• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

kızlar mesajlarınızın hepsini okudum, kendimi çok kötü hissediyorum o yüzden tek tek yazamıyorum kusura bakmayın..
maşallah şimdilik herşey yolunda gibi kan değerlerimde herşey yolunda gitti en son 1650 beta hcg de bırakmıştım artık test yaptırmıyorum..
ama çok başım ağrıyor ve mide bulantım çok fazla olduğu için zor günler geçiriyorum.. çokda yoğun işler güçler ne yapacağım hiç bilmiyorum.. dayanabildiğim kadar işe gideceğim.. herkezcikleri öpüyorum cicişlerr..

Ensucum iyi olmanıza çok sevindim :) :nazar::nazar::nazar:

Benim de hemen mide bulantım olmuştu, sabahları çubuk kraker iyi geliyor canım, baş ağrısı için de sadece parol içmiştim.

İnşallah kısa sürede geçer ve sağlıklı, keyfini sürdüğün güzel bir hamilelik sonrasında kucağına alırsın meleğimizi :nazar::nazar::nazar::nazar::KK200::KK200:

Ben de öpüyorum canım :KK36:

kızlar mesajlarınızın hepsini okudum, kendimi çok kötü hissediyorum o yüzden tek tek yazamıyorum kusura bakmayın..
maşallah şimdilik herşey yolunda gibi kan değerlerimde herşey yolunda gitti en son 1650 beta hcg de bırakmıştım artık test yaptırmıyorum..
ama çok başım ağrıyor ve mide bulantım çok fazla olduğu için zor günler geçiriyorum.. çokda yoğun işler güçler ne yapacağım hiç bilmiyorum.. dayanabildiğim kadar işe gideceğim.. herkezcikleri öpüyorum cicişlerr..
Ensu canimm guzel haberini okudum cok sevindimm Rabbim bu sefer saglikla kucagina aldirsinn

İyiyim çok şükür. Konservatuara başladım, Halk müziği korosuna devam ediyorum, folklör öğrenmeye çalışıyorum. Dün bir arkadaş pilates için bir yer önerdi. Bir ara gidip konuşacağım. Böyle işte... :KK49::KK45:

Senin adına çok seviniyorum canım benim

Benim sevindiğim kadar sevinemezsin kız :21:
Hem hamile olmana sevindim, hem de haklı çıkmama. (Kendime pay çıkarmasam çatlardım :p)

Sincik teyzesi biz anlamadık hangi konuda haklı ciktin galiba b vitaminim iyice dustu benim unutkanligim tavan yapıyor

Ayrica seni iyi gormek beni cok mutlu ediyor ben gercekten seni seviyorum ve deger veriyorum canim arkadaşım

12195912_10153703237254133_5688857705056191082_n.jpg

Sincik teyzesi biz anlamadık hangi konuda haklı ciktin galiba b vitaminim iyice dustu benim unutkanligim tavan yapıyor

Ayrica seni iyi gormek beni cok mutlu ediyor ben gercekten seni seviyorum ve deger veriyorum canim arkadaşım
Sara canım kutlarım Rabbim kucağına almayı nasip etsin,çok sevindim :KK68::nazar:

Güneş'li günaydın kardeşler, Yaradan hayatımın hediyesini 22 Ekimde sezaryan yoluyla kucağıma verdi. Doğum sırasında da dua ettiğim gibi isteyen her kadına bu mutluluğu tattırsın. Biraz gaz sorunumuz var bitkisel şurup alıyoruz, geceleri mesaiye kalıyoruz ama bir bakışa değiyor.
Foruma bakınca dileklerimizin bir kısmının gerçekleşmiş olduğunu öğrendik ve çooookkkkk mutlu olduk. Ensu ve Sara tebrik ediyoruz, kızımın kuzenleri geliyormuş, inş diğer kuzenleri de gelmeye karar verirler.
Zanork teyzenin konserini dinlemeyi hayal ediyoruz, WichDuygu teyzemizi de merak ediyoruz. Kendinize iyi bakın güzel haberler bekliyoruz, sevgi gönderiyoruz.

Ben varım olur mu? :)
Herkese selamlar! Zanorkcuğumun şahsında herkese olsun selamım. Hepinizi çok özledim. Çook uzun Zaman oldu girmeyeli. Umarım bol bol gebelik müjdesi verilmiştir yokluğumda. Hepiniz içim hep dua ettim, hala da duacıyım.
Kızım sağlıkla doğdu, hamd olsun! Hatta sabırsız çıktı, 2 hafta erken gelmek istedi kucağıma. :) 10 haftalık oldu bile sürpriz yumurtam. Hergün uzun uzun seyrediyorum mucizemi. Her gün Allah'ın ne kadar büyük ve herşeye kadir oldupunu aklımdan geçiriyorum yavruma her baktığımda. Ne kadar şükretsem azdır! Çok farklı bir his annelik. Dilerim Allah canı gönülden isteyen ve layıkıyla yetiştirebilecek olan herkese evlat verir.
Gözün Aydın,uzun Ömürlü hayırlı evlat olsun mis kokulu mucizeni öpüyorum.

Güneş'li günaydın kardeşler, Yaradan hayatımın hediyesini 22 Ekimde sezaryan yoluyla kucağıma verdi. Doğum sırasında da dua ettiğim gibi isteyen her kadına bu mutluluğu tattırsın. Biraz gaz sorunumuz var bitkisel şurup alıyoruz, geceleri mesaiye kalıyoruz ama bir bakışa değiyor.
Foruma bakınca dileklerimizin bir kısmının gerçekleşmiş olduğunu öğrendik ve çooookkkkk mutlu olduk. Ensu ve Sara tebrik ediyoruz, kızımın kuzenleri geliyormuş, inş diğer kuzenleri de gelmeye karar verirler.
Zanork teyzenin konserini dinlemeyi hayal ediyoruz, WichDuygu teyzemizi de merak ediyoruz. Kendinize iyi bakın güzel haberler bekliyoruz, sevgi gönderiyoruz.
Şimdi sana yazacaktım acaba doğum yaptımı diye,gözün Aydın uzun Ömürlü hayırlı evlat olsun Hoşgeldin GÜNEŞ,duaların için aminnnn,:KK36:

tebrik ederim canım.Güneş'inle sana bol gülücüklü günler dilerim arkadaşım...

Ben de seni çok seviyorum arkadaşım. Her zaman gelemesem de her an yanımdasınız hepiniz. Benim için çok özelsiniz ve hep öyle kalacaksınız. Belki hiç görüşemeyeceğiz ama hiç değilse bir kalpte derin izleriniz, bir dilde hayır dualarınız var.
Unutman normal. Epey zaman geçti üzerinden. Kilo tek başına gebeliğe engel değildir, kilo almanın nedeni gebeliğe engel olabilir demiştim. Sonra tiroid konusu çıkmıştı, hatırladın mı? Taaa ondan bahsediyorum :KK50:

Allah analı- babalı, hayırlı, bereketli, mutlu ve uzun bir ömür versin. Sağlıkla, huzurla büyüsün inşallah. Bizim yerimize de izle o güzel yüzü. Ben buradan veririm konserimi sizin için :KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47:
:KK15::KK15::KK15::KK15:

gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün e çok teşekkür ederim teyzesi benim mucizemde geldi inşallah kucağıma almakda nasipte olur

Back
X