• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

sağol canım benim iyiyimm sen nasılsın.. paşanın ve cimcimenin resimlerini takip ediyorum.. aylar geçti ve onlarda büyüdüler aramızda sanki:))
bittimi cnm konservelerin..
evet canım büyüdüler:KK46::KK46: bizde yaşlandık :KK66: bitti evet konserve salça da yaptım :kk77:

Tatlı bayanlar, neler var neler yok? Sizlere selam vermek istedim. Ufak tefek arızalar hariç, allaha şükür şimdiye kadar güzel bir hamilelik geçirdim diyebilirim. 31. Ağustos son iş günümdü. Bir sene ara vermeyi planladım. Yazda çok güzel geçti isviçrede. Genelde soğuk bir memleket olduğu için, 30 dereceler bana mis gibi geldi. Eşim ve kızım ağır işlerimi üstlendiker.Hatta eyvah diyorum, çok alıştım şımartılmaya, doğumdan sonra ne yapcam. Geceleri uyuyamaz oldum, tekme tokat karnımdaki kaldırıyo beni ayağa. Bu arada suyum olması gerekenden fazlaymış, o yüzden karnım hep büyükmüş. İnternette çok güzel şeyler yazmıyor. Uzman bir doktora gittik, olası bişey göremedi. Allahım kötü bişey olmaz inşallah. Normal doğum düşünüyorum, dualarınıza benide ekleyin. Zaman yaklaştıkça biraz heycanlanıyorum.

Tatlı bayanlar, neler var neler yok? Sizlere selam vermek istedim. Ufak tefek arızalar hariç, allaha şükür şimdiye kadar güzel bir hamilelik geçirdim diyebilirim. 31. Ağustos son iş günümdü. Bir sene ara vermeyi planladım. Yazda çok güzel geçti isviçrede. Genelde soğuk bir memleket olduğu için, 30 dereceler bana mis gibi geldi. Eşim ve kızım ağır işlerimi üstlendiker.Hatta eyvah diyorum, çok alıştım şımartılmaya, doğumdan sonra ne yapcam. Geceleri uyuyamaz oldum, tekme tokat karnımdaki kaldırıyo beni ayağa. Bu arada suyum olması gerekenden fazlaymış, o yüzden karnım hep büyükmüş. İnternette çok güzel şeyler yazmıyor. Uzman bir doktora gittik, olası bişey göremedi. Allahım kötü bişey olmaz inşallah. Normal doğum düşünüyorum, dualarınıza benide ekleyin. Zaman yaklaştıkça biraz heycanlanıyorum.
Masallah az kaldı inşallah cok rahat gecer kavuşursun bebisine rabbim yardımcın olsunn

2015-03-28-00-07-29-956050943.webp

Tatlim bebisin cinsiyetinide bilelim
pren mi prenses mi yada benmi kacirdim
teyzoş merak ediyor Allah yardimcin olsun saglik ve sihatle kal tatlim bizlerede dualarinda yer ver dogum sirasinda sakinn unutma bizleri:KK15:

KIZLAR moralim çok bozuk yaa ırakta kaçırılan 18 işçiden bir tanesi benim kuzenim teyzemin oğlu daha 30 yaşlarda evinde 2 çucuğu karısı endişeli dua edin ne olur

Selam,
Unuttun sen beni :KK43:
Sanıyorum sende tatil modundasın,dönüşte bir organik haberi de senden alalım inşallah,olmazsada ufaklıklar üşümüştür daha fazla bekletmeden ısıtıver annesi :))
Bu arada Erol Bey eski doktorum,Ege Hanım ise mevcut doktorum biliyorsun ve evet ikiz gibiler,ama değiller aralarında 2 yaş var :))
Çook sevgiler...

aaaaa çok şaşırdım, hastanede bana ikiz demişlerdi, ama ne kadar da çok benziyorlar dimi..iyi dileklerin iiçn teşekkür ederimm,inşallah ..çok öpüyorum..

sağol canım benim iyiyim.. sen nasılsın canım, yazışamadık uzun zamandır..
bu yıl bir kavanoz bile konserve yapamam sanırım elim kolum gitmiyor öyle şeylere yorgunum..
tedavi bi araya sıkıştıracağım ama hangi ay hangi araya sıkıştıracağım oda belli değil, iş durumuna göre ayarlayacağım. kaç aydır fsh ve e2 de baktırmadım ne durumdayım hiç bilmiyorum ama önümüzdeki aylarda tedavi moduna gireceğim sanırım..
sen ne yaptın canım nezaman kalan donmuşlarını transfer ettireceksin..

şimdilik tatil..ama ekim de tatil dönüşü doktora gideceğiz, o arada dr.ne zaman uygun görürse transfer olur inşallah.. iyi olmana sevindim, çalışmak iyi gelmiştir, hem kafan dağılmıştır..burda güzel haberleri okumak moral veriyor, sevindiriyor, umarım bizde birgün birilerini sevindiririz, görüşmek üzere öptüm..

Çok teşekkür ederim. Ne kadar radikal bir karar olduğunu gelince anladım. Özlüyorum ama mutluyum kurtulduğum için..:KK66:
Yakın olsak süper olurmuş. Oturduğumuz evi içimize sindirmeye Çalışmaya karar verdik. Artık istediğimiz gibi bir ev bulma umudumuz kalmadı. Maddi olarak da zora girdik. Karşımıza çıkarsa uygun ev, taşınırız.. Yok olmazsa artık bunun için kendimizi sıkmama kararı aldık.. Beklerim Dalaman'a..

Dalamana taşındığınızı bilmiyordum, hayırlısı olsun..yazın oranın tadını çıkardın..kışında çok soğuk olduğunu tahmin etmem..güle güle oturun ,umarım yeni eviniz yeni şansınız olur :anneadayı:

E="yeteeeeer, post: 42473007, member: 102829"]KIZLAR moralim çok bozuk yaa ırakta kaçırılan 18 işçiden bir tanesi benim kuzenim teyzemin oğlu daha 30 yaşlarda evinde 2 çucuğu karısı endişeli dua edin ne olur [/QUOTE]
Allah evlatlarina bagislasin canim Allah korusun 18 inde onlari sagsaglim ailelerine kavustursun dünya cok zalimi oldu allah bizi bu zalimlerden etmesin temiz şavaşsiz bir dünya icin dua edelim

2012 yılında Avusrturya`da yapılan bir çalışmada D vitamininin kadınlarda progesteron ve ostrojen üretimini arttırdığı ortaya konmuştur. Bu iki hormon kadınlarda gebelik şansını arttıran hormonlardır.

D vitamini erkeklerde sperm kalitesini arttıran faktörlerden biri olduğundan baba adayının da bol bol yağlı balık tüketmesi uygun olacaktır.

11998851_1017672618253245_4820786728154433188_n.jpg
BOĞAZIMDA BİR YUMRU NEFES BİLE ALAMIYORUM AKILMDA O ÖLEN ŞEHİTİN EŞİNİN ANASININ EVLADININ BABASININ YERİNDEYİM BU NASIL BİR ACI BU NASIL BİR KADER ALLAHIM SABIR VER ALAHIM ACILARINI HAFİFLER

11998851_1017672618253245_4820786728154433188_n.jpg
BOĞAZIMDA BİR YUMRU NEFES BİLE ALAMIYORUM AKILMDA O ÖLEN ŞEHİTİN EŞİNİN ANASININ EVLADININ BABASININ YERİNDEYİM BU NASIL BİR ACI BU NASIL BİR KADER ALLAHIM SABIR VER ALAHIM ACILARINI HAFİFLER

Amin...
Onların acısını düşününce insan kendi hayatında çektiği acılardan utanıyor...

Kelimelerin kifayetsiz kaldıgı yerdeyizzzz yas hergün yas analar aglamasınnn
Şehitler ölmezzz vatan bölünmezzz
Rabbim vatanımıza hayırlı günler göstersin

• Beğen
Reactions: Eua
2 günde 30 şehit dün memelekimdeki şehiti uğurlamaya gittim yok böyle bir acı yok böyle bir göz yaşı

gunaydin arkadaslar uzun zamandir girip yazamadim..
son iki gundur cektigimiz aci anlatilmaz. sehtilerimizin hangi birisine yanayim bu nasil bi acidir.
once askerlerimiz sonra polislerimiz. benim kizkardesim ve eside polis memuru. kardesimin butun psikolojisi yerle bir su anda. korkuyorum cok korkuyorum diyor surekli. aslinda soyleyecek cok seyim Varda susuyorum maalesef.
hepimizin basi sagolsun. kimse kusura bakmasin sehitler olmez demiyorum demiycemde..

Back
X