- 14 Eylül 2010
- 5.771
- 4.993
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
- #45.221
geceyarısı şerifleriniz hayırlı olsun.:) çoook özledim burda yazmayı. bebişi olanlar, göbüşte bebiş olanlar ve bebişini bekleyenler dualar sizlerle. ben saçma sapan bişeyle uğraşıyorum. o sebeple yanınızda değildim. sevgili beynimde menenjiom adlı sempatik bir tümörüm var. dr. takibe aldı. büyüme yolunda ise operasyon olacağım... mr a girmek zaten ölüm gibi... gözümü kapattım da açmadım . bidahakine nasıl olacak bilmem. o da bu hafta zati![]()
3 aydır. canım sıkkın. his kaybı, duyma kaybı, karıncalanma ,halsizlik vs... ne ararsan var. bir de üstüne asabiyet eklendi. hiç çekilmezim bu aralar. bir yanımda ne uğraşlarla bize gelen 6 yaşında kızım diğer yanda 11 aylık mucizem ... hiç ölesim yok.. gerçi ölmem diye düşünüyom ben. aslında tırsıyom biraz:)
yani.... olmayaydı iyiydi.... :)
topiktekiler nasıllar...2220 sen bana bilgi verirsin dimi????
Geçmiş olsun arkadaşım. Rabbim acil şifa versin. Tabi ki bildiğim ne varsa paylaşırım. Ölüm fikrini uzaklaştır aklından. Zor da olsa, çözümü olan sorunlarda o alternatifi aklına getirme. Seni olumsuz düşünceye iten şeyin, kafatasının içinde, sana ait olmayan bir parçadan kaynaklandığını hatırlamaya çalış.
Gerçi bu konuda fazla bir bilgim yok. Ama hastalıkların genel yapısı hakkında bir şeyler söyleyeceğim. Kendimize yaptığımız her haksızlık, bedenimizde bir sorun olarak karşımıza çıkıyor. Onun için, hastalıklarımızı sevmemiz gerekiyor. Kendimize gelme fırsatı sunuyorlar bize. Nasıl yediklerimizi sindirip atıyorsak, ruhumuz da aldıklarını sindirmeye çalışıyor. Sindiremediklerini bir araya topluyor. Sadece anne olma aşkıyla yaşadıklarımız ve bu süreçte hissettiklerimiz bile ruhsal atık oluşturmak için yeterli.
Çörekotu mucizesine döneceğim. Doktorların gerekli tedaviyi uygularken sen de çöreotu yağı, yoğurt ve bal karışımıyla destek verebilirsin. Yoğurt, ilaçların yan etkilerinin azalması için. Bal güçlenmen için. Çörekotu, ölümden başka her derde deva. Ayrıca tarçın- bal karışımı ya da tarçın çayı da enerjini yükseltmeye yardımcı olacaktır. Dinlenmen gerektiğinde, bunu dikkate al. Bedeninle savaşma. O sana ihtiyacı olan şeyi söylüyor. Pozitif düşünmekten asla vazgeçme. Nelerin üstesinden gelmiş, güçlü bir kadınsın. Bunu da atlatacaksın. Kendine acımakla zaman harcama. Bu seni aşağıya çeker. Doktorlarınla işbirliği yap. Onlar senin için çabalıyor. Evlatların en büyük yaşama sebebin. Ayrıca enerji kaynağın. Bunu değerlendir. Yaşamında karşılıksız sevgiler var. Kendine karşı da o sevgiyi hisset. Her şeye rağmen varsın, bütünsün. Her beden kendini iyileştirme gücüne sahiptir aslında. Senin birazcık desteğe ihtiyacın var. O kadar. Hem bu konuda uzman kişiler, hem sevenlerin, hem buradaki dostların yüreklerimizle yanındayız. Gerekiyorsa bunu yaz bir kenara. Sık sık oku. Sen seviliyorsun. Özleniyorsun. Varlığınla hayata anlam katıyorsun. Güzel ve özelsin. Bunlara sımsıkı tutun.
Biraz araştırayım, yeni bilgiler de getiririm sana. Bu arada diafram nefesini de çalış. Karnına nefes al, bekle, ver, bekle. Her birisinde 4' e kadar say. Her hafta sayıyı artır. Diyaframın çalıştıkça, bedenin kendi döngüsüne girmek için yönlenecek.
Şimdilik müsade. Araştırayım, yazacağım yine