- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 798
- Konu Sahibi akideciknane
- #44.221
Arkadaşım, yeni umutlar her zaman güzel enerji verir. İnşallah sınavı kazanır ve eşinle birlikte gereksiz insanlardan uzaklaşırsınız. Hiç kimse için üzme kendini. Eşin sevincini paylaşamıyorsa, bu onun sorunu. Kendisiyle yüzleşip kiminle evli olacağına karar vermesi gerek. Kırılan egosuna karşılık seni ezmeye de üzmeye de hakkı yok. Sen gelecek güzelliklere odaklan. Düşüncelerinin ve çevrendeki asalakların seni yolundan çevirmesine izin verme. Birlikte yiyeceğiniz ekmeğiniz varsa, eşin seninle gelecektir. Hem bu çoook sonraki adım. Şimdi hedef, sınavı kazanmak. Ne yaparsan yap yaşanacak şeyi yaşayacaksın. Bu arada seni ayakta tutacak mutlulukların keyfini sür. Eşlik etmek isteyen gelsin peşinden. İstemeyenin canı sağolsun![]()
çok haklısın canım önce sınavı kazanmalıyım sonrası Allah Kerim
GÜZEL YÜREKLİM inşş güzel yüreğinden geçen gibi olur her şey uzaklara gidersin (kv denden ) ve meleğin gelir onlarda torunlarına özlemle yaşarlar inş
inşallah canım inşallah
Biz geldiiiiiiiiiikkkkkkk![]()
![]()
oooooy maşallah tam ısırmalık
Güzellerr Günaydın
sara_28 çooook güzell kariyerr yap bebekte gelirrr kuzummm boşver onları stresleniyozda kendimize yapiyoz ayol ..kocalar ayrı hikayee beklemiyecen bisey yoksa kafa yediriyorlarr ben anlamadım kuzum14 yıldır adamı hahh yani bazen hormonlardan mı ne diyorum inan hic bişeye takmasak bebiş gelecek
Haklısın canım erkek milletini anlamak çok zor çok