- 25 Haziran 2013
- 1.780
- 1.361
- 133
- Konu Sahibi akideciknane
- #46.821
Iyı olmana sevındim,bende tansiyondan korkuyorum yükselir diye,ben de masabası işim tüm gün oturdurdugum için arada dolaşsamda ayaklarımda bileklerde şişme başladı 3 haftadır ara ara daha kontrole gitmedim,şimdiden böyle olması korkutuyor beni...alışveriş önerisi için teşekkürler ,benim bir giysi vs alışverişim olacak gerçi,diğer büyük eşyalar kardeşimden hazır.benimde 38 de olcak gibi ,ben ıyı olup Dr izin verirse 35 e kadar falan çalışayım diyorumsağol canım iyiyim bugün tansiyonum çok yüksek tüm gün 17.9 gibiydi şimdi biraz düştü.. bayağ baş ağrısı yaptı, halen günlük 300 ünite progesteron kullanıyorum bacaklarımda ödem yaptı.. benim doğumum 37. hafta dolunca artık doktorun uygun gördüğü bi gün sezeryanla olacak canım çünkü bebek 3 hafta geriden gitmeye başladı ara açılıncada riskli oluyormuş.. devamlıda ara açılmaya başladı..
son aya hiçbi hazırlığını bırakma çok zor oluyor cnm.. herşeyini 8. aya girmeden yapmaya çalış.
32. haftaya girince raporumu aldım 4 ay ücretli 6 ay ücretsiz izne çıktım canım ama ondan önce ben 30. hafta itibariyle iki hafta 5 gün 5 gün dinlenme raporu kullanıp işe gitmedim çünkü işlerim hiç hafiflemeden çok ağır şartlarda çalışarak geçiyordu doktor izin vermedi.
sen nasılsın hayatım..
Çünkü özel sektör yerime birini arıyoruz geciçi,ücretsiz kullanmayı pek düşünmüyorum iş garantisi için bakalım .