• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

kızlar mesajlarınızın hepsini okudum, kendimi çok kötü hissediyorum o yüzden tek tek yazamıyorum kusura bakmayın..
maşallah şimdilik herşey yolunda gibi kan değerlerimde herşey yolunda gitti en son 1650 beta hcg de bırakmıştım artık test yaptırmıyorum..
ama çok başım ağrıyor ve mide bulantım çok fazla olduğu için zor günler geçiriyorum.. çokda yoğun işler güçler ne yapacağım hiç bilmiyorum.. dayanabildiğim kadar işe gideceğim.. herkezcikleri öpüyorum cicişlerr..
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:bu sefer her şey güzel olacak inşşş :anneadayı::KK46:

ama amh zaten düşük dahada düşerse vazgeçerim bu ameliayttan çünkü laparoskopi oldum öncesinde tüpümü aldılar ve resmen hayatım karardı diyebilirim amh inanılmaz düşük oldu.şuan doktorum başka tabi ve dediği negatif oluyor sürekli denemelerin belki rahimde birşey vardır kamerayla rahime bakıcaz sadece dedi.bilemiyorum .dahada düşerse herşey bir çıkmaza doğru gider diye korkuyorum açıkcası
Umarım herşey cook güzel olsun

sara_28 sara_28 canım cok sevindimmmm ya icime dogmuş gibi sevindim acmadan bi güzel haberle karşılaşsam diyordumm yaaa cok cok güzel bir haberrr sendende sessizligindende bi şüphe vardı hahhhh o suprizi daha güzel oluyorrrmuş yaaa umarım bende bi günnn veririmm suprizzz

Kızlar bugün size müjdeli bir haber vermek için geldim sonunda Allahım benimde dualarımı kabul etti on gün önce buz bebeklerimin transferini yapmıştık bugün test günüydü ve hamileyim Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Sayfayı açar açmaz mesajın çıktı karşıma, tüylerim diken diken oldu. Maşallah arkadaşım, Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin. Çoook sevindim senin için, çok :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

kızlar mesajlarınızın hepsini okudum, kendimi çok kötü hissediyorum o yüzden tek tek yazamıyorum kusura bakmayın..
maşallah şimdilik herşey yolunda gibi kan değerlerimde herşey yolunda gitti en son 1650 beta hcg de bırakmıştım artık test yaptırmıyorum..
ama çok başım ağrıyor ve mide bulantım çok fazla olduğu için zor günler geçiriyorum.. çokda yoğun işler güçler ne yapacağım hiç bilmiyorum.. dayanabildiğim kadar işe gideceğim.. herkezcikleri öpüyorum cicişlerr..

Sen iyi ol, hepimiz seni mazur görürüz arkadaşım. Geçerli mazeretin var :KK39:

MaşallahCan'ım kendine iyi bak,geçer mutlaka bu zor günler,unutma daha zor günlerden geldin buralara

bizde öpüyoruz, dikkat et canım kendini ,bebişine..

Kızlar bugün size müjdeli bir haber vermek için geldim sonunda Allahım benimde dualarımı kabul etti on gün önce buz bebeklerimin transferini yapmıştık bugün test günüydü ve hamileyim Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Canım çok sevindim akadaşım, hayırlı uğrlu olsun..,inşallah güzel bi gebelik geçirirsin, ne güzel haberler valla sevinciniz sevincimiz oldu..

tebrik ederim arkadasim gozun aydin olsun cok sevindim haberini okuyunca:KK200::nazar:

arkadaslar Q10 siparis vermek icin biraz arastirayim dedim. burda surekli sizlerden duyuyordum. ilginc olan ise hamile olanlar veya hamile kalmak isteyenler kesinlikle kullanmamalidir diye uyarida bulunmuslar:KK64:ben bu isten hic bisi anlamadim simdi. bi fikriniz var mi?

Tebrikler Saracımmm, çok sevindim. Sağlıkla kucakla inşallah.

Canımm, çok sevindim :anneadayı::KK46::KK36:

Allah sağlıkla kucağına almayı kısmet etsin. :nazar::nazar::nazar::nazar:Darısı isteyen bekleyen herkesin başına :KK200:

Back
X