• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Ah kuzum biliyordum:KK66: ilk duyduğumda demiştim hani farkında olmadan; "beyefendi gelmeye şimdi karar vermiş" diye..
Sağlıklı ve hayırlı uğurlu bir bebek olsun.. Iyi bir dünya da mutlu uzun bir Ömrü olsun inşallah.. Kendisi de merhametli ve iyi bir insan olsun.. Annesinin babasının gururu umudu, Mutluluğu olsun her zaman.. Öpüyorum büyüyen göbeğinden müssadenle :)
evet teyzosi sen demistin :-) canim guzel dilekletin icinaminnnn darisi hepinize allahim insallah hep guldursun yuzumuzu op tabiii cok seviniriz cok muuuuuck

Merhaba kızlar umarım herkesler iyidir
Bende iyiyim kendimden haberler vereyim

Bu ay tedavite başlayacaktık bayram sebebiyle iptal oldu doktorum bayramda orada olmayacakmış bende risk etmek istemedim hayırlısı böyledir belki

İçimdeki bebek özlemi her geçen gün daha çok artıyor ve galiba ben anne olmaya yeni yeni hazır hissediyorum kendimi bebek fikri hep çok güzeldi hep cok istedigim birseydi ama simdiki kadar istek heyecan dogurmuyordu icimde ne yalan soyleyeyim ams şimdi anne olmak bir bebegimin olması fikri havalara ucuruyor beni

Renklerle Terapi isminde boyama kitabı aldım resimleri boyamak inanılmaz huzur veriyor kafamı rahatlatiyor kısacası bana cok iyi geliyor sizlerede tavsiye ederim

Yeni kitaplar aldım onları okumaya başlamak için sabirsizlaniyorum

ha bu arada kışa hazırlıklar yapiyorum receller tursular konserveler bunlarla ugrasmakda ayri bir zevk

henuz ders calismaya başlamafim onada başlarsam iyi olacak ama ne zaman sabah ne zaman aksam oluyor anlamiyorum cunku is yerinde de bayagi yogun calisiyoruz ama hic şikayetçi degilim

Benden habetler boyle gelmisken menumude yazayim oyle gideyim

Zeytinyagli sarma ve biber dolması
sehriye çorbası
yogurt
Haşhaşlı kek

hamile arkadaşlara hayırlı sağlıklı dogumlar diliyorum bebek isteyenlerede en kisa zamanda anne olmayi nasip etsin Rabbim diye dua ediyorum hepinizi cok öpüyorum

@kelebe
hadi hayırlısı inşallah,bende şimdi cyclo-progynova verdi bitince adetle gitcem transfere hazırlık için bant vercek inşallah aksilik olmazsa,ekim de tek embriyomu alcam bakalım Allahım can verdiyse;-)bu arada incir kürü yapıyorum o zamana kadar bakarsın fazla yumi olurda denermiyim denerim ama zor.
Canım amin Rabbim yardımcımız olsun inşallah sende hayırlı zamanda başla tek olsun bizim olsun Rabbimden umut kesilmez

Eua Eua ve @WishhDuygu başta olmak üzere tüm 40 yaşından sonra anne olmak için çabalayanlar hepinize merhaba,
43 yaşındayım ve 36 haftalık sağlıklı bir gebelik ile aceleci kızımı kucağıma aldım:)

3 tüp denemesinden sonra kendi gelmeye karar veren minik meleğim, aldığımız sezeryan gününü de beklemeyerek kendi canı istediği zamanda erken ama sağlıklı olarak dünyaya geldi, 10 günlük olduk bile.

Lohusalık bunalımı bir yandan, emzirme ritüelleri Biryandan genel olarak keyfini sürmeye çalışarak ve hergün şükrederek kızımı büyütmeye çalışıyorum. Hepiniz dualarımdasınız, sevgiler...
Merhaba,
Tup bebekle ilgili forumda dolasirken sizi gordum zannediyorum engin oralin hastasisiniz. Uc denemenizi de engin beyde mi yaptiniz ve memnun kaldiniz mi?
Ben onumuzdeki ay engin beyde tedaviye baslayacagim ve merakli ve tedirginim tabi ki :)
Bu arada bebisinizi saglik ve huzurla buyutun

Merhaba kızlar,
Uzun zamandır yoktum buralarda. Malum hayatıma minik bir bey girdi. Sistem değişti:) 27 Agustos ta döndüm Türkiye ye. 8 Eylül ü Öne geçtim. Yetti gari. Evimi barkımı özlemiştim.
Ali 11 Agustos ta 7 saat normal doğum sancısı sonunda sezaryenle oldu. Hiç açılma olmadı ve tansiyonum 18 e çıkmıştı. Ilk hafta çok zor geçti. Tam lohusa sendromu. Herşeye ağlayan bir insan olmuştum. Gerçi hala ara ara ağlıyorum ya:)
Epey gazlı bir bebeğim var. Sadece anne sütüyle besleyebiliyorum çok şükür. Döndüğümüzden beri yalnız bakıyorum. Akşamları da eşim çok yardımcı. Valla o olmasa başa çıkabilir miydim bilmiyorum.
Doğumda herkesin ismini zikrettim kızlar. Artık top sizde:)
Eki Görüntüle 1632521 Bu da bizim şaşkın teyzeleri:):nazar: Biraz ele gelsin bir görüşme ayarlayalım.

maşallah canım çok tatlı bebişin, ismi gibi güzel bir hayatı olmasını dilerim.. bende oğluşum olursa adını Ali veya Cem koymayı istiyorum..
sağlıklı, mutlu, huzurlu, anneli-babalı ve paralı bir hayat diliyorum cnm oğluşuna..
darışı başımızaa

@alpcemre canım ya doguma 2 gün var sesin cıkmıyor bi aydır inşallah iyisindir saglıkla kucaga al inşallah canım merak ettim seni
Arkadaşlar ben tedaviye başladım canlarım az dozda 200ml prugon günlük memorialda böyle ,rahatım ama inşallah bi yumurtada olsa bebek olacak mucizemi bulurumm

tedavin hayırlı olsun canım, güzel sonuçlarla gelmeni dilerim..

kizlar bugun cinsiyet belli o.du ; erkek... umarim yasanasibir dunya ve guzel bir omurle gelir aramiza....

canım hayırlıı olsun, oğluşunuu sağlıklı bi şekilde kucağın almanı diliyorum..
okulda açıldı açılacak, rapormu alacaksın gidecekmisin cnm..

canım takipteyim seni sonradanda atağ geçebilir yumoşun biraz daha takip edilseydi..benim kaliteli emriyom olduğ opu çok yavaş büyümüştü hata gelişimi durdu derken oda atağ geçmişti..8 gün e2 çokta az değil bence oda katlayabilirdi..neyse canım hakında hayırlısı olsun ne diyelim..bende bu adetle tekrar yumurta durumuna göre hareket edicem bende erbil beyle konuşcam transfer işini..inş hamiş kalırsın minişine ALLAHIM KAN CAN VERSİN..
Selam bu yazıdan sonra aklıma soktun. Dra gidiyorum Bi daha baksın diye

maşallah canım çok tatlı bebişin, ismi gibi güzel bir hayatı olmasını dilerim.. bende oğluşum olursa adını Ali veya Cem koymayı istiyorum..
sağlıklı, mutlu, huzurlu, anneli-babalı ve paralı bir hayat diliyorum cnm oğluşuna..
darışı başımızaa
İnşallah canım inşallah..o günler çok yakındır inşallah.....neler yapıyorsun, hiç görülmüyorsun? keyifler herşey yolundadır umarım....
Beni hatırladın değil mi? bende 5 denemeden sonra en sonunda senin hastaneye gittim orada tedavime başladım.
Farkı bariz açık ve net gördük ..Semra hoca yapışıklık gördü rahimde, histereskopi oldum şuan iyileşme aşamasındayım tabi bu süreçte hormon alıyorum, ekim ayında iğnelere geçeceğiz...İnşallah bu sefer yüzüm güler..

Slm.Arkadaslarim
cok yogun günler gecirdim bitmek tükenmek bitmedi is güc,yarin yola cikiyorum büyük ihtimal sali carsamba tedaviye basliyorum hayirlisi herkese ama herkese hayirli tedaviler dilerim
Lulinda@ Alimiz gelmis hosgelmis :nazar:Masallah saglik sihat diliyorum canim bilere dua ettigini icinde:KK15:sagol varol tatlimm:KK200:

kuddus@ Ayyy balim bir prens daha gelsin gelsin sagsalim hayirli olsun

kizlar herkese ayri ayri yazamiyorum ama kalpten bol sans diliyorum herkese vepinizi öptüm:KK15:

Slm.Arkadaslarim
cok yogun günler gecirdim bitmek tükenmek bitmedi is güc,yarin yola cikiyorum büyük ihtimal sali carsamba tedaviye basliyorum hayirlisi herkese ama herkese hayirli tedaviler dilerim
Lulinda@ Alimiz gelmis hosgelmis :nazar:Masallah saglik sihat diliyorum canim bilere dua ettigini icinde:KK15:sagol varol tatlimm:KK200:

kuddus@ Ayyy balim bir prens daha gelsin gelsin sagsalim hayirli olsun

kizlar herkese ayri ayri yazamiyorum ama kalpten bol sans diliyorum herkese vepinizi öptüm:KK15:

tedavin hayırlı olsun insallah bebegine kavusursun yurekten diliyorum bunu

Selam beni bilen bilirgeçen hafta 13 mm de kaldığı için iptal olan tedavim vardı yazmıştım.@gulneva77 ve ummuseleme ummuseleme sayesinde adetin 19. Günü gideyim dedim bir iğneyle büyümeyen yumurtanın akıbeti ne diye. Bugün gittim dr 19 mm olmuş ümitlenme ama bi kan tahlil bakalım dedi e2 365. Lh 44. Devam dedi ve bugün cetrotide vurdum bir saat sonra çatlatma iğnemi vurup pazartesi sabah inşallah opu olcam. Ama riskli dedi dr erken çatlatma riski var lh yüksekmiş. Sizce çokmu yüksek? Birde ricam var adım selda benim için dua edebilirmisiniz çok ihtiyacım var çünkü bu yumurta boşda çıkabilir. Allahım bu tek ve süpriz yumurta ma can versin inşallah

Merhaba,
Tup bebekle ilgili forumda dolasirken sizi gordum zannediyorum engin oralin hastasisiniz. Uc denemenizi de engin beyde mi yaptiniz ve memnun kaldiniz mi?
Ben onumuzdeki ay engin beyde tedaviye baslayacagim ve merakli ve tedirginim tabi ki :)
Bu arada bebisinizi saglik ve huzurla buyutun

Selam,

Engin orAl ile havuz yöntemi denedim. 3 kez yumurta topladık, 1 transfer yaptık maalesef olumsuz sonuc aldım. Ancak Engin bey çok iyi bir doktor, çok gerçekçi moral bozacak kadar:) doktor olarak güvenle gidebilirsiniz, ama bence iş doktorla bağlantılı değil, kader kısmet meselesi, benim bebeğim normal yollarla geldi, Engin bey boşuna para harcıyorsun uğraşma dedi düşünün:) tüm bu uğurda uğraşan anne adaylarına sabır diliyorum...

Selam,

Engin orAl ile havuz yöntemi denedim. 3 kez yumurta topladık, 1 transfer yaptık maalesef olumsuz sonuc aldım. Ancak Engin bey çok iyi bir doktor, çok gerçekçi moral bozacak kadar:) doktor olarak güvenle gidebilirsiniz, ama bence iş doktorla bağlantılı değil, kader kısmet meselesi, benim bebeğim normal yollarla geldi, Engin bey boşuna para harcıyorsun uğraşma dedi düşünün:) tüm bu uğurda uğraşan anne adaylarına sabır diliyorum...
Ne guzel tam bir surpriz bebis masallah ona.
Evet kesinlikle kismet bu isler gelecegi varsa en olmaz dedigin zamanda da geliyor.
Engin beyin cok gercekci ve bazi zamanlar firca atan bi dr oldugunu okumustum zaten :)
Isinin ehli olsun fircalarsa fircalasin dedim :)

Insallah onumuzdeki ay guzel bi sonuc alirim.
Size de ne guzel hayatinizin gec gelen hediyesi olmus allah anali babali saglikli mutlu buyutsun

HatırlamaZmıyım:) mucizem geldi valla, haftaya 2aylık olacak güEl kızım:) bebeğin olmuştu değil mi? Öpüyorumikinizi de:)
Evet benim kızımda 2 yasına girmek üzere, ne mutlu bugünlere gelebilmekdarısı mücadele eden yürekli kadınlara olsun S simay72

Selam beni bilen bilirgeçen hafta 13 mm de kaldığı için iptal olan tedavim vardı yazmıştım.@gulneva77 ve ummuseleme ummuseleme sayesinde adetin 19. Günü gideyim dedim bir iğneyle büyümeyen yumurtanın akıbeti ne diye. Bugün gittim dr 19 mm olmuş ümitlenme ama bi kan tahlil bakalım dedi e2 365. Lh 44. Devam dedi ve bugün cetrotide vurdum bir saat sonra çatlatma iğnemi vurup pazartesi sabah inşallah opu olcam. Ama riskli dedi dr erken çatlatma riski var lh yüksekmiş. Sizce çokmu yüksek? Birde ricam var adım selda benim için dua edebilirmisiniz çok ihtiyacım var çünkü bu yumurta boşda çıkabilir. Allahım bu tek ve süpriz yumurta ma can versin inşallah
Benim kızım da benim tek taşım pırlantammm çok az doz ilaçla geldi kurabiyemiz oldu .inşallah son tedavin olur seda moralini yüksek tut ve bol bol dua edelim..

Back
X