Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Aynen canım öyle.Ve her ay değişiklik.gösteriyor buay hiç olmadı diye olacak diye birşey yok.
Ben müzikle ilgileniyordu daha yoğunluk verdim hep istediğim arkadaşlarımla gorustuk.kendimi rahat hissettiğim yerde oldum.
Bu beyini hormonları vs..gerçekten çok etkiliyor.
Biyoenerji uzmanına gittim.psikologdan daha iyi geldi.

mart ve mayıstaki denemelerimde döllenme olmayınca bende artık vazgeçmiştim.sonra bir arkadaşım bir doktoru tavsiye etti mutlaka git bir görüş diye...kafamdan tamamen çıkarmıştım bebek fikrini...adetimin 2.günü o doktora gittiğimde 5 yumurta gördü...
gerçekten stres çok etkiliyor..rahat relax olmak gerek
Biyo enerjiyi tavsiye ediyorsun o zaman canım?

Güzel arkadaşlarım merhaba. Transferin iptaliyle sonuçlanan ilk tüp bebek denememiz sonrası şu an 2. Deyiz ve 5. Güne giden sağlıklı bir embriyomuz oluştu. Şimdi kapsamlı kromozom testine gidecek. Bu deneyimi yaşayanlar var mı? Kimisi diyor ki kan hastalıkları vb durumlarda olumsuz çıkıyormuş test yoksa genelde iyi çıkıyormuş doğru mu bu acaba?

Benimde 4 embriyo gitmisti arkadasim ama dun hbri geldi malesef saglikli cikmamiş,rabbim dilerim sana saglikli embriyolar versin 4.denememiz transfersiz iptal oldu 4 embriyom çöpe gitti:(( çok özür dilerim moralini bozmak degil asla maksadim sakin yanlis anlama

merhaba canim, alerjik bi bunyen var demekki.. banada bazi urunleri agir geliyordu.. tedavi surecine baslamissin cok sevindim insallah sonuda guzel gelecek cnm. hep aklimdasin arada seni merak edip yazilarini takip etmeye calisiyorum..
ben yorucu bi is temposu ile ev arasinda kosturuyorum.. sabah 06.30 da evden cikip aksam 20.00 de giriyorum.. aslinda hamilelere erken cikis hakki var 16.00 da cikabiliyorum ama isyerim evime cok uzak oldugu icin hamileyken hic araba kullanmak istemedim mecburen gec cikiyorum servisten dolayi.. yorgun, tedirgin ve saskinim ama yinede mutluyum sukurler olsun.. sizleri dusunuyorum sonra icimden diyorumki hepimiz sirayla anne olacagiz bunu biliyorum.. bu yil cok ugurlu gelecek hepimize.. cok optum canim benim..

Ensucum selam dogumuna hayirsiyla az kalmis. Araba kullanmak sakincalimi niye kullanmiyorsun yoksa senin kararinmi ben transferdein 6.gununden sonra kullanmaya basladim. Bi de sen tecrubeli transferden sonra cok bilinen soruyu sana soracagim herhangi birsey hissettinmi ttututguna dair. Benim transferim oldu inan her bir agri benim icin umut iyice siyiriyorum :KK53:

Benimde 4 embriyo gitmisti arkadasim ama dun hbri geldi malesef saglikli cikmamiş,rabbim dilerim sana saglikli embriyolar versin 4.denememiz transfersiz iptal oldu 4 embriyom çöpe gitti:KK43:( çok özür dilerim moralini bozmak degil asla maksadim sakin yanlis anlama
Elif çok üzüldüm, dilerim en kısa zamanda kucaklarsın bebeğini.
Bir şey sorabilir miyim? Doktorun nasıl yorumladı bu durumu? Yaştan dolayı mı olduğunu düşünüyorlar?

Elif çok üzüldüm, dilerim en kısa zamanda kucaklarsın bebeğini.
Bir şey sorabilir miyim? Doktorun nasıl yorumladı bu durumu? Yaştan dolayı mı olduğunu düşünüyorlar?
Doktorla yuz yüze gorusmedik henuz ama esime sagliksiz geldiler demis tekrar deneyelim elof hanimin rezervi ve yuvartalari yasina gore gayet iyi demiş oyle iste biz konyadayiz istanbula gitcez insallah yakinda

Ensucum selam dogumuna hayirsiyla az kalmis. Araba kullanmak sakincalimi niye kullanmiyorsun yoksa senin kararinmi ben transferdein 6.gununden sonra kullanmaya basladim. Bi de sen tecrubeli transferden sonra cok bilinen soruyu sana soracagim herhangi birsey hissettinmi ttututguna dair. Benim transferim oldu inan her bir agri benim icin umut iyice siyiriyorum :KK53:
cnm benim yolum uzak 40 km sabah 40 km aksam o yuzden tercih etmedim ama yakinda olsa tutunana kadar kullanmayabilirdim tabi belkide hic etkisi yoktur sadece tedirginlik.. hicbirsey hissetmedim cnm.. belirti sifirdi ama 6. gunde idrarda cok net cikmisti bende..

Sanirim siz topikteki eskilerdensiniz ,hayirli olsun hamileligimiz rabbim kucaginiza saglikla almayi ve buyutmeyi de nasip etsin dilerim,benimde yasim 42 olmak uzere 4.denemede bahcecide 4 embriyo cgh(kapsamli kromozom taramasi) testi icin amerikaya gitmisti ancak bugun malesef hicbirinin saglikli olmafigi haberi geldi,çok uzgun ve artik yolun sonuna gelmis jissediyorum kendimi benli yaslarda olanlarin hamileleiklerini kendim icin bir umut olarak almak istiyorum her ne kadar bugun umut edecek gucum bile olmasada...
guzel dileklerin icin tskk canim.. umut konusunda ben herzaman karamsar biriyim kendime karsi.. yasin cok kucuk henuz yolun sonu demek icin.. tek yapmamiz gereken yilmadan hastane hastane dolasip tedaviye devam etmek cnm, sonunda guzel bi kapi mutlaka acilir cnm..

cnm benim yolum uzak 40 km sabah 40 km aksam o yuzden tercih etmedim ama yakinda olsa tutunana kadar kullanmayabilirdim tabi belkide hic etkisi yoktur sadece tedirginlik.. hicbirsey hissetmedim cnm.. belirti sifirdi ama 6. gunde idrarda cok net cikmisti bende..
Sagol cnm ben daha goremedim o cift cizgiyi hayirlisi artik cok sagol :KK68:

Benimde 4 embriyo gitmisti arkadasim ama dun hbri geldi malesef saglikli cikmamiş,rabbim dilerim sana saglikli embriyolar versin 4.denememiz transfersiz iptal oldu 4 embriyom çöpe gitti:KK43:( çok özür dilerim moralini bozmak degil asla maksadim sakin yanlis anlama

arkadaşlar kapsamlı kromozon testi yaptırmakla çok iyi yapıyorsunuz.Sakın pes etmeyin.
Vucut her ay sağlıklı büyütmeyebiliyormuş.Benim 3 ayrı sefer gönderildi her seferinde sorunlu çıktı.En son gönderdiğimizden bir tane sağlam geldi ve allaha şükür gebeyim.İnşallah sağlıklı kucağıma almayıda nasip eder.İnşallah sizlerede nasip eder.

mart ve mayıstaki denemelerimde döllenme olmayınca bende artık vazgeçmiştim.sonra bir arkadaşım bir doktoru tavsiye etti mutlaka git bir görüş diye...kafamdan tamamen çıkarmıştım bebek fikrini...adetimin 2.günü o doktora gittiğimde 5 yumurta gördü...
gerçekten stres çok etkiliyor..rahat relax olmak gerek
Biyo enerjiyi tavsiye ediyorsun o zaman canım?

Gerçekten tavsiye ediyorum.
Kendimizi rahatlatacak birseylerle ilgilenmeliyiz bulmaliyiz.
İnan ki olmasaydı da esimle bu yeni hayatıma alisacaktim bunu kabul ettim.
Herşey o an değişiyor bence işte.

arkadaşlar kapsamlı kromozon testi yaptırmakla çok iyi yapıyorsunuz.Sakın pes etmeyin.
Vucut her ay sağlıklı büyütmeyebiliyormuş.Benim 3 ayrı sefer gönderildi her seferinde sorunlu çıktı.En son gönderdiğimizden bir tane sağlam geldi ve allaha şükür gebeyim.İnşallah sağlıklı kucağıma almayıda nasip eder.İnşallah sizlerede nasip eder.
Ayy ne kadar guzel maşallah rabbim nazarlardan korusun,saglikla dogsun,arkadasim yas oldu 41 bundan sonra saglikli embriyo bulma sansim çooook düsuk 4 yildir evliyim evlendik 2 ay sonra doktordaydik hala doktordayoz bitmedi imtihanimiz rabbim yerer artik diorum bitsin bizim sinavimiz insallah herkese icindede bize versin:KK43:

guzel dileklerin icin tskk canim.. umut konusunda ben herzaman karamsar biriyim kendime karsi.. yasin cok kucuk henuz yolun sonu demek icin.. tek yapmamiz gereken yilmadan hastane hastane dolasip tedaviye devam etmek cnm, sonunda guzel bi kapi mutlaka acilir cnm..

Karamsarlik konusunda kimse elime su dökemez sanirim ;) sizin tedavi nerde ve nasil olmuştu....

Ayy ne kadar guzel maşallah rabbim nazarlardan korusun,saglikla dogsun,arkadasim yas oldu 41 bundan sonra saglikli embriyo bulma sansim çooook düsuk 4 yildir evliyim evlendik 2 ay sonra doktordaydik hala doktordayoz bitmedi imtihanimiz rabbim yerer artik diorum bitsin bizim sinavimiz insallah herkese icindede bize versin:KK43:
Ayy ne kadar guzel maşallah rabbim nazarlardan korusun,saglikla dogsun,arkadasim yas oldu 41 bundan sonra saglikli embriyo bulma sansim çooook düsuk 4 yildir evliyim evlendik 2 ay sonra doktordaydik hala doktordayoz bitmedi

:KK66:Yanlış düşünüyorsun menopoza kadar şansın var

Herkese Merhabalar...
Cok uzun aradan sonra......

Artık bende hamileyim.....

Diğer tüm hamile olan arkadaslarımıda okudum teker teker cok sevindim.
Hepiniz için hayırlısı olsun.Allah kucagımıza almayı nasip etsin.

Dogumlarını yapmış arkadaşlarım bebeklerinizle saglıkla huzurla ömürler dilerim.

diğer tüm arkadaşlarımın darısı basına...

Canıımmmmm benim çok sok çok sevindim,sessiz ve derinden geldİn,tedaviylemi hamilesin?bu topicteki ilk destekçilerimdendin merak ediyorum epeydir göremedim,hayırlısıyla sağlıkla kucağına al inşallah.

Herkese merhaba
ben çok uzun zamandır sayfanızı takip ediyorum fakat aranıza katılmak bugüne kısmetmiş
her sabah galip bu sayfayı kontrol ediyorum. Beni anlayan benim anladığım insanların mesajlarını okumak bile bana iyi geliyor. özellikle kelebek77 senin mucizeni okudum çok mutlu oldum arkadaşım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. senin mucizenden sonra Güvenç beye karar verdim

Hoşgeldin Canım,tedavin hayırlı olup güzel sonuçlar getirsin sana,çok sevindim emin ellerdesin inan bana,evet okuduğun ve burda birçok arkadaşımın da yaşadığı gibi kendime göre bende çok çok zor günler geçirip,çok uzun bir tedavi süreci geçirdim ama hep inandım en başından beri önce Allah'a,sonra Güvenç beye,kendisini anlatamam kelimelerle,başka bir doktor olsaydı devam edecek gücü bulamazdım,senin,Güvenç beyin ve hemşirelerimin dediği gibi mucize oldu benimki,kendi bile inanamadı Dr.benden fazla sevindi ,şok olduk resmen.tek yumurtam embriyo olmuştu ancak 1 yıl içinde ,oda tedaviye başladığım ilk ay şubat 2015 te,kasım 2015 e kadar 2.embriyoyu bulmak için uğraştık ,olmayınca deneyelim Dedi Güvenç bey şansını görelim Dedi ama hiçbirimizde umut yok,ama tek embriyom Muş benim bebeğim çok şükür,beni soran hastalarına Selda mucize gibi bir olay diyorsağlıkla gelsin benimki ve tüm bekleyen arkadaşlarımın bebekleri,bu uğurda uğraşanlar içinde hep duacıyım.o kadar iyi anlıyorum ki...ama hiç vazgeçme,inan başaracağına,olacak göreceksin.

Amin çok tesekkur ederim.Darısı tüm kalbim ve dualarimla sizlere olsun.

Bizede hiçbir zaman ümit vermedi canım hep acabalarla çıktık odasından.
Tek bildiğimiz birşey vardı bir gün pisman olmamak için elimizdeki ayirabildigimiz parayı kullanmaktı.
Ve inan bu son hakkımızda paramiz bitti bu 4. Denemede.

Bundan öncekilerden 2 denemede hiç döllenme olmadı.tam.bir husrandi.
3.denemede 12 yumurtadan sadece 2 dollendi ama orta kalite 2.gün donduruldu bir sonraki ay transfer oldu.tabiki tutmadı.

Dediğim gibi belkide alacağımız sonuç belliydi ama elimizdeki para bitsin elimizden geleni yaptık diyelim diye bu son tedaviye başladık.

Bizim yumurtadan mi spermden mi anlaşılamadı.
Tansel beyle de bir gorusun dedi Guvenc Bey.
Bir suru test eşime 3 ay kesinlikle deneme yapılmasını istemedi Tansel bey
3 aylık bir ilaç tedavisi verdi.
Ve 3 ay sonra yumurtaliktanda sperm cekucem dedi.

3 ay sonra ben tedaviye başladım benden yumurta toplanırken eşime operasyon yapıldı sperm çekildi.bana uygulanan tedavi standarttır senin ki kadar yüksek değildi 150 gonal f merional 1 toz 1 şuydu klomen vardı.
Guvenc Bey bu işlemin bile belkude ise yaramayacağını hazırlıklı olmamızı istedi.
Genelde hep 12 yumurta toplanıyor benden.
8 taneye işlem yaptılar
Hepsini de çektikleri spermle döllediler
6 tanesini dollendi
3. Güne gelip doldurdular.
Bir mucizeydi bizim için ilk defa bu aşamaya gelinebildi.
5 tanesi yaşadı 2 si transfer edildi.
3 tane donduruldu hayatımda ilk defa kalan yumurtam var.
Galiba bizim sperm kaynaklı ydi
Ya da Allah ol dedi bilmiyorum.
Biraz uzun yazdım ama :KK66:

tüylerim diken diken oldu mutluluktan Allahım çok şükür...ilk arkadaşlarımdansın k.k da

Hoşgeldin Canım,tedavin hayırlı olup güzel sonuçlar getirsin sana,çok sevindim emin ellerdesin inan bana,evet okuduğun ve burda birçok arkadaşımın da yaşadığı gibi kendime göre bende çok çok zor günler geçirip,çok uzun bir tedavi süreci geçirdim ama hep inandım en başından beri önce Allah'a,sonra Güvenç beye,kendisini anlatamam kelimelerle,başka bir doktor olsaydı devam edecek gücü bulamazdım,senin,Güvenç beyin ve hemşirelerimin dediği gibi mucize oldu benimki,kendi bile inanamadı Dr.benden fazla sevindi ,şok olduk resmen.tek yumurtam embriyo olmuştu ancak 1 yıl içinde ,oda tedaviye başladığım ilk ay şubat 2015 te,kasım 2015 e kadar 2.embriyoyu bulmak için uğraştık ,olmayınca deneyelim Dedi Güvenç bey şansını görelim Dedi ama hiçbirimizde umut yok,ama tek embriyom Muş benim bebeğim çok şükür,beni soran hastalarına Selda mucize gibi bir olay diyorsağlıkla gelsin benimki ve tüm bekleyen arkadaşlarımın bebekleri,bu uğurda uğraşanlar içinde hep duacıyım.o kadar iyi anlıyorum ki...ama hiç vazgeçme,inan başaracağına,olacak göreceksin.
Seni uzun zamandır takip ediyorum, söylediğin gibi bir mucize..Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Rabbim nazarlardan korusun. Ben tedavi olmayı bıraktım aslında, eğerki bu gücü tekrar bulursam Güvenç beyi düşünmeye başladım fakat orası hakkında çokda olumsuz yorumlar var, ticarethane gibi olduğu, hastaya değer verilmediği gibi şeklinde...sen ne dersin bu konuda canım, gerçi bir taraftanda heryer hakkında olumsuz yorumlar var diye biliyorum..

Seni uzun zamandır takip ediyorum, söylediğin gibi bir mucize..Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Rabbim nazarlardan korusun. Ben tedavi olmayı bıraktım aslında, eğerki bu gücü tekrar bulursam Güvenç beyi düşünmeye başladım fakat orası hakkında çokda olumsuz yorumlar var, ticarethane gibi olduğu, hastaya değer verilmediği gibi şeklinde...sen ne dersin bu konuda canım, gerçi bir taraftanda heryer hakkında olumsuz yorumlar var diye biliyorum..
Çok teşekkür ederim,Amin,Allahım sizede en hayırlı Zaman'da verecektir inanıyorum ben...Aslında benim araştırdığım Zaman içinde geçen yıl memorial ,acıbadem ile filan aşağı yukarı aynıydı fiyatları,ben Bahçeciyi tercih ettim çünkü etrafımda çok kişi vardı Bahçecide tedavi olup memnun kalan.ben Güvenç beyden çok memnunum halen ona devam ediyorum ve sonunda ipi beraber göğüsleyeceğiz inşallah ,çünkü şu ana kadar 1,5 yıl boyunca hep yanımızdaydı,beni hep o toparladı yıkıldığım anlarda,aslında soğuk görünen bir Dr.ama tam bir pırlanta kalp...Birkere hastası için her yolu deniyor,net,açık sözlü bir insan,çok çok başarılı,emin adımlarla ilerliyor ve kesinlikle paracı değil,çoğu kez bana bu ay es geçelim ,tek yumurta iki yumurta boşa para ödeme filan Dedi ,sonuçta bir iş yapıyorlar ve karşılığında alıyorlar,ben ilgiyi alakayı çok güzel buldum,hep Güleryüz vardı.bence denemelisin .

Back
X