• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Merhabalar. Bir dönem bir arkadaş tavsiye etmişti bu sayfayı. Bende 41 yaşındayım ve 12 yaşında bir oğlum var. 7 senedir ikinci için uğraşıyoruz ama olmuyor. Benim tubalar tıkalı(Doktorun birine göre tek taraf tıkalı diğerine göre iki taraf tıkalı :)
Adetimi bekliyorum. önümüzdeki haftasonuna doğru gelecek muhtemelen ve tüp bebek tedavisine başlayacağım

Canikom selam
tatil var bosvermislik var hayatın olağan akışına uygun sıkıntılar var, varda var

İsrael beye devam, ilk ve tek doktorum olucak inşallah, her istediğimizi yaptık yapıyoruz, izmir de başkasına gerek yok, istanbulu hiç düşünmedim, düşünsel Semra Hanım olur , o da fs yüksek olunca bakmıyor, başarı odaklı olunca ben veya benim gibiler basari sansini düşürür haklı olarak, yapacak birsey yok, kısmet gelecek o bebis, özledim artık gelsin Nazlı bebişim
durumlar bu, öptüm cooook
Merhabalar. Bende İzmirde Erol TAMERGENE gidiyorum

Ekimde 44 Olacak olan ben bir bebek yapmış ve doğumda dr.a tüplerimi bağlama 45 de bi daa doğurcam dediysem - ki hatırlatayım benim ilk kızım tüp bebiş - ve doğalından imkansız iken hemide!!!! sen hayde hayde yapasın canııııımmmmm :KK31::KK31:

Ben daha tatilden önce bebek bebek diye inlerken yazın kuzenlerimi ve bebeklerini görünce aklım karıştı. Şimdi tereddüteyim. yaşım 41 ve acaba diyorum acaba bakabilir miyim. Maşallah size :)

Merhaba kızlar. Nihayet girebildim. Kendi bilgisayarım bozuldu geçen gece. Şifreyi yenilemek istedim olmadı, telefondan gireyim dedim olmadı. Neyse, becerebildim sonunda.
Yeğenim buradaydı bugün. Az önce gittiler. Ben de hepinizin yerine bol bol öpüp kokladım. Darısı hepimizin başına.
Yeter, yeğeninin dişini tebrik ederim. Sorunsuz sıkıntısız dişleri olsun inşallah.

Canikom selam
tatil var bosvermislik var hayatın olağan akışına uygun sıkıntılar var, varda var

İsrael beye devam, ilk ve tek doktorum olucak inşallah, her istediğimizi yaptık yapıyoruz, izmir de başkasına gerek yok, istanbulu hiç düşünmedim, düşünsel Semra Hanım olur , o da fs yüksek olunca bakmıyor, başarı odaklı olunca ben veya benim gibiler basari sansini düşürür haklı olarak, yapacak birsey yok, kısmet gelecek o bebis, özledim artık gelsin Nazlı bebişim

İsrael Bey Kentten ayrılmıştı sanırım, nerdeki şu anda ? inşallah canım, en kısa sürede bebişine kavuşursun, kavuşuruz Contente Contente umarım sende iyisindir..bende çok öpüyorumm.

İsrael Bey Kentten ayrılmıştı sanırım, nerdeki şu anda ? inşallah canım, en kısa sürede bebişine kavuşursun, kavuşuruz Contente Contente umarım sende iyisindir..bende çok öpüyorumm.

Selam arkadasim, bende yaramaz durum yok iyiyim sagolasin, topige cok giremedim gecen haftalarda, yogunlugum su siralar bitti. Türkiye tatili icin hazirliklar basladi Eylül ortalarinda geliyorum, bu defa geldigimde testlerimi yaptirmayi, ve kontrol olmayi düsünüyorum. sonrada duruma göre ne yaparim burada sizi bilgilendiririm. Hepimiz icin dilegim yolumuz acik, sansimiz bol olsun selamlar sevgiler...

Merhaba kızlar. Nihayet girebildim. Kendi bilgisayarım bozuldu geçen gece. Şifreyi yenilemek istedim olmadı, telefondan gireyim dedim olmadı. Neyse, becerebildim sonunda.
Yeğenim buradaydı bugün. Az önce gittiler. Ben de hepinizin yerine bol bol öpüp kokladım. Darısı hepimizin başına.
Yeter, yeğeninin dişini tebrik ederim. Sorunsuz sıkıntısız dişleri olsun inşallah.
:KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:

Canikom selam

canım yazmadan geçemedim konuya atladım kusura bakma..sen İzmirlisin yumurta rezervi az olup tüp bebek topiğinde bahar vardı belki hatırlarmısın..onun fsh çook yüksekti son tedavisinde kaan bozkurta gitti şuan hamiş kaan bozkurt çok başarılı bir doktor..benim şahsi fikrim tedavi olduğun merkeze en fazla 3 kere şans vericen olmuyorsa biyerde mutlaka eksiklik var diye düşünüyorum..ben izmirde olsam kaan beyi seçerdim önce 3 ay vitaminlerle tedavi uyguluyor..sayfasına bir göz at çook hamiş kalan var..

canım yazmadan geçemedim konuya atladım kusura bakma..sen İzmirlisin yumurta rezervi az olup tüp bebek topiğinde bahar vardı belki hatırlarmısın..onun fsh çook yüksekti son tedavisinde kaan bozkurta gitti şuan hamiş kaan bozkurt çok başarılı bir doktor..benim şahsi fikrim tedavi olduğun merkeze en fazla 3 kere şans vericen olmuyorsa biyerde mutlaka eksiklik var diye düşünüyorum..ben izmirde olsam kaan beyi seçerdim önce 3 ay vitaminlerle tedavi uyguluyor..sayfasına bir göz at çook hamiş kalan var..
gülnevam nasılsın canım

merhaba kızlar yeni haftaya yeni umutlarla başladım güzel haberlerle başladım bu güzel haberler bebeğimle ilgili değil işimle ilgili görevde yükselme sınavı var ve şartlarımın uyup uymadığını merak ederken şartlarımın tuttuğunu ve sınava başvuru yapabileceğimi öğrendim ve başvurumu yaptım inşallah sınavı kazanırım hem görevimde yükselir hemde buradan alır tayinimi giderim.

tek canımı sıkan noktaysa eşimin bu heyecanımı benimle paylaşmaması ve neredeyse bu habere üzüldüğü çünkü işin ucu buradan gitmeye dayanıyor ve bıradan gitmek demek ailesinden uzaklara gitmesi demek oysa ailesinin bu son cadılığından önce kendisi keşke sınav açılsada kazansan burdan gitsek diyordu ama bursadan döndüğümüzden beri ailesi haksız olduğu halde kendini onlara affettirmekle meşgul ve beni yine ihmal etmeye başladı artık eşimle bir sonumuz varmı bilmiyorum görevde yükselecem inşallah bunun için çok sevinçliyim ancak eşimle bir sonumuz varmı bilmiyorum ve bu benim sevincimi buruk hale getiriyor bizi böyle yapanlar (kaynana ve görümcekler) cennet yüzü görmesinler inşallah Allah onları hiç affetmesin ben bu kadar zalim dikkafalı inat ve ben herkese herşeyi yapabilirim ama kimse bana bişey diyemez yoksa çok darılırız ve asla hiçbirşeyi unutmaz ve unutturmayız diyen kibirli insanlar görmedim Allah nasıl biliyosa öyle yapsın onları

canım benim senin adına çok sevindim, hiç pes etme.. inşallah sınavında güzel geçer gönlünden geçen yere gelirsin.. kariyer konusunda ve aile konularında erkekleri boşver onlar hep böyleler.. çok az erkek ailesi ile eşi arasında denge sağlayabiliyor o yüzden sen kapın kapanınca evinin içindeki iki kişilik sevgiye ve huzura bak..
işin konusunda ilerlemeye devam saracığım, kariyerde yapacağız bebekte:))
bir gün bile yorgunum desem eşim işten ayrıl diyor, fırsat kolluyor gibi sanki.. şu an ayaklarım tüm gün ayakkabının içinde şişmiş durumda, soğuk suya koydum geçmedi ama yinede iyiki sabahları evden çıkıp hayata atılıyorum diyorum..
bebiş olana kadar böyle.. öptüm canım..

:KK70::KK70::KK70::KK70:yok doğru yerdesin ben dün ve bu gün kışlık konserve peşindeydim :KK70::KK70::KK70:

geçen yıl negatif haberi alınca o hafta kendimi domates konservesine vermiştim, o hırsla çok abartmışım iki kişiyiz ama 75 tane birer kiloluk konserve yapmışım.. dağıt dağıt bitmek bilmedi.. bu yıl abartmadan 30 tane olsun yapmalıyım..
çok iyi oluyor..

geçen yıl negatif haberi alınca o hafta kendimi domates konservesine vermiştim, o hırsla çok abartmışım iki kişiyiz ama 75 tane birer kiloluk konserve yapmışım.. dağıt dağıt bitmek bilmedi.. bu yıl abartmadan 30 tane olsun yapmalıyım..
çok iyi oluyor..

Selam Ensucan, 75 kavanoz konserveyi kac günde yaptin :KK5:cok oyalayici diye biliyorum hic yapmadim ama duyuyorum, calismakla iyi yapiyorsun canim, gecen haftadan bugüne evdeyim cok bunaltici yeniden evde olmak, günlük yasamim degisti dengem bozuldu:KK34: elinden geldigince calismaya devam, bebeklerimiz gelince evde oyalanacagimiz icin sorun yok evde olmamizda, zaten gün nasil gececek anlamayacagiz:KK69::KK37:.:KK46::KK46:

Son düzenleme:
çok iyi oluyor..
20 tane kendime 30 tane bıdıkla cimcimenin annesine yaptık yarında tontik in annesine yapacağız

Back
X