sibel15
,bende seninle aynı durumdayım,9 ay önce başladım ilk tedavime o ay 3 yumurta toplandı opuda 1 tanesi döllendi ve donduruldu,dr.rezerv az olduğu için havuz yöntemiyle şansı artırabilmek için bu yöntemi önerdi ok dedik,ama o ay bu ay daha 1 tane bile embriyo koyamadık ilkinin yanına,bende şöyle oldu bu zaman içinde,1 ay kist oldu iptal , 2 ay folikül yoktu iptal,5 kez opu oldum 3 keresinde 2 yumurta büyüdü opu gününe kadar 1 tane kaldı onunla opuya girdim 3 kez ve boş çıktı,1 keresinde döllenmedi bir tane alınan yumurta.bunlar bende hep üst üste oldu ama her defasında yılmadan devam dedim ama artık yoruldum ve bu ay tek embriyomu alıp yola öyle devam edicem.bunlar seni korkutmasın çünkü herkeste aynı şey olacak değil ve burda o kadar arkadaş varki son dakikada
gulneva77
embriyo oluşturup donduran,ummuseleme ile aynı dr.dayız biz.bende burda okuduklarımın hepsini yaptım,bal-tarçın -çörek otu,arıssütü-bal polen-hayıt suyu-zeytinyağda incir kürü-inciri kaynatıp suyunu içtim,ceviz,fındık,fıstık ,vitam,nler,omegalar vs..hepsini yaptım ama düzenli yapamadım hepsini çünkü genelde tedavi zamanınada denk geldi her ay,okumadığım dua kalmadı ,halen de devam ediyorum bazılarına ama ben de en azından şimdilik işe yaramadı,dokotrum çok net söyledi en baştan,durum bu,yumurta sayın hiç bir zaman2-3 ken 7-8 olmaz dedi,doğarken belli dedi.benim amacım kaliteyi artırmaktı ,burda benim dışımda çok kişi var bunlardan fayda görmüş,pozitif almış,herşeyden evvel herşeyin ilacı DUA diye düşünüyorum ben.bence zeytinyağda incirle -arıssütü bal poelni dene derim.ben sadece sırf arısütü denemedim onuda bu transferde inşallah tutarda eğer tutmazsa 2.tedavi için denicem.