• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

selam kızlar,çok şükür enfeksiyonu atlatmışım kontrolüm vardı bugün , herşey yolundaymış,şimdi 10 güne kadar regl olup tranfere geçicez inşallah...bu enfeksiyon olmsayadı geçen hafta,yarın yada pazar transferim olacaktı...kısmet böyleymiş.
Moralinizi bozmayın biz ne kadar yırtınsakta herşey olacağına varır.inşallah en kısa zamanda kucağınıza alırsınız
Amin canım ya bende kızıma bir erkek kardeş istiyorum.. Rabbim inşallah nasip eder gülüm.sende sağlıkla yavrunu kucaklarsın inşallah... Dualarınızı eksik etmeyin canım
ne güzellllll siz kaç yaşındasınız ?benim 3. Tüpte tuttu.inşallah sizinde en kısa zamanda olur

Moralinizi bozmayın biz ne kadar yırtınsakta herşey olacağına varır.inşallah en kısa zamanda kucağınıza alırsınız

ne güzellllll siz kaç yaşındasınız ?benim 3. Tüpte tuttu.inşallah sizinde en kısa zamanda olur
Canım ben 36 yaşındayım..çok şükür bir sorun yok ilk kızım doğal oldu.klomen kullanmıştım.Doktor stres yapma diyor...bu ay gitmedim doktora doğal denedik yarın adet günüm daha adet olmadım 3_4 gün önce gebelik testi yaptım bişey çıkmadı..yarın da adet olmazsam testi tekrarlıycam canım.pek ümidim yok ama Allah bilir belki yavrumu yerleştirmiştir.. Dualarınızı eksik etmeyin canım

Canım ben 36 yaşındayım..çok şükür bir sorun yok ilk kızım doğal oldu.klomen kullanmıştım.Doktor stres yapma diyor...bu ay gitmedim doktora doğal denedik yarın adet günüm daha adet olmadım 3_4 gün önce gebelik testi yaptım bişey çıkmadı..yarın da adet olmazsam testi tekrarlıycam canım.pek ümidim yok ama Allah bilir belki yavrumu yerleştirmiştir.. Dualarınızı eksik etmeyin canım
Ayyyy inşallah doğal yolla olur .1. Doğal yoldan olunca belki tedaviye gerek kalmaz.ben oğlum için yaptım.çok istiyordu.her tüpten sonra ağlıyordu.kardeş istiyorum diye.ama Allah'ım onun dualarını kabul etti.rabbim kendine açılan elleri boş çevirmez

Ayyyy inşallah doğal yolla olur .1. Doğal yoldan olunca belki tedaviye gerek kalmaz.ben oğlum için yaptım.çok istiyordu.her tüpten sonra ağlıyordu.kardeş istiyorum diye.ama Allah'ım onun dualarını kabul etti.rabbim kendine açılan elleri boş çevirmez
Amin canım inşallah.. Rabbim herkese nasip etsin inşallah... Benim kızımda istiyor...İnşallah Rabbim sabimin yüzü suyu hürmetine nasip eder canım...

Hey Maşallah diyim.benimde naçizane 2.gün embriyosu,bahçeci
iyi olmana sevindim canım..hadi bakalım sıra artık minişini göbüşe alma zamanı..bende böbrek taşım için hap kullanıyorum 2 hafta sonra kontrolüm var inş işe yaramıştır haplar..bende sabırsızlanıyorum minişlerime almaya..

Teşekkür ederim arkadaşım. Ben de sizleri seviyorum. Anneannem için de teşekkür ederim. Arkadaşlarım geçmiş olsun diyor dedikçe hayır duaları ediyor sizlere. Yeniden can buluyor, ben de mutlu oluyorum :)
Anneannenin pamuk ellerinden yanaklarından öpüyorum tatlım dualarım sizinle.

Back
X