• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Lulinda Lulinda KELEBEK0908 KELEBEK0908 kuddus kuddus D dnzdry sara_28 sara_28
WishhDuygu WishhDuygu ensu ensu @ eua canlarım hepinize teşekkürler inşallah amin tüm dualara rabbim hepimizin kucağına evlat nasip etsiiiiiinnnn rabiiimmm
Kayıp arkadaşlar gönlümde kazılı isimleriniz
Agrılarım var ama mucizeyle dayanırimmm rabbim yar ve yardımcımız olsun

Selam arkadaşlar birkaç bişey soracaktım ,şimdi ben bu hafta hastalanın bi aksilik olmazsa transfer hazırlığına başlıcam ya,
1-saçımı boyayabilirmiyim?
2-nikotin sakızı çiğniyorum,keseyim mi?
3-transfere hazırlık aşmasında ilişki yasak mı?
4-mantar tarzı bir şikayetim var şu anda bu transfere engelmi?

Selam arkadaşlar birkaç bişey soracaktım ,şimdi ben bu hafta hastalanın bi aksilik olmazsa transfer hazırlığına başlıcam ya,
Merhaba, sondan başlayayım ben olsam riske atmazdım, mantar da mikrop sonuçta, transfer hazırlığında birliktelikte sakınca yok diye biliyorum, kimyasal ve nikotin türevleri kısırlığın sebepleri arasında yer alıyor ki, bebişi bu zehirlerle karşılamayı istemezsin diye düşünüyorum. Mümkün olduğunca sakin, stressiz şekilde filizine kavuşmanı dilerim, bol şans diliyoruz.

Merhaba gözün aydın, Havin melek hoş geldi, bahtı açık olsun, bazen yaştan dolayı normal doğumdan çekiniyorum, senin de kaygın olduysa nasıl üstesinden geldin?
Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. Ben sezaryeni hiç düşünmedim. Çünkü sonrası daha zor olcağından korktum hep. Dikişler olcak, sonra dikişlerin alınması için bir müdahale daha, enfeksiyon riski felan. Ama niye yalan söylim, o sancılar sırasında, beyni dönüyor insanın, eşim yanımdaydı, ve ona o can havliyle dedimki, valla sezaryan yapan kadınlar canının kıymetini biliyor. Sonra artık, kendimi oyalamak için, her sancıda saymaya başladım, meğersem sona gelmişim. En son 8e kadar saydığımda, içimde pat diye su patladı. Sonra küvete girdim, su sancıyı biraz yumuşatıyor. Ondan sonra fazla uzun sürmedi zaten. Ebe çok iyiydi, beni çok güzel yönlendirdi. Nefes alıp vermemi, kendide aynısını yaparak, bana gösterdi.kafasıda çıktıktan sonra, en güzel duygu o zaman işte. Sırf o duyguyu hissetmek için o sancılar çekilir. Anında zaten bütün acı, ağrı hepsi geçiyor. Sonra cabucak ayağa kalkıyorsun. Duşuma girdim, giyindim. Sonra bebeğime sarılıp yattım.Yaşla alakası yok, allah güç veriyor. Ben buna inanıyorum. Herkese tavsiye ederim. Çektiğin acı cabuk unutuluyor.

Biz de iyiyiz teyzesi, artık buluşmak için gün sayıyoruz. Sınava girdin mi, havalar serinleyince balık salata keyifleri başlamıştır. Afiyet olsun.

Iyi olmaniza sevindim canım
Sinav tarihi haftaya belli olacak hakkımda hayırlısı olsun diyorum artık

Balık salata keyfi olmazmı istanbula gelince bile eminonunde alıyorum soluğu

Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. Ben sezaryeni hiç düşünmedim. Çünkü sonrası daha zor olcağından korktum hep. Dikişler olcak, sonra dikişlerin alınması için bir müdahale daha, enfeksiyon riski felan. Ama niye yalan söylim, o sancılar sırasında, beyni dönüyor insanın, eşim yanımdaydı, ve ona o can havliyle dedimki, valla sezaryan yapan kadınlar canının kıymetini biliyor. Sonra artık, kendimi oyalamak için, her sancıda saymaya başladım, meğersem sona gelmişim. En son 8e kadar saydığımda, içimde pat diye su patladı. Sonra küvete girdim, su sancıyı biraz yumuşatıyor. Ondan sonra fazla uzun sürmedi zaten. Ebe çok iyiydi, beni çok güzel yönlendirdi. Nefes alıp vermemi, kendide aynısını yaparak, bana gösterdi.kafasıda çıktıktan sonra, en güzel duygu o zaman işte. Sırf o duyguyu hissetmek için o sancılar çekilir. Anında zaten bütün acı, ağrı hepsi geçiyor. Sonra cabucak ayağa kalkıyorsun. Duşuma girdim, giyindim. Sonra bebeğime sarılıp yattım.Yaşla alakası yok, allah güç veriyor. Ben buna inanıyorum. Herkese tavsiye ederim. Çektiğin acı cabuk unutuluyor.
Günaydın sulu gözlü okudum, moral verdin teşekkür, endişem bebişe zarar vermekti, dr.lar da istenmeyen durumlar olabiliyor diyor, biz doğala hazırız bakalım kaderde hangisini deneyimleyeceğiz. Bebişi kokladık sevgi de gönderdikkkk...

canlarrr çoook şükürrr iki mimiğimde dölenmişşş çççooook mutluyuymmm inş yarın dondurulcak kaltede ollurlar..ikisinin bile dölenmesi Allahın mucizesi Rabim bitiğim dediğim anda yetim dedi ççook şükürrr..
Gözünaydın, Yaradan her zaman yanımızda bundan sonrada hakkında hayırlı gelişmeler olmasını diliyoruz.

canım ben incirin çook faydasını gördüm bir ay incir denesen transfer için acele etmesen..madi manevi çook büyük yüük bizler için ama bebiş için herşeye değer diye düşünüyorum...ben bir ay zeytin yag incir yaptım kist olunca bıraktım..sonrası mucize iki yumoşum göründü sorunsuz büyüdüler şükür dölenme haberlerinide aldım..bu ay tedavime start verdiğimde de 6 gün zeytın yag incir kullandım art günde 5 hurma yediim..bahar arkadaşımızı hatırlarsın şimdi hamiş oda aynı şeyleri uyguladı onun tavsiyesiyle kullandım bende.madi olarak gücünüz varsa son şansı ver kendine..ben hep şunu diyordum iki yumurta varsa tedaviye başlıycam diye tek yumurta risk bizler için canım..

canım ben incirin çook faydasını gördüm bir ay incir denesen transfer için acele etmesen..madi manevi çook büyük yüük bizler için ama bebiş için herşeye değer diye düşünüyorum...ben bir ay zeytin yag incir yaptım kist olunca bıraktım..sonrası mucize iki yumoşum göründü sorunsuz büyüdüler şükür dölenme haberlerinide aldım..bu ay tedavime start verdiğimde de 6 gün zeytın yag incir kullandım art günde 5 hurma yediim..bahar arkadaşımızı hatırlarsın şimdi hamiş oda aynı şeyleri uyguladı onun tavsiyesiyle kullandım bende.madi olarak gücünüz varsa son şansı ver kendine..ben hep şunu diyordum iki yumurta varsa tedaviye başlıycam diye tek yumurta risk bizler için canım..
Cok sevindim Gulnevacim.Allah yuzune bakmis.Darisi bize insallah

Canım tavsiyen için çok teşekkür ederim ama İnan ben 9 aydır deniyorum ve inciride denemiştim,incir yedim yani .zeytinyağlı yiyemedim,senin adına çok sevindim,ben 5 defa opuya girdim,her defasında bende tek yumurtayla girmişken dedim ama zaten tek tek oluyo aylardır o sebeple adetim geldi Pazartesi ne randevu aldım bakalım hayırlısıyla eğer Dr hazırsın derse başlıcam transfer için bu ay,inşallah pozitif alırım ama olmazsa yine denicem 2-3 ay sonra o zamanda senin önerilerini dikkate alıp uygulucam,inşallah sende güzel sonuçlar alırsın

Merhaba canlarımm sonucum pozitif rabbime binlerce şükürrrrr şimdi daha bi stres sardı benim icin rabbim kucaga almayı nasip etsiiiiiinnn:anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::nazar::KK46::KK200:
canlarım hepinizi seviyooooruuuuummmm iyiki varsınızzzzz öpüyoruuuuuuuuummmmmmm

canlarrr çoook şükürrr iki mimiğimde dölenmişşş çççooook mutluyuymmm inş yarın dondurulcak kaltede ollurlar..ikisinin bile dölenmesi Allahın mucizesi Rabim bitiğim dediğim anda yetim dedi ççook şükürrr..
Canım inşallah sana bebış olsunnn

Ensu'm nasılsın?

canım benim sağol iyiyim sen nasılsın.. cnm taşındığın yerde aynı işine devammı ediyorsun, tayininimi istedin taşındığın bölgeye.. hazırlıklar nasıl gidiyor canısı, tertemiz hava içinde değerlerin ne güzel olacak inşallah..

Back
X