışında var olan bu görevi anneliği eminim bize de bahşedecektirr.. Ama bugün ama yarın:)

Kızlar acil dua çağrısı:KK66:))yine folikül takibindeyim az sonra muayeneye gircem..ortada bir şey ama sanki bir sürü folikülüm varmış gibi hissediyorum..Sanırım delirdim..dua edin ne olur...

Delirmek iyidir canım foleküllerin bereket saçıyor eminimm :) Gönlündeki başına gelsin dicem o yüzden endise etme ..
Güzel düşle güzel yaşa :)

İçinde minik minik o şeyler antipati uyandırıyor bende..mantar yerkende öyleyim sanki yaratık uzaylıya benziyor hihihihiii

bende incirde heran bir kurtçuk yutma ihtimalini düşünüyorum cnm.. içini açıp 5 dk inceliyorum..
en iyisinde bile kurt oluyor.. Peyman kurt oranı en az olanı canım..:))

canımm bu hafta transferin olacakmı yoksa donduracakmısınız..
Keşke hemen transfer olsa :KK43: Mart sonu Nisan başı gibi transferim. Tekrar miyom ameliyatına girmem lazım, adetimi bekliyorum maalesef. İyileşme süresi de iki adet sonunda... Hakkımızda hayırlısı, kendime moral veriyorum, çoğu gitti azı kaldı diye :)
İşin garip tarafı oğlum için de tüp bebek transferi aynı dönemlerdeydi :)

Bu arada bu saat oldu Wishduygu ve Zanork yok ortada.... Umarım ikisi de iyidir, merak ettik meleklerimizi...

Back
X