Merhaba, buraya daha önce bana umut olan 40 yaş annelerinin umut verici mesajlarıyla moral depolayan ben ve benim gibiler adına yazıyorum. uzun bir süreç yaklaşık 5 sene bu mücadelede denemediğim bitki, içmediğim aktar karışımı v.s., ve gitmediğim ünlü doktor, akıtmadığım para kalmadı, ama ne bende ne de eşimde bir sorun çıkmadı, keşke çıksaydı da sorun çözülürse bebeğim olurdu diye düşündüğüm çok oldu. Normal gebe kalabiliyor ama 8. haftayı geçmeyen düşüklerim oluyordu. Artık gebe kalmak kabus olmuştu benim için,
tüp bebek bir kez denedim, olmadı, 37 yaşında evlendiğim için de zaman geçiyordu deniyeyim bari dediğim için denedim, normal gebe kalabilen biri neden o hormonları yüklesin diyordum, Brüksel tüp bebek merkezi ve Prof. Dr. Süreyya Menteş'e teşekkür ediyorum, Süreyya bey beni yaklaşık 40 dk ultrason muayenesi ile rahim içinde histeroskopi ameliyatı önererek gönderdi Brüksel tüp bebek merkezine, Prof. Dr. Yücel Karaman net ve kısa cümlelerle tedavi sürecini başlattı, daha sonra hamilelik için gerekli olan bir hormon değeri yeterli seviyede olmadığı için beni histeroskopi ameliyatı ile önce tedavi etti, bu kadardan daha fazla hormon veremem dedi. Ameliyattan sonra 1.5 ay hormon tedavisi gördüm,rahim dinlendi,ameliyattan sonraki 2. ayın sonunda tüp bebek denemesi oldu, fakat tutmadı, üstelik genetik tarama ile embriyo elde edildiği halde, sonra sonrası hüsran vazgeçtim bu işlerden, bıraktım, ben bıraktım Allah beni bırakmadı, şu an 16 haftalık hamileyim, normal gebelikle 3. ayda gebe kaldım.ikili, üçlü test değil direk kan alarak yapılan bir test var, onu yaptırdım bebeğim de sağlıklı çıktı Allah ıma şükürler olsun, 40 yaş sonrası paranız varsa bu testi yaptırın, evinize gelip kan alıyorlar, ben genoks ta yaptırdım diğerlerinden daha uygun fiyata,bekleme süresi yaklaşık 10 gün biraz sıkıntılı beklemesi ama sonuç iyi çıkınca daha bir emin devam ediyorsunuz, Allah isteyen herkese nasip etsin bakabileceği kadar çocuk, hepinize selamlar, sevgiler,